Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
25.7.06 20:12

Milhauska tak myslim,ze to bude urcite porod 8O i kdyz jako druhorodicka nevim :oops: dcerka je vyvolavana(zadne poslicky,takze ani nevim jak vypadaji) a ted taky zadny poslicky a bolesti 8O :D Takze osobne ani nevim jak to vypada :lol:

Nekdo tady psal o tech vlozkach,ze by manzel pro ne nesel :lol: me by pro ne pritel taky nesel(protoze je nenosim :D ale tampony mi obcas koupi taky :wink: on je jinej :lol: on to bere vse sportovne :lol:

Saary urcite porodis :wink: ale koukam,ze my,co jsme na zacatku srpna,budem rodit na konci 8O a ty ktere jsou na konci,budou rodit na zacatku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
25.7.06 20:17

CINQ: taky si myslím, že to tak nakonec bude, ty co mají rodit koncem července, tak budou v zač. srpna rodit a ty co zač. srpna, tak už se to rozrodí a bude se tu předbíhat :-) :wink: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.7.06 20:23

No holky, to jste mě moc nepotěšily, ale to nevadí, kdo si počká, ten se dočká, že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
25.7.06 20:26

SAARY: nechme to být, naš mimka si sami řeknou kdy budou chtit na svět vykuknout :D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
25.7.06 20:32

Mischiina pekne brisko :wink:

Holky hodila jsem do alba muj ksicht :oops: tak se neleknete(je to fotka pred tehu :lol:

Saary aneb stejne si nepomuzem,at delame co delame :wink: miminka prjdou az budou chtit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
25.7.06 20:38

CINQ: děkuji je to už obří pupendo :-) :oops:
Přesně tak mimka si sami řeknou, kdy se vylodí ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
25.7.06 21:29

Ahoj babulky,

mne sa v tom strašnom teple tak nič nechce, už ani na internet poriadne nechodím, to sedenie mi ide krkom.

Ale zachytila som, že máme ďalšie bábätko: HOLI - moooooooooc blahoželám, veľa zdravíčka a mliečka
Aj Evikovi prajem, aby maličký rástol a mala si ho čo najskôr doma.

Inak ako sa tu pravidelne bavíme, že sex má urýchliť pôrod, tak v rámci toho urýchlovania som cez víkend začala so znásilňovaním :oops: priateľa a v pondelok som si v časopise Zdravie prečítala, že sa robila nejaká štúdia, aký vplyv má sex na urýchlenie pôrodu a zistilo sa, že ženy čo abstinovali, porodili podstatne skôr ako tie, čo pravidelne mali sex. Tak teraz som z toho úplne blbá. Fakt neviem ako sa zariadiť. Ale ja si myslím, že môžeme robiť čo chceme, až sa bábo rozhodne, proste príde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.7.06 21:45

Baby, já jsem tu závistí bledá jak stěna :? :D . (Jedna porodila, druhá rodí, ochochoch - a co já :lol: ?)

Holi - všechno nejlepší k malému (velkému - tam ale fakt musí být nějaká chybka ne, protože to by ve 40. týdnu měl tak 5,5 kila 8O ) i tobě, hlavně ať jste ZDRAVÍ :! :! :! .

A teď jdu do galerky očumovat Cinq :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
25.7.06 22:03

Holky,ta vaha je opravdu divna 8O ale co,hlavne ze je miminko v poradku :D

Lentilko klidne bez ocumovat :lol: hlavne se nelekni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.7.06 22:03

Len-til-kah -tak jsme závistí bledé dvě :lol: Teď jsem od odpo nebyla na netu a až teď se jdu mrknout celá žhavá, co je s Milhauskou. No to fakt nevypadá na poslíčky.
Mě manžel zítra odjíždí na služebku na dva dny, tak snad mě to nechytne během ní. Nevím, jak bych to zařídila s hlídáním a tak.Babičky bydlí obě v Havířově :cry:
Milhausko tak co, ještě jsi doma?Jsi teda dost statečná, a´t fakt neporodíš doma. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.7.06 22:10

Do poradny jdu zítra a jestli mi řekne, že jsem zašpuntovaná, neotevřená a navzdory veškerému měkčení čípkotvrdá, tak mě klepne 8O .

Cinq - jediné slovo: NUDLE 8O :lol: .

Anajko - tak si představ, že mi ten můj nechce povolit Alžbětku. Prý - napiš tam co chceš, na matriku stejně půjdu já :? . Do háje a ono by se to do dvojice ke Štěpánovi tak hodilo :roll: (tchán u Štěpána kafral, že dva háčky ve jméně jsou moc, tak jsem to chtěla sladit :lol: ). Jak budeš Bětce říkat, až vyroste - Betty :?: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.7.06 07:07

Dobré ráno těhulky!!
Nevíte, jak je na tom Millhauska??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
26.7.06 07:09

Lentilkah - Alžbětka je moc pěkné jméno a má kamarádka je jeho nositelkou a říkáme jí Bětko nebo Bety. No ten můj si teď vymyslel že by chtěl Růženku, no teď před porodem když jí celou dobu říkáme Nellinko, ještě se narodí a bude z toho jelen, ale v porodnici budu sama takže se žádné změny konat nebudou.

Cinq - o těch vložkách jsem psala já, já používám obojí jak tampóny tak vložky, ale přítel by je koupit nešel.

Dnes jsem od čtyř vzhůru a to dítě mě pořád kope, přes den ani moc ne to je jí horko ale večer a brzy po ránu má disco.Včera jsem byla u přítele v práci a už jsou všichni nedočkaví kdy porodím, oni na mě jestli už jedem a já jako kam? A oni no do porodnice, se vším praštíme a jedem, no to by byla delegace, že prý musí šéfa podpořit.
Holky jdu žehlit dokud není horko, stejně tady ještě všechny spíte, tak krásné probuzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
26.7.06 07:34

Dobré ranko,

NELLO: taky jsem už vzhůru už asi od 6 hodin, nějak jsem opravdu nemohla spát, mimišo se mi taky pěkně převalovalo v brichu až do ted.. :wink:
Já jdu péct kuřecí křidýlka, a bramborovou kaši udělám, ať mám dneska navařeno, pujdu se asi vykoupat do bazenu dopoledne…

Držím pěstičky Milhausce.. moc na ni myslím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
26.7.06 07:54

Dobré ráno holky,

jdu se mrknout co Milhauska a žádné zprávy, to je škoda, já jsem snad napnutá víc jak ona :oops:
Len-til-kah - víš, že jsem nějak nepřemýšlela, jak budem Alžbětce říkat,teď ji říkáme na tisíc způsobů, je to jméno, u kterého se to dá.Asi ji budem říkat Alžbět nebo Bety.

Taky jsem se v noci moc nevyspala,vždycky mi trvá, než vůbec usnu.Tohle se mi nikdy nestávalo a jsem z toho docela nervózní, nesnáším se jen tak převalovat :roll: :roll:

A jakpak bude dneska?Má být taky takové vedro?Já bych celkem ráda :oops: mi to fakt vůbec nevadí, až teda na ty večery při usínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí