Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1882
24.7.06 19:00

Jojo taky bych dala nevím co za kontrakce a přirozený porod. Takhle ani nevím, jak to bolí. Dost mě to mrzí a hodně jsem to obrečela. Všechen maliník a olejíček Weleda,teď můžu vyhodit… :-(

Jo kdybyste některá Pražanda chtěla maliník,tak dejte vědět. Mám doma tři balení. Ale on je snad i na gynekologické potíže,tak se třeba bude někdy hodit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.7.06 20:03

Eviku - tak snad tě to neodradí a pořídíš ještě Zdendovi sourozence. Nebo myslíš že ne 8O ? Promiň, to je tvoje osobní věc, já jenom, že třeba ten olejíček Weleda ještě chvilku vydrží (já koupila olivový, ale za nic na světě se nemůžu přinutit si tam ty pracky narvat :roll: ).
S tou nedočkavostí máš pravdu, nejdůležitější to zdraví, ale teď už by ta naše miminka měla být donošená. Kdybych nepotřebovala na konci září zase nastoupit do školy (na doktorském stipendiu a s ním souvisejících sociálních dávkách nám visí dost peněz), tak bych taky nekvaltovala. Pro mě ale teď už každý týden dobrý.
Ona ta naše miminka ale nejsou blbá, co, že se jim do toho vedra nechce :idea: (však si ani neumím představit, jak to ti bobci malí mají dělat, když jim ještě hapruje termoregulace 8O ). Už si umíte představit, že z vás vyleze mimino??? Já furt ne :oops: .
PS: Jsem fakt lemra - po obědě jsem opět vytuhla a manžel za mě opět umyl nádobi :oops: . Kéž by mu to vydrželo :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.7.06 20:22

Tak a to nie je spravodlive..... 3 hodky to tu pekne docitavam a reagujem postupne… a tesne predtym ako to odoslem tak to tu cele padne a je to v pr…

Takze samozrejme uz neviem na co som reagovala.....

Dnes ma uz uplne premohlo hniezdenie a kedze uz niekolku noc s snoch rodim tak som zacala balit tasku a prat vsetky veci..... noz snad to pomoze :lol:
Inak som uz rada ze konence viem co do nemocnice a musim pochvalit tu Jicinsku… skoro NIC… hygienicke potreby, vlozky, a spodne pradlo. Pre miminko az veci na cestu domov. Ziadne plienky ani obecky do porodnice… a to som si uz pripravoila veeeelikansku tasku. Takze budem balit asi mensiu.

Evikk uz som rozmyslala co s tebou je..... si sa nam po tom nasom stretku nejak stratila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
24.7.06 20:26

CECETKO ahoj děvče moje severomoravské, já vím že jsem tě dlouho neoslovila, ale jsem ráda, žes nepřehlédla má koŇADRA haha…Ještě ti dlužím pár otázek ze SZ, ale možná už všechno víš…Tobě hrozí císař???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.7.06 20:43

Tak jsem tam šupla ty fotky :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
24.7.06 20:51

Woodoo - tak teda vorvaň jo? No to je hulvát! Takhle by mě snad ten můj nikdy nenazval, já jsem mu říkala že se mu nedivím že nic nechce když jsem teď tak pupkatá a on že to mu vadí nejmíň, ale vorvaněm by mě snad nikdy nenazval.

Cinq - no já jsem taky taková když nemám něco hned třeba smontované tak se do toho pustím sama, když to teda zvládnu.

Holky já mám břicho furt jak šutr, chudák dítě v nem bez pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.7.06 20:54

Já už taky konečně vím co s sebou a dokonce - mám to i sbalený (před chvílí jsem to dobalila).
Taky dneska na tom kurzu sestra perlila.
Prý - tašku byste měly mít už měsíc předem sbalenou, pak se to dělá na poslední chvíli atd… no, tak já bázlivě klopila očka… Pak si vzala do parády nezodpovědné matky s doklady v nepořádku - prý: to byste se divily, maminky mají i dost dlouho propadlé občanky a nemají vyřízené nové :! , to už jsem se radši natřela zmizíkem :wink:

Jinak teda i přes to, že toho až tolik mít nemusíme, je to taška jako kr… 8O
Ale i s plenkama pro miminko. Tak to snad zase není taková hrůza. No a noční košile propínací - nevím jak vy, ale tady nadlidský výkon. Snad bude stačit. Koupit si tu přímo kojící za 500 jsem fakt nedokázala :roll:

A malá teď řádí jak černá ruka. To snad na ty fotky kouknu až si dojdu, jinak je to asi v židli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
24.7.06 20:54

Woodoo - moc Vám to s kulíškem spolu sluší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.7.06 20:58

Woodoo myslím, že bys měla manželovi pustit nějaký dokument o vorvaních, evidentně mu ve škole nikdo neřekl, jak ta rybka vypadá :lol:
A vůbec, kudy bys jako foukala ven tu vodu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.7.06 21:02

Kojicí košulu vlastním, dokonce dvě, ale asi si je nebudu chtít prasit, tak jsem to vyřešila šalamounsky - beru si jednu vytahanou s velkými průramky :idea: (řešení pro maloprsé, meloun průramkem neprostrčíte :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.7.06 21:03

NelloB díky za pochvalu :wink:

Tamiku to se ho radši ptát nebudu :roll: jelikož ho znám - šak s ním bydlím - tak je mi naprosto jasné CO by mi odpověděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.7.06 21:06

Mimochodem, Woodoo a Monaliso moc vám to na fotkách sluší a Yoursun kráásný pokojíček.

Na našem se opět pracuje, přítel pokládá koberec. Pak už jen lišty a „falešné“ dveře a taky opět hodím fotečku. Nebojte, nebude jich tolik jak minule :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.7.06 21:21

Hodila jsem tam teď ještě jednu pro srovnání ze začátku těhu. Když si čověk prohlídne ten rozdíl tehdy a teď tak dá asi i tomu mojemu manžuchovi za pravdu, že vypadám fakt jak vorvaň :? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.7.06 21:35

Woodoo tak já už se tě teda nebudu snažit utěšit, manžel má pravdu (jako vždycky každý :lol: :lol: :lol: ) a už mlčím!

No tak já asi půjdu na chvíli předstírat spánek. Zítra vyrážím opět pracovat, tak ať mám aspoň pocit, že jsem se snažila.

Abych nezapomněla - dneska mě rozesmála tchýně. Je nějak starostlivá, už před týdnem mi kladla na srdce, ať radši nikam nechodím, že mi může prasknout voda (jako se asi zavřu doma a tam mi nepraskne 8O ). No a dneska jsem tam byla a ona zase ať na sebe dávám pozor a dobře dojedu domů a já že domů nejedu, že jedu do práce :lol: To jsem jí chudákovi dala ránu :wink:
Když on nikdo nechápe, že v tom kamenném domečku, co máme kancl je líp než v naší bytovce, do které celý den pere sluníčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.7.06 21:42
Len-til-kah píše:
Kojicí košulu vlastním, dokonce dvě, ale asi si je nebudu chtít prasit, tak jsem to vyřešila šalamounsky - beru si jednu vytahanou s velkými průramky :idea: (řešení pro maloprsé, meloun průramkem neprostrčíte :lol: ).

No ja stale akosi nemam ani pomyslenie si kupovat nejaku antisexy kosilku..... co s nou budem potom robit?????

Asi to budem musiet zvladnut s muzovymi mega trickami… snad nepojdem v satenovej nocne kosilenke???? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí