Poradna duly
Jana Čurdová
Saary neboj, ty na konci řady nebudeš ani omylem. I kdyby jsi nějaký ten den přenášela.Ten tvůj metřík vypadá tak pozitivně, jen 4 dny- bledá závist ![]()
Anajko - ona je jedna vec, co je psano na metriku a druha vec, jak to bude ve skutecnosti, protoze mi dneska dr. rekla, ze klidne vlastne muzu prenaset az do pulky srpna… ![]()
Holky jenom se tak netlacme dopredu
potom budem mozna zavidet tem,co jeste budou cekat na porod,ze se muzou vyspat atd…
![]()
No jo, ted jsem procitala cervencatka a to, co tam holky resi, to je teda des a hruza, tak snad radeji pockam do te pulky srpna anebo radeji ne???
Ja uz fakticky nevim, co je lepsi a co horsi varianta.
Saary vsak ono to je jedno,jednou to prijit musi
ale radeji bych pockala az po tech vedrech…miminkum se totiz musi spatne spat v takovych parakach
aspon co vidim u kamaradek,jak jim miminka nechtej spinkat ![]()
Ahoj nedočkavky ![]()
U nás byla teď o víkendu pouť a i když jsem s Tomíkem byla na autech a Twistru - hůř to zní než byla skutečnost - žádný porod se taky nekoná. V pátek mi doktor taky říkal, že to zdaleka na porod nevypadá, takže klídek, nejste v tom samy ![]()
Cinq - taky si říkám, že jednou ven musí… šlo to dovnitř, půjde to
i ven
Holky,
tak kontrola dopadla dobře, všechno je v pořádku. Dneska mi Dr. vzal i stěr na nějaké ty infekce. Jo a mimísek je hóóóódně vysoko, takže tu tašku ještě balit nemusím. No a polohu prý zkontroluje za týden, nejpozději za dva, aby se vědělo, co dál. Jinak na kontroly teď budu chodit každý týden.
Jen se mi udělalo v sesterně šoufl. Myslela jsem, že zvládnu ozvičky na zádech a nezvládla. Ani mi je sestra nedotočila, málem jsem tam omdlela. Takže od příště už jenom v sedě. Ale to se zas nelíbí mladému, ten pořád tomu monitoru utíká. No jo, nemají to s náma lehké ![]()
A strašně se děsím toho, že budu přenášet a porodím až v září. To bych asi už nevydržela, už teď nějak nemám sílu ![]()
Saary mas pravdu,slo to dovnitr,pujde to i ven…ale zapomela jsi mensi detail
dovnitr to slo mikroskopicke
ven to pujde 50centimetrove
![]()
Woodoo takze hezky pekne do fronty ![]()
Ahoj holky,
jééé, tak to já vůbec nevím, jestli se k porodu chystáme, nebo ne. Můj dr. mě vůbec nevyšetřuje. No, bříško už mám dole, poslíčky hodně často, tak doufám, že to bude dřív. Už jsem z toho unavená:-(((.
Holčinka od nás z deníčku snažilek porodila za 2hodiny. V 16:30 mi psala, že má 5-ti min. a dost silný, že asi pojede do porodnice a za hodinu a půl jsem od ní dostala zprávu, že se Vojtíšek narodil v 17:45. Já chci také tak rychlý porod
![]()
Saary, Cinq to jo dovnitř TO šlo pidi, zato teď
![]()
Zrovinka jsem si namíchala ledovou kávu a popíjím ji tady u PC Heč!
A na obídek jsem dělala tvarohové knedlíky s malinama Mńam! ještě teď zvažuju jestli si nepůjdu naložit II. várku ![]()
Woodoo tak ja jsem mela ledovou kavu taky
a z obchodu
a k obedu jsem si dala pravou italskou zmrzlinu a meloun
v tomhle horku se mi nechce nic varit a ani jist…a protoze jsem sama doma
tak si to muzu dovolit ![]()
Ahojky koťátka,
tak si vás tak čtu, jak byste už chtěli rodit… já bych to zase všechno vrátila zpátky a rodit bych nechtěla… chtěla bych přenášet, hlavně aby malý byl v pořádku a mohla bych si ho za ty 4dny odnést domů. I když je fakt,že se narodil za pět minut dvanáct. Měl pupečník omotaný kolem nožky a kolem krčku,takže kdyby se rodil normálně, tak by se mi asi přidusil. Takhle se mu nestalo naštěstí nic. Dnes už má 1810g a místo aby hezky papal jako včera, tak u toho dělala pí…viny. Řechtal se na celé kolo.Doufám,že už tam někoho konečně propustí,abych tam už za ním mohla. To je takové trápení srdíčka, když tam nemůžu být s ním. Achjooo ![]()
Woodoo - to si teda rozhodně dej druhou porci, kdy si to zase budeš moct dovolit ![]()
Cinq - sice 50-ti centimetrový, ale zase jenom jedno… dovnitř toho byli miliony ![]()