Poradna duly
Jana Čurdová
Saary - no v tašce kterou beru s sebou hned mám župan-myslím že ho v tom vedru nebudu potřebovat, vložky, bepanthen,toaleťák, ručník, kosmetiku pro sebe, poporodní gaťky a pak normální, stahovací pás,kojopodprdu, fusakle určitě jsem zapoměla něco napsat musela bych se podívat. No a potom mi donesou druhou tašku ve které mám nachystané pleny pro mimi, dudlík, vložky do podprdy,ubrousky na utírání prsou po kojení, noční košili ale tu až tak na třetí den, ubrousky na prcinu mimi,odsávačku. No a věcičky v čem pojedeme domů mám nachystané v autosedačce a to mi donesou den před propuštěním z nemocnice.Tak asi tak.
Ahoj holky, jsem úplně na dně, tak se musím vypovídat, doufám, že to nevadí, že to na vás navalím ![]()
Tak manžucha je pořád nemocnej, má pořád horečky, už přes 14 dní a antibiotika, která mu doktorka předepsala nezabrali
Protože už moc nevěří normálním doktorům, tak byl v pondělí u homeopatky a ta mu řekla, že se jedná o žloutenku typu A. No, to jsem zase začala panikařit já, protože vůbec netuším, jaký to může mít vliv na mimčo
Hned jsem chtěla, aby mu ta obvoďačka udělala krevní testy a potvrdila to nebo vyvrátila. Jenže to byla jen zastupující doktorka, ta jeho měla dovču a řekla mu, že už nemá body na ty testy a že mu je neudělá a že má jít ke své až se vrátí (to bylo pondělí) a na otázku co teda já jako těhotná mi řekla, že s ním nemám chodit moc do kontaktu a spát mám v jiné místnosti (což nejde, protože nemáme jinou postel, jen maželskou spojenou a starat se o něj musím taky já, protože nikdo jiný tu není). No, dnes byl na těch testech krve, ale výsledky budou až za týden
Mám strašný strach, aby se něco nestalo miminku ![]()
No, tak jsem se vypovídala, ale o moc líp mi není ![]()
Janey - no ale když tobě za těch 14 dní nic není, tak by to mělo být v pořádku a zkus třeba zavolat svého gynekologa, jestli by ti neporadil. Chúdě, to je teda blbá situace, ale určitě to dobře dopadne, neboj se.
NellaB - no tak to mám tak nějak nachystané taky, kdyžtak mi všechno může manžílek donést druhý den anebo jakákoliv jiná návštěva.
Yoursun - vidíš, já jsem taky na špičku prstu a prý se to chystá
vyber si
Janey
Se nedivím, že jsi mimoň! Možná by stálo za to zeptat se gyndr. co on na to. Maximálně Ti řekne, že zbytečně plašíš, že se nic neděje, ale aspoň budeš v klidu. Navíc nevím jak je to s Áčkovou žloutenkou, ale snad kdyby to bylo nebezpečné a infekční, tak by manžu poslali do špitálu. Asi
Bude to v pohodě! Uvidíš!!! ![]()
MONALISKO: není co závidět, taky v noci lítám furt na záchod a hlavně hodně k ránu, to se už ani nedá vydržet, jak to kolikrát i bolí, jak to mimko tlačí
![]()
Už mám navařeno, a za chvíli vyrazím se do bazenku koupat
doufám, že se mi v bazéně něco nerozjede… ![]()
MATULIENKA je jeste stále vcelku urcite, to bych už vedela, psala mi naposledy v pondělí o tech poslíčcích ![]()
Janey tak to mi je lito…a ty se citis v poradku?Ja si myslim,ze to bude ok
je tvuj manzel zluty?(belmo u oci?A proc cekat tyden?Ja mam pocit,ze na tohle je i rychlo test(doufam,ze nepisu blbost
sice neni 100% ale aspon trochu byste vedeli dopredu,nez vam prijdou vysledky z toho normalniho testu ![]()
Doufam,ze budute v poradku vsicni 3…pak nam dej urcite vedet.
Co se týče tašky do porodnice, tak tam mám nabalené dva ručníky, kosmetiku pro sebe, sprchový gel, kartáček na zuby, pastu, přezůvky, ponožky,dva ručníky, hřebínek.. plíny Newborn celý balík, ubrousky na prdelku,kojopodprdu a prsní vložky, poporodní gatky a vložky..Noční košili si neberu, mají tam eráry… Myslím že je to vše.. Jinak pro mimi na odchod mám nachystané v komode tri varianty na oblečení, dle počasí manžílek jednu vezme ![]()
Co se týče tašky do porodnice, tak tam mám nabalené dva ručníky, kosmetiku pro sebe, sprchový gel, kartáček na zuby, pastu, přezůvky, ponožky,dva ručníky, hřebínek.. plíny Newborn celý balík, ubrousky na prdelku,kojopodprdu a prsní vložky, poporodní gatky a vložky..Noční košili si neberu, mají tam eráry… Myslím že je to vše.. Jinak pro mimi na odchod mám nachystané v komode tri varianty na oblečení, dle počasí manžílek jednu vezme ![]()
janey : drzim palce, aby to ta zloutenka nebyla, prece neni mozne, aby to doktori nepoznali
i kdyz nekteri doktori....... ale u vas to bude urcite ok, urcite se zmin svemu doktorovi
saary : tak jsem mrkla na papir od doktora a jsem „tesne pro prst“
a ted si vybrat, co je lepsi ? ![]()
jinak uz me brutalne stve, jak mi porad nekdo vola, jestli uz ? asi prestanu brat telefony ![]()
janey to je kruté
A taky nechápu, že ho doktoři nechají zase tak dlouho trápit ![]()
JANEY: chůdě manžel
Snad už mu konečně pomůžou a bude v pořádku, nechcete opravdu zkusit nějakého toho léčitele??? Dr. by se opravdu na to optala, jestli je možnost nakažení od manžela, určitě bych se poptala ![]()
Janey, držím palečky, aby to bylo v pořádku!!! Ale asi to není tak moc nakažlivé, když ho nechali doma a nejde na infekční, ne?
Janey - to je mi líto zrovna se něco přihodí teď když jsi těhu, to je jak naschvál že? Ale věřím že všechno dobře dopadne a testy budou negativní, ale čekání celý týden je fakt síla.Já bych se zašla zeptat určo gyndr. co a jak za zeptání nic nedáš.
Yoursun - tak já jsem byla ráno u našich a šla jsem do patnáct metrů vzdáleného obchodu a za cestu jsem potkala šest lidí a všichni tak co kdy už? A to stejné ta řada v obchodě, tak jsem jim řekla co nevidět.Připadla jsem si jak ve zpovědnici s otázkama co to bude, kde budeš rodit....... No jo už aby to bylo že?
Holky dík za podporu. No, já už volala svému gyndr., ale říkal, že se s tím nikdy nesetkal a že se mám domluvit se svou obvoďačkou, jenže ta má taky jako na potvoru dovču do konce měsíce a zastupující mi to nezvedá ![]()
Mischiina no, on právě už u té homeopatky byl a právě ta mu řekla, že se jedná o žloutenku a dala mu homeopatika, která zdá se trochu zabírají. Od obvoďačky tu žloutenku potvrzenou nemá, proto ho zatím nechali doma a mě testy neudělají, pokud není prokázáno, že ji manžel má
No, to naše zdravotnictví je pakárna ![]()