Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1265
26.7.06 08:32

Dobre rano,HOLI MOC VELKA GRATULACE K MIMNKOVI 8O :D teda tady se to zacina nejak rozjizdet.S Milhauskou uz to take vypada ze to brzy prijde.
ja ted byla v poradne a normalne mi na monitoru namerili stahy a ja to vubec nevedela myslela jsem ze tak kope nebolelo to. :D krivka mela paradni rysy ne jak minuli tyden kdy malej nejspis spinkal.Ale cipek mam pree vysoko tak ze dne na den bych porodit nemela.

EvikuP-no vidis za chvilku budes mit broucka doma tak to jeste chvilku nejak prezi a pak uz te od nej nikdo neodtrhne jsem rada ze to dobre dopadlo :D

Anajko dneska ma byt zase parak pre chvilkou to hlasili tak se mame na co tesit.Hlavne hodne pijte.Dr mi rikala ze tehotna by mela vipit 6l denne ale to nikdo neda tak aspon 4litry 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.7.06 08:34

Dobre ranko vsem tak koukam,ze skoro nikdo nespal 8O ja taky ne…v 6.00hohin rano jsem sla na terasu do lehatka,bylo tam taaak prijemne a cetla jsem si :lol: vcera jsem usnula az po 01.00hodine :? to horko uz je protivny :?

Tak jsem se tesila,ze tu bude zprava od Milhausky a ono nic 8O tak n:,–( uz je v nemocnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.7.06 08:36

Ahoj

Tak tady jeden den nejsem a pribyde dalsi mimi 8O , takze moc , moc gratulaci malemu obrikovi :D

vcera jsem byla na kontrole v nemocnici a zitra jdu zase, noveho nic moc, pry se porad nic nechysta, tlak ukazkovy 110/80, ozvy ok, pak tam ten doktor napsal neco o otevreni na spicku prstu :?: tak nevim… taky mi vzali krev a zitra mi reknou, jestli tam mam nastoupit :roll: ja uz chci taky rodit, ach ju :cry: to cekani je desne a nevic jsem uz skoro na rade a nakonec budu posledni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.7.06 09:13

Brý ráno!!!!

Taky od 6 straším :lol: Už jsem byla i na poště a pro čerstvé rohlíčky a sýrové uzly - miluju je s másílkem a pro Kulíška makový závin :wink:

Jo a dneska se chystám odmrazit mražák - je tam vrstva ledosněhu jak na Antarktidě :oops:

Yoursun neboj poslední budu já - chlemtám maliníkový čaj jak jalůvka, hráz matlám poctivě každý den, v noci při záchodových výletech cucám homeopatika k porodu, vytírám, peru, žehlím, nosím prádlo po schodech nahoru a dolů jak ententýn, peru a věším záclony a FURT NIC 8O jak při Kuldovi s ním to bylo lautr to samé a přenášela jsem 11 dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.7.06 09:19

Woodoo : me by tak dlouho prenaset nenechali, rikal ten doktor. normalne vyvolavaji porod po deseti dnech prenaseni, ale protoze jsem mela na zacatku tehu vyssi tlak, tak rikal, ze by mi ten porod vyvolali driv :roll: no, uvidim zitra, co mi rekne. taky to teda zavisi na tom, ktery dr. tam bude, protoze me zatim pokazde vysetroval jiny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
26.7.06 09:24

To teda určitě. Máte pár dnů do termínu a píšete, že budete rodit jako poslední. Podívejte se na můj metřík. Mám to ještě za hodně dlouho. Navíc prcka hóóódně vysoko, jak jste tady psaly, že cítíte, jak vás mimi dole tlačí, tak vůbec nevím, co to může být za pocit. Takže to vidím až tak na září … to nevydržím :?

Taky jsem čekala, že tady bude nějaká zpráva od Milhausky. Že by nikomu neposlala sms? To je škoda.

Jinak dneska jsem spalajako miminko. Večer jsem krásně usla u TV, o půlnoci jsem musela na záchod a pak jsem šla až v šest. Prostě vyspinkala jsem se dneska do růžova. Zase má být hic a až do pátku se to má zvyšovat, tak odpoledne půljdu do bazénku. Ale o víkendu by snad už mohlo být zase dýchatelno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.7.06 09:26

Woodoo tak si pockame spolu :D ja posledne prenasela 10 dni :wink: tak ted to nebude jine 8O protoze delam vsechno mozne i nemozne a ani naznak poslicku,proste niceho :lol:

Yoursun vsak se dockas :wink: potom budes vzpominat ze slzou v oku,jak to bylo prima byt tehotna :D

Holky uz jsem byla taky nakoupit,ale ja jsem takove trdlo,ze jsem zapomela dulezitou vec :idea: :roll: toaletak 8O takze muzu jit znova :roll: kdyby nebyl aspon takovy parak :! :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.7.06 09:28

Cecetko nikdy nevis,kdy to prijde :lol: podivej se na holky,uz maji miminka :D a me taky dole nic netlaci 8O ten muj prdola,se drzi jak kliste :lol: jojo u maminky je nejlepe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.7.06 09:29

Yoursun Tož to ja! To máš lepší perspektivu 8)

Zrovna si Rozárka usmyslela, že na mě bude vystrkovat nožičky - patičky - a prdýlku tak ji naháním po břiše a chechtám se jak uhýbá, ale „trčí“ mi tu pořád :lol:

Michino taky dneska chci dělat kuřecí křidýlka 8O akorát nevím jestli nové zemáky = brambory :oops: nebo kaši. My kaši milujeme - teda já a Kulda - manža néééé, ale nejsem i jistá, jestli z nových zemáků vůbec jde kaše udělat :?: Nevíte?

Kulich tu zrovna přišel s nohou omotanou v bílém ručníku a kulhá. Zeptala jsem se ho, co dělá a on: „Kraviny!“ :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
26.7.06 09:33

Krásné ráno holčinky,

Mischiino, téééda tu noc Ti závidím. Já jsem pravidelně každou hodinu vzhůru, jen abych si došla na toaletu a „cvrnkla“ do záchodu pár kapek :roll: :evil: HRŮZA!!!

Woodoo, Peťulka také miluje br. kaši, a zkusila jsem ji udělat z nových brambor a docela ušla. Sice to není 100% ono, ale snědl ji a ještě mi u toho říkal: „Vidíš, že nemusíme čekat, než nám ty brambory, co jsme koupili, zestárnou.“ :lol: :lol: :lol:

Dnes si zbalím konečně tašku do porodnice, mám tam zatím jen vložky a tampony do podprsenky, to asi nestačí, co? :lol:

A jsem také zvědavá na Millhausku :! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.7.06 09:36

cecetko tak to ja jsem na tom stejne take mam cipek dost vysoko tak abych tu neskysla az do zari :D

wodoo-mnam bramborova kaše tu take miluji a nebo bramborovy salat a vubec nedelej mi chute :oops: Ja to dneska vidim na kureci macku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
26.7.06 09:51

Tak mě včera udělala chutě Woodoo, takže na oběd budeme mít cuketové placky, k tomu uzené a zeleninku. Už máme i vlastní rajčátka ze zahrádky, tak se můžeme přežírat :lol:
A o víkendu udělám kuřecí stehna na kyselém zelí a ktomu br.knedlík. Už jsme to dlouho neměli, navíc teď v létě odbývám manžela samými rychlovkami, tak ať si pochutná :D

Cinq to jsi snad měla 40 kg i spostelí, ne? Nechápu, jakmůže být někdo tak hubený 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.7.06 09:53

Dobré ránko těhulky.

Tak jsem se zase krásně do růžova vyspala… no vzdala jsem myšlenky na porod a snažím se být trpělivá. :D Holt to nejde uspěchat a snad víc, jak 14 dní už mě nečeká, tak to je pozitivní, aspoň toho ještě stihnu hodně udělat.

Br.kaši taky miluju, mnam a klidně se dá udělat i z nových brambor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
26.7.06 09:56

Holky nehádejte se kdo tu bude do září, to budu určitě já!

No fakt nikdo neví co je s tou Milhauskou?Možná chudák nemá náladu posílat SMS jestli je třeba někde na sále.

Tomášek všude vykládá když se na mě někdo ptá že sem doma a už jen čekám kdy to na mě přijde a nebo až mi praskne plodovka.No to je prďola.

Já už mám tašku do porodnice sbalenou, ale připadá mi že toho mám moc málo, já jsem se totiž zapoměla posledně zeptat co tam všechno budu s sebou potřebovat a co tam mají.Zeptám se v pondělí a uvidím třeba budu balit potom ještě jednu tašku.

A copak Matulienka ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.7.06 09:58

Tak myslim, ze prekopu tasku do porodnice, protoze jestli me tam poslou kdovi na jak dlouho lezet, tak zatim plinky a vlozky potrebovat nebudu :? takze obri tasku rozdelim na dve mensi a aspon nebudu vypadat , jako bych se tam stehovala (tu miminkovskou mi pak prinese manza)

zitra jdu do te nemocnice az na 10, asi nekde padnu na ulici :evil: ja chci 15 stupnu a dest :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí