Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
včera jsme byli za sestrou v nemocnici a byla jsem v šoku, jak je to miminko vlastně malý (přitom jsem jich viděla tolik, ale teď to vidím jinak) ![]()
Lentilko, právě jsem si říkala, že je divný, že se to tady ještě nerozjelo
V ostatních měsích spousta holek rodilo klidně o 3týdny dřív a tady až na Helli a Evika (což jsou ale docela jiný případy) NIC
A přitom já už bych tak rodila
![]()
Marketo, tak to ti bohužel neporadím, na ten Bepanthen jsem zatím slyšela jen chválu, tak vážně nevím ![]()
Já jsem pro změnu měla celou noc křeče v levé noze - nejdřív lýtko, to jsem musela každou chvíli prošlápnout nohu a potom zase na vnitřní straně chodidla-to jsem musela masírovat
A mezitím samozřejmě záchod.. No, prostě nevím, za kolik měsíců či let budu zase spát zase celou noc ![]()
Lentilko nejsi v tom sama
ja ani nevim,co jsou to nejake tlaky
kdybych nemela ten balon pred sebou,tak si myslim,ze ani tehotna nejsem
teda kdyby se mi tam porad nekdo nemlel ![]()
Jinak jsi mi pripomela muj prvni porod
to bylo stejne,zadne posle,tlaky,nic…10dni jsem prenasela a pak jsem sla na vyvolani,vecer mi dali nejakou tabletu,ve 2 rano jsem se probudila s nejakyma menstruacnima bolestma,tak jsem sla za sestrou a ta me poslala spat,ze to nic neni
tak jsem usnula
probudila jsem se asi v 7.00rano s trochu vetsima bolestma(jeste jsem se nasnidala
jsem hrozny zrout
a pak me prohledl doktor a rekl,ze uz budu rodit
a v 10.03hodit se narodila dcerka(tu posledni hodinu jsem mela fakt bolesti,ale nic hrozneho
…takze pokud to pujde takhle opet(a to ctu vsude,ze druhy porod je rychlejsi
tak mi to neva,to budu i klidne opet prenaset ![]()
Lentilko - nevím jestli mám posly, každopádně menstruační bolesti mívám třeba jeden den x-krát za sebou, druhý den ani ň… Zazátkovaná zřejmě pořád jsem
teda zatím jsem si nevšimla, že bych stratila špunt… ![]()
Mostule taky mívám křečáky, snažím se obden do sebe nacpat hořčíkovou tabletu, ale moc to nepomáhá. O čůrání ani nemluv - mám pocit, že chodím milionkrát denně
![]()
Taky jsem čekala, že se už někdo rozrodí - kdopak bude asi první
![]()
Marketa77 a zkousela jsi vetrat
Oni se mozna i zaparujou a pak to nejde zahojit tak rychle
jinak nevim,nemam to.
Mostule taky jsem nedavno videla 1 tyden starou holcinu…byla tak malinkata
uz ani nepamatuju svoji dcerku,jak byla mala(hned jsem si prohlizela fotecky dcerky z narozeni
…a pravda je,ze stale nikdo
to se to pak roztrhne jak pytel a vsechny pujdem najednou
at se nehadama ![]()
Cinq - tvůj porod by brala každá, ale to přenášení neeeeee … osobně bych nejradši ani nedonesla - šup s ním ven (sázím na sílu sugesce - jsem se rozhodla, že rodím tento víkend a budu fakt překvapená, když ne
).
Marketo - neporadím, nemám, určitě se zeptej v poradně … je dost divné, že ti nepomáhá ani Bepanten (za ty prachy
).
Mostule - křeče mňam co? Jak tu napíšou holky, že mají za těhotenství už třetí křeč, tak bych jim nejradši upravila chrup
. Někdy mám období tři křeče za den
(ta poslední byla zvlášť vydařená - kombinovaná: pravé stehno + levé lýtko). To raději ty poslíčkyyyyy (ať vidím, že se taky cosi děje
).
Hernajs, nejhorší je, že člověk neví, kdy to přijde. Napsal by si to do diáře, ponakupoval jídlo, poklidil, reprezentativně se oblíkl a našminkoval
- ale takhle
. Pfffffffffff.
Lentilko znas to? Kdo chce kam,pomozme mu tam a ty chces byt prvni
rada bych ti pomohla,ale asi to nepujde
a jeste jsem si tak vzpomela,kdyz chces byt tak prvni,abys nebyla posledni
to vis,zakon schvalnosti
proto si rikam,ze jeste nechci a nemam ani zabalenou tasku
snad to pomuze ![]()
Holky tak hezky pekne do rady
ten kdo chce rodit
a hlasim se uplne prvni(protoze jsem to navrhla
a mam predpoklady na kratky porod,tak abych vam dodala odvahy
![]()
Lentil nebuď chamtivá…
Buď radši kámoška a počkej na mě
![]()
Ježiš já vám budu všem závidět, ať tu budete hlásit přírustky a já se budu jak koule trmácet po světě až do konce srpna ![]()
Noggie ještě nemáš důvod si tolik stěžovat, já jsem ještě za tebou, takže poslední určitě nebudeš ![]()
Čaute holky,
já to taky vidím až na konec srpna s tím porodem
Dneska jsem byla na kontrole, prý zdaleka nerodím. Jako každý týden mě dr potěšila. Břicho mi furt nesestupuje dolů, špunt mám taky, no to se mám fakt na co těšit ![]()
Ahoj holky. Tak se hlásím po kontrole v porodnici. No, jak bych to řekla, už třetí týden jsou všichni doktoři strašně spokojení, jak se to pěkně chystá, už druhý týden jsem otevřená na špičku prstu, poslíčky chodí pěkně už třetí týden a pořád nic nic nic… asi sepomalu zařadím na konec fronty, stejně mi posunuli ten termín o týden. A další kotrola zase za týden, ach jooooo, já už to fakticky nevydržím.
A navíc jsem dneska zapomněla na záchodě v Podolí svůj oblíbený časopis, to je teda den. ![]()