Poradna duly
Jana Čurdová
Akorát nevím jestli se Holi nesekla v té váze. Přijde mi to na 35tt+6 docela hodně… 4,80kg…
Taky HOLI gratuluju a přeju hodně štěstíčka. Teda klučík byl macík
No tak to musím Holi pogratulovat.
Přeju mooooc zdravíčka oběma.
a taky doufám že jí budu brzo následovat ![]()
Holi velké potřepání tlapkou k Mimískovi! Hezky rosťte!!!
EvikuP to je super, že už sis mohla Zdenečka i přebalit a oblíknout. Teď už to bude ubíhat mnooohem rychlejc a budete spolu doma „cobydup“ ![]()
Milhausko třeba to fakt budeš mít za chvilku taky odroděné ![]()
TEDA
ja si nachvilku skocim do nemocnice a kdyz prijdu tak uz je tu nove miminko a dalsi ma kontrakce
tak ja to zkusim jeste jednou,mozna opet nektera porodi ![]()
HOLI BLAHOPREJI K MIMINKU hodne stesticka a zdravicka ![]()
Holky tak jsem si to myslela,zadny porod nebude
pry jsem zamknuta na deset zapadu
takze ani nahodou nepocita,ze bych porodila pred terminem
a mela jsem jim dat moc
samozrejme ani kapku jsem nedala
proste mi to neslo
a to je tak pokazde,jakmile chteji moc,nejde to,kdyz chteji krev,tak i kdyby si do me rizli,nic nechce tect ![]()
Takze jdu do rady na porod jako posledni
![]()
EvikP - to je krása Zdeneček roste jak z vody a za chvilku budete doma!
Holli - obr gratulece k mimískovi, to je ale obřík, fakt skoro pět kilo?
Milhauska - holka ty už to máš určo za chvilku, tak se drž a přeji superrychlý porod!!!!!!! Myslím na Tebe.
Holky jak jsem tady začtená tak místo meruňěk házím do pusy pecky.Normálně mě dnes probudil holub který mi vletěl do ložnice, darebák si sedl na komodu a čuměl na mě a klepal zobákem, já jsem se tak strašně lekla že sem zařvala a on uletěl.
Tamik - to já když jsem se byla ptát dětské Dr. kdy mám přijít po porodu s malou tak na mě vyvalila bulvy že v žádném případě nemám chodit, jen jí zavolat a ona k nám přijede domů a vše potřebné vyřídíme doma.Ta je hodná, chodila jsem k ní jako dítě a chodím tam i s Tomáškem.
Cinq - taky jsem se mylně domnívala že budu mezi prvníma, ale už se dobrovolně hlásím na konec řady, určitě mě všichni předběhnou.
NellaB vsak neboj…i ty me predbehnes
protoze ja to vidim na tech 10dni prenaseni
jako poprve ![]()
Cinq - no já jsem taky prvně přenášela, ale jen čtyři dny a na vyvolání jsem musela kvůli špatné plodovce, tak to vidím teď taky tak.Tak budeme přenášet holt spolu.
NellaB mě to právě ta sestřička říkala tak, že nejradši, abych se tam stavila rovnou jak pojedem z porodnice, kdyby ne - jako že třeba toho budu mít dost, ať zavoláme a domluvíme se, že pan doktor by i klidně přijel.
No fakt jsem byla z takového super přístupu hotová!!! Hlavně prý kdykoliv volat i na mobil, sobota, neděle, pátek, svátek, pan doktor je nezmar ![]()
Chcete rozesmát? Kolega jel nakupovat, tak jelikož se mi nechtělo do města, tak jsem ho požádala, jestli by mi neskočil na gyndu pro razítko na to určení otcovství. Pařák jako blázen, ordinace plná mladých holek (kolegovi je přes 50
) a on byl tak hodný, že co by pro mě neudělal.
Nóóó, nemá doktor dovolenou! Málem mě přizabil ![]()
Prý - to až řeknu manželce, tak se utluče smíchy!
Tamik - to je teda pech co? No máš teda super kolegu, to se hned tak nevidí.
Já jsem poprvé také přenášela 9 dní. Nakonec se Verunka narodila 1 den před termínem vyvolání porodu.
Takže si myslím, že zase budu přenášet.
Už bych to ale chtěla mít za sebou.
V noci nemůžu spát a už třetí den mám každé odpoledne poslíčky, což jsem u prvního těhu neměla.
Dr. mi říkala, že pokud jsou kontrakce nepravidelné, mohou trvat klidně 4 týdny před porodem. Děloha se jen připravuje.
NellaB to mám, je to sluníčko. Poslat tam přítele, pošle mě hádej kam
!
Ty posly asi ještě nemám. Nebo nevím. Jestli je to občas zabolení jako při MS, to občas mám, taky mi někdy v podbřišku trochu jako ztuhne, ale to asi nejsou ty potvory ne? Sestra v porodnici říkala jak moc jsou porodní bolesti silné, tudíž ty poslíci by měly být asi taky ne?