Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem byla v parku,je tam brouzdak pro deti,machala jsem si nohy a cetla knihu…bylo to prijemne,ale je fakt horko,ted si asi hodim zada ![]()
Mimulik hlavne,ze jsi nakoupila,to co jsi chtela ![]()
Cecetko v tom bych takovy problem nevidela,ja dostala zanet uz v nemocnici,dulezite je vetrat
a jestli budu takova sketa,jako u dcerky,tak do 6 mesicu ji nepucim ani priteli
jo jo byla jsem lakoma a nikomu jsem ji nedala ![]()
Matulienko vsak Mischiina to urcite chape
je to kluk a je zvedavej
a aspon vi co ji ceka ![]()
Cinq ,
taky jsem malýho moc málo půjčila, velkej se už teď chechtal, že kočár uvidí maximálně, když ho půjde dávat do auta:-)
No , Mischiinka to přežila, to je hlavní, ono s malým to prostě šije pořád, celý den je v jednom kole a nezastaví se, což už je poslední dobou nad moje síly a tak po něm i vyjedu. Ale už holt potřebuju mít ten svůj klid. ![]()
No, jdu si na chvilku zkusit lehnout..ha ha, třeba to vydržím dýl, než 15 minut, jak já závidím velkýmu, chrní tu v křesle už dobrou hodinu. ![]()
Matulienko je to proste dite
a je zivejsi a ke vsemu se blizi porod,tak potrebujes odpocivat
…a urcite si lehni,ja pujdu taky
teda jestli se odtrhnu od internetu
jsem hrozna,ale porad koukam na destke veci,co mam a co jeste ne ![]()
Byla jsem se kouknout na Tomáška u našich, lítá po zahradě jen v plavkách a dělá binec.No je mu tam moc dobře.normálně začíná u nás zalézat slunko, ale je hnusný dusno venku.
Koukala jsem do červenčátek a tam mají už holky starosti kolik po dvou týdnech od porodu shodili kilo.Jsem zvědavá jak rychle to půjde dolů mě.
Tamík - tak to je přesný, někdy ty blbé otázky fakt nemusím.
Saary - fakt už děláte vypuzovací manévry? Já ještě nic nezkoušela ještě mám chvilku čas,no ale nevím jestli bych donutila přítele dělat to kvůli vypuzení, asi by do toho nešel.Ale jinak to je asi příjemné vypuzování že?
Cecetka - s tou klimou je to těžké, já ji mám v autě a nedokážu si představit jezdit ve vedrech bez ní, jen si myslím že se to právě nesmí přehánět s nastavením té teploty, u nás naštěstí v nákupních centrech tak extrémně nechladí.No doufám že to přežijeme bez újmy.
Cinq - nic si z toho nedělej já pořád taky koukám na netu co by se mi mohlo ještě hodit a hrozně ráda koukám na dětské potřeby a oblečeníčko a hračky a přemýšlím co koupím až bude malá větší, no jsem děsná.
Jééééé, u nás začalo prsšet… no to snad ani není déšť, spíše deštík, ale snad to trochu osvěží vzduch.
Jinak se mi špatně chodí … a jak se dívám na svoje nohy, tak mám prstíky jako válečky
A kotníky za chvíli už asi taky neuvidím
No toto, ještě abych poslední měsíc chodila s otokama
![]()
NelloB jenomze problem neni to koukani,ale odolat,nekoupit to ted
ja mam totiz spatnou vlastnost
ze kdyz neco chci,tak nejlepe hned(a pritel to ma taky
uz jenom cekam,az dcerka tuto vlastnost zacne projevovat taky ![]()
Jinak v aute s klimatizaci to klidne prezenu
je to tak prijemne
pak proc me boli v krku
ale jinak jsem cetla,ze v techto vedrech,by mel clovek byt minimalne hodinu v klimatizovanych prostorech denne
pry je to lepsi pro telo
tak to nevim ![]()
oprava: tech spatnych vlastnosti mam vice
to je jenom jedna z nich ![]()
Cinq - tak jsme na tom úplně stejně, já když něco vidím tak to musím mít taky hned a to je pak vítr na účtě.Ale přítel mě naštěstí nijak neomezuje takže je to ok. Na co budeš v těch vedrech toho malého pokládat do kočárku, připadá mi že jen na plenku položit miminko je divné a do toho našeho kočárku se žádné peřinky nehodí.
NellaB my se s pritelem taky neomezujem
taky to tak potom vypada
postak uz me zna ![]()
Jinak ja tam budu davat asi plenu,stejne ji bude muset mit pod hlavinkou(kvuli ublinknuti) jeste jsem nad tim nejak nepremyslela…a vlastne mu muzu natahnout pod nej rychlozavinovacku.
Týýýjo, to je nespravedlivý. Ráno bylo fakt super, po obědě začlo opět peklo!!! Jsem se hlavně ráno domluvila s přítelem, že když je takhle příjemně, zajedem se kouknout na ten koberec do dětského pokojíka. To tam leknu!
Jinak už mám hotovou nástěnku
, ale už jí slyším - tenhle nápis zmenši, tamten zvětšit, tohle vyndej a dej tam tamto… No ale aspoň si můžu (zatím) udělat fajfku jako splněno
! Že ti šéfové někteří tak lpí na blbostech!!!!
Ahoj holky,
všechny Vás po dlouhé době zdravím, měla jsem nějak práce a ani jsem se pořádně nedostala na net. U nás se teď zatáhlo, tak by snad mohlo trošku sprchnout
. Za chvíli jedeme na chaloupku, tam bude alespoň příjemněji. Tak se mějte a hezký víkend
![]()
NellaB - no jo, začali jsme s vypuzováním
tedy já tomu říkám změkčování čípku a manželovi se to docela líbí, akorát mně překáží to břicho, hrůza
Už mám jenom týden do prvního termínu, tak třeb to k něčemu pomůže, i když včera to nepomohlo, tak to zkusíme znovu…
Tak manžílek dorazil domů, chceme zajet do Kika kouknout na křeslo, ve kterém bych mohla kojit, huráááá, doufám, že nějaké pěkné pořídíme.
))
A pak budeme grilovat s tchánovcema, tak doufám, že nezačne pršet, už se těším na masíčko ![]()
Tak se mějte krásně, papa S.
AHOJ holky,
cinq : to víš že jsem to přežila, mě to vůbec nevadilo, že se malej Petřík ke mě tak tulil, naopak je to hodně živé dítko..
A to je dobře, lepší než nějakej muklík
![]()
Matulienko .. vrátila jsem se domů tak před pul hodkou, dárky dokoupený, ale já už jsem dneska KO.. Pujdu si za chvilu zdrimnout tak na hodku.. Byla jsem pak jeste s jednou kámoškou v Charlies ![]()