Poradna duly
Jana Čurdová
Milhauska tak myslim,ze to bude urcite porod
i kdyz jako druhorodicka nevim
dcerka je vyvolavana(zadne poslicky,takze ani nevim jak vypadaji) a ted taky zadny poslicky a bolesti
Takze osobne ani nevim jak to vypada ![]()
Nekdo tady psal o tech vlozkach,ze by manzel pro ne nesel
me by pro ne pritel taky nesel(protoze je nenosim
ale tampony mi obcas koupi taky
on je jinej
on to bere vse sportovne ![]()
Saary urcite porodis
ale koukam,ze my,co jsme na zacatku srpna,budem rodit na konci
a ty ktere jsou na konci,budou rodit na zacatku ![]()
CINQ: taky si myslím, že to tak nakonec bude, ty co mají rodit koncem července, tak budou v zač. srpna rodit a ty co zač. srpna, tak už se to rozrodí a bude se tu předbíhat
![]()
No holky, to jste mě moc nepotěšily, ale to nevadí, kdo si počká, ten se dočká, že ![]()
SAARY: nechme to být, naš mimka si sami řeknou kdy budou chtit na svět vykuknout
![]()
Mischiina pekne brisko ![]()
Holky hodila jsem do alba muj ksicht
tak se neleknete(je to fotka pred tehu ![]()
Saary aneb stejne si nepomuzem,at delame co delame
miminka prjdou az budou chtit ![]()
CINQ: děkuji je to už obří pupendo
![]()
Přesně tak mimka si sami řeknou, kdy se vylodí ven ![]()
Ahoj babulky,
mne sa v tom strašnom teple tak nič nechce, už ani na internet poriadne nechodím, to sedenie mi ide krkom.
Ale zachytila som, že máme ďalšie bábätko: HOLI - moooooooooc blahoželám, veľa zdravíčka a mliečka
Aj Evikovi prajem, aby maličký rástol a mala si ho čo najskôr doma.
Inak ako sa tu pravidelne bavíme, že sex má urýchliť pôrod, tak v rámci toho urýchlovania som cez víkend začala so znásilňovaním
priateľa a v pondelok som si v časopise Zdravie prečítala, že sa robila nejaká štúdia, aký vplyv má sex na urýchlenie pôrodu a zistilo sa, že ženy čo abstinovali, porodili podstatne skôr ako tie, čo pravidelne mali sex. Tak teraz som z toho úplne blbá. Fakt neviem ako sa zariadiť. Ale ja si myslím, že môžeme robiť čo chceme, až sa bábo rozhodne, proste príde…
Baby, já jsem tu závistí bledá jak stěna
. (Jedna porodila, druhá rodí, ochochoch - a co já
?)
Holi - všechno nejlepší k malému (velkému - tam ale fakt musí být nějaká chybka ne, protože to by ve 40. týdnu měl tak 5,5 kila
) i tobě, hlavně ať jste ZDRAVÍ
.
A teď jdu do galerky očumovat Cinq
.
Holky,ta vaha je opravdu divna
ale co,hlavne ze je miminko v poradku ![]()
Lentilko klidne bez ocumovat
hlavne se nelekni ![]()
Len-til-kah -tak jsme závistí bledé dvě
Teď jsem od odpo nebyla na netu a až teď se jdu mrknout celá žhavá, co je s Milhauskou. No to fakt nevypadá na poslíčky.
Mě manžel zítra odjíždí na služebku na dva dny, tak snad mě to nechytne během ní. Nevím, jak bych to zařídila s hlídáním a tak.Babičky bydlí obě v Havířově ![]()
Milhausko tak co, ještě jsi doma?Jsi teda dost statečná, a´t fakt neporodíš doma. ![]()
Do poradny jdu zítra a jestli mi řekne, že jsem zašpuntovaná, neotevřená a navzdory veškerému měkčení čípkotvrdá, tak mě klepne
.
Cinq - jediné slovo: NUDLE
.
Anajko - tak si představ, že mi ten můj nechce povolit Alžbětku. Prý - napiš tam co chceš, na matriku stejně půjdu já
. Do háje a ono by se to do dvojice ke Štěpánovi tak hodilo
(tchán u Štěpána kafral, že dva háčky ve jméně jsou moc, tak jsem to chtěla sladit
). Jak budeš Bětce říkat, až vyroste - Betty
.
Lentilkah - Alžbětka je moc pěkné jméno a má kamarádka je jeho nositelkou a říkáme jí Bětko nebo Bety. No ten můj si teď vymyslel že by chtěl Růženku, no teď před porodem když jí celou dobu říkáme Nellinko, ještě se narodí a bude z toho jelen, ale v porodnici budu sama takže se žádné změny konat nebudou.
Cinq - o těch vložkách jsem psala já, já používám obojí jak tampóny tak vložky, ale přítel by je koupit nešel.
Dnes jsem od čtyř vzhůru a to dítě mě pořád kope, přes den ani moc ne to je jí horko ale večer a brzy po ránu má disco.Včera jsem byla u přítele v práci a už jsou všichni nedočkaví kdy porodím, oni na mě jestli už jedem a já jako kam? A oni no do porodnice, se vším praštíme a jedem, no to by byla delegace, že prý musí šéfa podpořit.
Holky jdu žehlit dokud není horko, stejně tady ještě všechny spíte, tak krásné probuzení.
Dobré ranko,
NELLO: taky jsem už vzhůru už asi od 6 hodin, nějak jsem opravdu nemohla spát, mimišo se mi taky pěkně převalovalo v brichu až do ted.. ![]()
Já jdu péct kuřecí křidýlka, a bramborovou kaši udělám, ať mám dneska navařeno, pujdu se asi vykoupat do bazenu dopoledne…
Držím pěstičky Milhausce.. moc na ni myslím ![]()
Dobré ráno holky,
jdu se mrknout co Milhauska a žádné zprávy, to je škoda, já jsem snad napnutá víc jak ona ![]()
Len-til-kah - víš, že jsem nějak nepřemýšlela, jak budem Alžbětce říkat,teď ji říkáme na tisíc způsobů, je to jméno, u kterého se to dá.Asi ji budem říkat Alžbět nebo Bety.
Taky jsem se v noci moc nevyspala,vždycky mi trvá, než vůbec usnu.Tohle se mi nikdy nestávalo a jsem z toho docela nervózní, nesnáším se jen tak převalovat
![]()
A jakpak bude dneska?Má být taky takové vedro?Já bych celkem ráda
mi to fakt vůbec nevadí, až teda na ty večery při usínání.