Poradna duly
Jana Čurdová
Millhausko - a čemu říkáš cítit hlavičku mezi nohama? Mi se tam furt cosi tlačí, hlavně jak jdu v noci na záchod, tož to mám vždycky dojem, že už se tou malou ďurkou něco dere, nemůžu ty svaly vůbec zatnout - když to udělám, tak se cítím, jako kdyby mě zrovna chtěl někdo odpanit
… tak tam masochisticky zatínám znova a znova, ať si na tu bolest trochu zvyknu, pak to bude mnohem horší
.
Jinak miminko přes den zá:,–(ně stávkuje, vrtí se až večer, když ty vedra povolí, ale to mi to zase dá pořádně sežrat
(možná lepší, kdyby se prokopnul, než rvát se jedním z nejmenších tělesných otvorů - ta příroda vůbec nemá smysl pro geometrii
).
Za chvíli vyjíždím k internistovi (včera odběry krve - světe div se, byla jsem vpuštěna na začátek fronty
- zítra poradna). Ach jo
, snad porodím aspoň z toho věčného rajzování po felčarech
.
Len-til-kah to jsem nedomyslela
, ale předpokládám, že nebudu moct dát nohy k sobě!
![]()
Ahoj spolutěhulky.
Tak vás jenom pozdravím a jdu se přesunout na gauč vedle pc, jsem z toho vedra vyřízená, ale spí se mi dobře, tak aspoň nějaká pozitiva, když čtu čerstvé maminy měsíc před námi, tak vidím, že se potom vůbec nevyspím, tak to teď musím naspat do zásoby…
Cus holky,
fakt chlama si jen procitat vase hlody
skoda, ze nemam doma net, jak ja bych na emiminu ujizdela…
kazdopadne vcera mi psala Matulienka, ze ji jaksi neprestavaji poslicci a nejak ji to vsecko pripomina porodni bolesti. Takze, mozna (vzhledem k tomu, ze i malej Petrik se narodil drive,), se od maminky vrati s malym mimiskem. A vyfoukne nam vsem rybnik ![]()
Jinak, ackoliv casu dost, zahajili jsme v sobotu zmekcovani. No, puvodne to melo byt na oslavu vyroci svatby, ale jaksi rychle to preslo v jakousi zavislost.
takze spokojenost na vsech stranach. Ale olejicek na hraz je stale v supliku, snad je i takova masaz prospesna.. ![]()
Kabelu do porodnice stale naplnenou nemam, ale spoleham na to, ze kdyz mam cipek tvrdy jak kost a navic nekde u krku (dost nahore), je casu dost.
Prima den vsem a uzivejte veder 2v1 ![]()
Saary tak ja mam domluveno,ze moje miminko bude moooc hodne a bude spinkat celou noc a pres den ani nemukne ![]()
Maggy tak od nas Matulienku pozdravuj a doufam,ze nam ten rybnik nevyfoukne
jak by jsem k tomu prisla
vcera jsem si stoupla do fronty jako prvni
tak at se taky zaradi do rady:lol:
saary bych teda ráda věděla, jak to děláš, že dobře spíš???
Milhauska já podle slov včerejší sestry na kurzu bych měla přijet až když ucítím pravidelně po 5-ti minutách bolesti nejmíň hodinu v kuse… To možná budu tak dlouho čekat, že tam dorazím rovnou s miminkem
!
No ale nevím, jak si to prakticky představuje, když to třeba zrovna fakt bude v tom týdnu co malují - tzn. příští týden
. Jsem zvědavá, kam mě pak stihnou odvézt, nebo co ![]()
Z toho začnu mít ještě takový vítr, že do tý neděle fakt porodím ![]()
A dneska kromě jiného jsem byla v ordinaci u dětského dr. kvůli registraci a koukala jak puk.
Mám přijet nejradši hned z porodnice (teda od 1.8. mají dovolenou…) ale můžu mu zavolat na mobil a on přijede. Nic kupovat nemám, všechno mi napíše na recept - jsem blbá, že jsem tam neskákla než jsem to objednala přes net. Ještě že jsem toho objednala fakt jen trošku!
Ahoj břucháčci!
Žádná bouřka se fčera nekonala ani nezapršelo, nic a to jsem si to tak malovala, že bych se mohla rozrodit ![]()
Nejvíc mě ale štve, že trčím doma a přitom nic neudělám. Jsem tak uvařená, že už „půjdu od kosti“ ![]()
Tamik - Teda nevim, jak to delam, ze se mi tak hezky spi, v loznici mame celou noc otevrene balkonove dvere, tak je tam cca do pul desaty prijemne a navic spim naha
No a proste telo nejak asi chape, ze to potom s tim spankem bude horsi, tak se snazi si to ted naspat. A navic se mi vetsinou podari jeste usnout na hodinku odpoledne, ale to se budim cela propocena…
Cinq - taky jsem si objednala hodny dite, ale realita muze byt uplne jina ![]()
Woodoo - tady taky vypadá od rána na bouřku a pořád nic, jsem úplně propocená a prcek se v bříšku líně převaluje, ani se mi nechce vařit oběd, když je tak vedro.
Teda doufám, že Matulienka nebude předbíhat v pořadí ![]()
Tamik já už jsem z toho tak vyřízená, že si i stopuju, jak dlouho kontrakce trvají a jak přicházejí za sebou. Teď zrovna jednu rozdýchávám na míči. Ale zatím jsou pořád dost nepravidelné, takže neplaším. Ještě mám v rezervě horkou vanu - buď to rozjede, nebo utlumí. ![]()
milhauska tééda, ty jedeš!!! Nakonec bude pořadí (dle zprávy od Maggy) matulienka, milhauska, další zájemce je…
No, asi všechny, žejo ![]()
Teď ještě jednu osobní otázku, jestli můžu. Jak to děláš, že jsi tak klidná, když už rozdýcháváš kontrakce na míči
To je tvoje první mimi, nebo mi něco uniklo?
saary moje tělo to zatím nepochopilo! I když je pravda, že dneska jsem taky spala bez trička a bylo to o poznání lepší.
Týjo, já jsem z toho vedra a ještě po výborném obědě tak vyřízená, že už i přehazuju písmenka, tak se kdyžtak nedivte ![]()
Millhauska - že by to začalo i u nás v srpňátkách? No to by bylo super, tak držím palce, ať se to rozběhne a máš to rychle za sebou a prcka v náručí, určitě dej někomu vědět, ať nám sem písne, jo?
Milhausko tak co, jak to s tebou vypadá?Ty opravdu rodíš? ![]()
Janey dík za uklidnění s tím Podolím, nerada bych,aby se tam po mě vozili jako po nezodpovědné, když se mi tam k nim nechce.Všechno tam příliš kontrolují, v minulém těhu jsem tam byla kvůli ozvám třičtvrtě dne, vždy mě volali po dvou hodinách. Nevím, jak bych to teď udělala s Alžbětkou, když hlídání nemám. Takhle mám dr přes cestu, monitor má taky, takže snad to bude ok.