Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
943
22.7.06 09:41

Krásné ráno,

tak u nás je vedro na zdechnutí už od rána.Tak to asi dnes nepřežiju a už se vidím že v těch největších vedrech bude chtít Nellinka ven tak to tam asi na sále padnu a vedra mají být až do poloviny srpna jéžiš.

Včera jsem dala návrh jako že by jsme mohli sexovat a pomoct tím trošku Nellince ven a víte co mi ten můj řekl? Že přece teď nebude dělat své dceři na hlavě bouli jen kvůli tomu že si něco přečtu na netu, no já bych ho picla. Kdyby jsme měli nějakého fešného souseda tak použiju jeho, ale boužel nemáme, takže mě pomůže akorát příroda a už se vidím že tady budete mít všechny po porodu a já budu rodit až v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.7.06 09:48

NelloB ,
neboj, u nás je to se změkčováním to stejné v bledě modrým:-))
A vedro mne zabíjí taky, od 6:30 jsem vzhůru, malej samo taky, jen táta pohodář si teď vstal, nasnídal a právě se sprchuje. Já jako vůl balím věci, dožehluju mu trika, aby nic nemusel dělat. Že já se nenarodila jako chlap…můj chlap :lol:
Je mi nějak divně, všechno se se mnou motá, no nevím, ale asi ta vedra nerozchodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.7.06 09:49

Dobre ranko vsem tak se probudim a venku zatazeno a prsi 8O no parada :D to jsem vubec necekala :D aspon jeden den bez paraku :lol:

Matulienko uzij si to :wink: a s porodem pockame na tebe :lol:

NellaB muj chlap ma na to stejny nazor…proto jsem psala,ze vypuzeni sexem mi neproslo 8O :lol: …ale ja pro nej manualni praci delam :oops: :lol:

Lentilko ja jsem rocnik 81…ale i kdybych nebyla,tak ja ti misto v nemocnici urcite nezaberu :lol: jedine,ze by jsi chtela prijet ty sem :lol:

Tak a ted jdeme ven…se osvezit :D a to jsmme chteli jit do hor,asi zustanem tady :D kdyz je tak krasny uprseny rano a vypada to na cely den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.7.06 09:52

Matulienko v pristim zivote chci byt chlap taky(ale tvuj) :lol: to ten muj dostava pecky…tricka mu nezehlim(je dobre vyvesim :lol: a kosile si zehli sam(obcas mu pomuzu :lol: A o vikendu mi dela snidani do postele :lol:
Ty by jsi mela odpocivat a myslet ted trochu na sebe :wink: jako ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.7.06 10:13

Dobré ránko.

Tak hlásím stále 2v1 :?
Změkčování nepomáhá, dneska jsem se vyspala naprosto báječně, žádné poslíčky… No třeba jenom prcek čeká, až začne znamení Lva. Můj manžílek si sexík docela užívá :wink: tak proč mu nedopřát a navíc je to pro dobro věci.

MAtulienka - když se nebudeš zlobit, tak já na tebe s porodem čekat nechciiii :D

Včera jste tady tu diskuzi pěkně rozjely, měla jsem co dělat, abych to dočetla, ale snad jsme pochytila všechno.

Jo a musím se pochlubit, že jsme včera v rámci vypuzovacích akcí sestavili postýlku pro prcka, jenže s ní to nějak nehnulo, ale já to okukuju od rána jako blázen :lol: Taky bych chtěla mít takovou krásnou postýlku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.7.06 10:15

AHOJ,

mno dnešní noc byla i pro mne strašná, pořád jsem se budila, vedro, lítání na malou :roll: malé se v bříšku, taky nechtělo moc spinuškat.. :-)

MATULIENKO: užij si dovču u mámy, a pokud se tu narodí nějaký mimko tak napíšu sms, ju… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.7.06 10:23

Cinq ,
no, můj muž doma nemusí vůbec nic dělat, nějak blbě jsem si to zařídila. Teď koukám na prostírku od snídaně, kterou se nenamáhal ani uklidit, ale zato dal talíř do dřezu..ale prdím na něj, ať si to umeje sám.
Jsem na něj docela naštvaná, snídani do postele jsem nedostala nikdy a ještě jako blbec každou sobotu i neděli vstávám s malým, aby se tatínek vyspal. O to chodí v pátek na pivo s partou a tak když zvládne toto, proč by nemohl i něco jinýho, holt jsme vážně vůl, přiznávám.
Dnes mě rozbrečel, je mi blbě, ještě mu chystám snídani, vypil si kafíčko, zaběhl na záchůdek, do spršky, já jsem zpocená jako vůl, lítám od rána a když zařval na malýho, aby byl v klidu a já mu řekla, že holt potřebuje jít ven, tak mi odsekl, že s ním klidně můžu jít.
Teď jsem si pěkně vylila srdíčko, vím, že si za to jeho rozmazlování můžu sama, ale je mi hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.7.06 10:27

saary ..to víš, že se nebudu zlobit. Však jen ať jsou už venku, že?

Mischiinko …díkec moc moc

Bože, jak mi budete chybět, naše svýma starostma zatěžovat nechci a teď to v sobě budu mít pěkně dlouho. :cry:
Proč já neumím alespoň trošku někoho kopnout do zadku, třeba velkýho :evil: třeba by se vzpamatoval. Ale ono se mi to všechno jednou třeba vrátí.
Nu dost už stěžování, jdu nosit věci do auta, pa pa koťátka asoráč, za to stěžování si. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
22.7.06 10:28

Ahoj holky,

Matulienko srdíčko si vylej, od toho jsme tady. To máš těžké, my se snažíme udělat pro ně co nejvíc a když pak jednou nemůžeme, tak se chlapi strašně diví a ještě se cítí dotčení, že si musí třeba jídlo nachystat sami. Ale neboj, zase bude dobře, uvidíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.7.06 10:28

Matulienka - to zase bude dobrý, nesmíš ho tak rozmazlovat, ale to už teď těžko převychováš. Tak holt bude nějakou chvíli nepořádek a uvidíš, jestli si toho všimne, třeba ho trkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.7.06 10:30

Matulienka - já bych žádný věci do auta nenosila, do toho jsou chlapi, i když nejsem těhotná, normálně mu to naskládej ořede dveře a ať to odnosí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
22.7.06 10:43

konečně jsem dočetla včerejšek. Ale rezepsaly jste se.

Vítám nově příchozí mezi spolutrpitelky pupkandy :D

Janey chudák manžel. V takovém vedru a ještě takové teploty. Tak ať se jich brzy zbaví, božátko :?

Ráno jsem vyprala mimioblečky, než jsem je pověsila uplynulo půl hodiny :! a nevím, jak dlouho je pak budu žehlit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
22.7.06 11:42

Matulienka - jen se vypiš! Ale nezlob se on je ten Tvůj trošku hulvát když Tě nechá nosit a tahat věci do auta ještě teď když jsi těhu. Souhlasím se Saary nachystej je a ať je miláček pěkně nosí!!! Ještě si něco uženeš chudáčku.

Cinq - závidím ten déšť!!

Holky fakt jsou někdy ty naše protějšky na zabití.Já jsem tomu mému už od ledna připomínala že musí z kuchyně z komody kde bude přebalovací pult pro mimi přestěhovat akvárium.Stejně v něm měl jen pět ryb a víte jak to dopadlo?Předevčírem jsem ryby naházela do kastrólu a akvárium vypustila, vyčistila naskládala na hromádku na zem a když přišel z práce ten se ale divil! To byly najednou fofry aby se jeho miláčkům něco nestalo, fakt na to měl sedm měsíců a nic.Fakt na zabití, já chci mít nachystané všechno než půjdu do porodnice a on je úplně v klidu má pořád čas a akvárium byla poslední věc která mě v tom chystání brzdila. Ale jak to máme teď krásné, už jsem tam dala podložku a teď mi chybí ještě polička kterou mi doufám brácha o víkendu udělá abychom ji tam mohli přidělat a vyndat tam ze skříňky mimipotřeby. Uf to je zase román - pardón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
22.7.06 12:22

Ahojky :D tak se hlásím po včerejší poradně…byl to děs :evil: přes hodinu čekání,vedro na padnutí a do toho jedna paní rodící a druhá krvácející… :cry: té rodící mě bylo opravdu líto,měla stahy po 4 min a za celou hodinu si ji nikdo nevšiml :roll: krom legitky kterou si vzali :!
tam to na mě vcelku dopadlo,prostě se tomu nevyhnem :cry:
Já vlastně nic nevím,opět se mnou nikdo nekomunikoval,měli fofr a byli nepříjemný :evil: CS 3,otevření na špičku prstu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.7.06 12:29

Holi - a kde jsi byla, ze si tam rodící paní nevšímali? Já zatím musím zaklepat, že jsem všude byla s přístupem spokojená, tak snad se to nezhorší, až tam přijdu rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí