Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3787
26.7.06 18:26

Nelli,
to si taky říkám. Ještěže nemám bílkovinu v moči, uf, aspoň něco. Protože ten tlak je celkem vysokej 160/105 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.7.06 19:02

Ahojky holky,
když jsem tu byla naposledy, tak jsem psala, že je divný, že se tu ještě nerodí a najednou tu máme 2miminka 8O :lol:
Obrovská gratulace pro Holi, Milhausku a jejich miminka!!

Holky, kdo se zajímá o Boskovice , tak ségra se odtud v pondělí vrátila a byla mocmoc spokojená. Obzvlášť s dr. Chroustovou, od které nebolelo ani šití po nástřihu ani běžná vyšetření, která od jiných dr. byla přinejmenším nepříjemná :?

My byli dnes na monitoru v Ivančicích a ukázali nám i porodní sály a byli moc příjemní. Možná půjdu rodit tam, protože mají pokoje pro nepřetržitý pobyt partnera a jelikož manžel dělá doce blízko odtud, tak bysme toho rádi využili..

Jdeme teď grilovat, tak si jdu nacpat pupík :lol: Mějte se krásně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
26.7.06 19:11

Ahojky,

tak nejprve mooc gratuluji Milhausce a Holi, ať vám mimísci dělají jen samou radost.

mostule: na ty Boskovice jsem se ptala já, to jsem ráda, že slyším zatím samý pozitivní zprávy :wink:. A po kolika dnech ji pustili domů? A ještě jeden stupidní dotaz: na pokoji a na porodních sálech klimošku asi nemají, že :D :D

saryk75: taky nenávidím nemocnice. Ale neboj, dlouho tě tam držet nemůžem, za chvilku budeš doma s malým cipískem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.7.06 19:12

Já se snažila předstírat spánek, jenže je tu takový vedro, že to ani pořádně nejde! To je na zbláznění :! Ráno to nejde zase kvůli kostem… Fakt super :evil:
Snad z toho budu muset spráskat polárkáč. Když budu zítra odmažovat tu lednici a tak, aby se neroztekl, že? To by přeci byla škoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.7.06 19:13

Lentil …´sem ti poslala SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
26.7.06 19:17

Noggie no s našimi metříky to jinak ani nepůjde, než že budeme rodit mezi posledními :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
26.7.06 19:19

Noggie i když Holi a EvikP na tom byly vlastně stejně jako my - měly termín na konci srpna 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.7.06 19:22

Tak kocice… gratulacie k novym miminkam… clovek si tu nachvilku odskoci a hned je neinformovany :-)

Ja som sa vratila za vyletu do nemocnice...... vsetko v pohode… mala sa predviedla na monitore ze sa vie aj hybat takze hned dostala pochavalu. Doktorka nas potom pozrela, sme otvorene na prst ale porod akoze nie.

Inak mala sa nechava stale steklit doktorkou po hlavicke… to bude teda maznak :-)

Idem to teraz vsetko precitat nech som v obraze a mozem aj na nieco zareagovat. KEdze uz sa tu trosku schladilo..... v autobuse som skoro umrela na teplo a padla do postele kym neprisiel chlap s veeeeeelkou zmrzlinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.7.06 19:32

Čečetko pokud jsem správně pochopila, tak EvikP měla zdravotní problémy a Holi v bříšku pěkného macíčka - takže obě šly na vyvolávačku, že?
No, já nevím, já mám prý v sobě taky kus baby, minulý týden v pondělí už měla přes 3 kg (předevčírem ji doktor nevážil), tak počítám minimálně se čtyřkilovým nadělením… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
26.7.06 19:37

Já podle svého obr pupku to taky tipuju na obr mimi. Jen se teď děsím toho, že ten balík plenek od Pampes Newborn 2-5 kg,co mám nachystaný do porodnice, ani nepoužiju 8O Jo a všichni kolem se mě ptají, jetsli opravdu tam je jenom jedno dítě, jetsli neporodím dvojčata … fakt ohleduplné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
26.7.06 19:37

Cau babule,

tak mám za sebou poradňu. Môj gynekológ ma dnes poslal na monitor, mám trochu zvýšený tlak a tie nohy úplne hrozné - opuchnutné ako medveď, no a v pôrodnici mi hneď povedali, že budem chodiť do rizikovej poradne takže o týždeň zase monitor a riziková poradňa. Snáď bude všetko OK. Krčok mám skrátený na 1cm, a hlavička nalieha - no neviem čo to znamená, rodiť sa zatiaľ nechystám :wink:

No a navyše mám prosím pekne už 17 kg :roll: :roll: :roll: A jasne, že sa potím ako sviňa, to teplo je už neznesiteľné, ale snáď sa už konečne trochu ochladí. Potom bude ale asi zase pršať ako zmyslov zbavené.

A dnes som od priateľovej sesternice, čo robí v Irsku, vyfasovala pár krásnych vecí a ešte takú mäkkučkú deku. No už to len všetko poprať.

No a srdečná gratulácia Milhauske . Ale sa to rozbehlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
26.7.06 19:40

ahoj,

MILHAUSKO: posílám obr gratulace k Terezce, má krásný míry.. nádhera.. Já už chci takyyyyyyyyyyyyyy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
26.7.06 19:40

Mimulik váhu už neřeším. V pondělí jsem v poradně měla + 15 kg, takže si myslím, že do porodu tu dvacku hravě zvládnu. Řešit to budu až po porodu. Bude to sice dřina, ale budu se snažit, abych těm svým dvěma chlapům nedělala příští léto ostudu v plavkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
26.7.06 19:41

Mischiinko neboj, na každého jednou dojde :D A miminka v bříšku mít věčně nebudeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.7.06 19:43

Milhausko gratuluju moc k holčičce a přeju hodně zdraví, ať hodně spinká v noci a máš klid a ať hezky roste :wink:
Jinak holky, dovolala jsem se konečně k té zastupující doktorce a ta mě uklidňovala, že mám počkat na výsledky u manžela a že mám být v klidu, že kdyby to vypadalo jó hodně na žloutenku, tak už bychom byli oba na infekčním…tak jsem trochu klidnější. Jo, a ty výsledky prý budou už za dva dny a ne až za týden, tak nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí