Poradna duly
Jana Čurdová
cecetka …to já mám výhodu, já nikdy nebyla jako proutek, tak mne to nijak nevzrušuje:-))
kacatko , no, ale spoň někdo je spokojený a má šlehačkůůůůůůů ![]()
Matulienko taky si zahrávám s myšlenkou, že si řeknu švagrovi, který má přijet na návštěvu, aby nějakou cestou koupil
No a to jsem si nedávno koupila takové to Salko v tubě, cucali jsme ho jako děti a celý jsem ho do sebe natlačila (teda ne najednou
) ale je to hrůza
Čečetko, taky v zrcadle marně hledám svůj relativně ucházející zadeček, který se mi ztratil na začátku těhotenství
Ty plenky jsou presne ty, co myslím…přijdou mi docela dost levné, tak možná taky balík na zkoušku koupím.
janey ..tak to mlíko v tubě kakaový kupuju a klidně ho vyjedu i naráz ![]()
Jasně, zaúkoluj švagra, je lepší si ji dát, než na ni neustále myslet:-))
Tak to já raději než Salko Piknik. A přiznám se, tu větší tubu zblajznu na posezení jako nic ![]()
Holky tak ja slehacku nemusim
a vubec sladke neeee
ja jsem spise na maso a slane veci
pizza,klobaska,syry atd…a o postave radeji budu mlcet
s myma 20 kilama navic
jsem zvedava na kontrole,kolik jsem zase nabrala
![]()
Cinq jenže ty jsi jak opuchlá nitka, na tobě ty kila nejsou vůbec vidět, jsi moc hezká mamina, ale mě stačí se na to sladký jen podívat a váha mi stoupá sama ![]()
Matulienko máš recht, už mu píšu ![]()
Cinq minutu pravdy budu mít zase v pondělí v poradně. Ále co, teď už nějaké kilčo sem a nějaké tam mě nevytrhne, že jo?
Holky, jdu se na chvilku projít. Malý už zase protestuje, že dlouho sedí. Kdo ví, na co mu tam dole tlačím? Už aby mi Dr. udělal ten kontrolní UZ kvůli poloze. Já bych tak chtěla mít už jistotu, že je hlavičkou dolů. Jenže Dr. říkal, že bude polohu kontrolovat tak 3 týdny před termínem. Takže si ještě minimálně 2 týdny počkám ![]()
Jo a dnesk amě nějak svědí bradavky. To jsem zvědavá, jestli mi z nich nezačne každým dnem něco vytékat
Ještě, že mám koupenou krabičku těch tamponu do podprsenky pro kojící matky ![]()
Ahoj holky.
Tak jsem zpátky z monitoru a bylo to v pohodě, tak jsem ráda, další kontrolu mám v pondělí, ale já si tak nějak tajně přeju, aby žádná další kontrola nebyla… Dneska musím přemluvit manžílka ke změkčování čípku. ![]()
NellaB - nemělaj sem příležitost se na tu plodovku zeptat, ale u mě to není tak hrozné, je to párkrát za den pocit vlhkosti, uvidím do pondělí, tam se zeptám na kontrole, ale asi se moc pozoruju.
Jinak prcek kope krásně, dokonce se už se mnou pěkně pere, vždycky vystrčí nožičku, já jí na ni zatlačím, tak zaleze a za minutku ji tam zase vystrčí, no legrace, jsem z toho úplně nadšená ![]()
Holky tak za týden se už u nás v srpňatech pomalu začne rodit, to jsem teda zvědavá…
Cecetka- asi ti bude něco málo z bradavek vytékat, ale není to na tampony, jsou to jenom kapičky, já jsem zkoušela jemně prso zmáčknout a vždycky kapička vyteče, ale malinká
Cecetka to mi připomínáš - kolik si tak vzít (do porodnice) těch tamponů do podprdy???
Kdo to ví
???
Čečetko to máš dobrý, jestli ti z prsou nic neteče, to mě teda jo. Když si nevezmu podprdu, tak mám na tričku kolečka od tý tekutiny ![]()
Cecetka presne tak,kilco sem,kilco tam
uz jsme na konci ![]()
Janey otekla nitka
to jenom na te fotce
chci byt opet krasna gazela ![]()
Ja mam koupena 2 baliky jednorazovych a 2 baliky pracich tamponu do podprdy,uvidim co bude lepsi…
Cinq to chápu, ale soudě dle fotky a dle tvé konzistence zase brzo budeš ![]()
Janey vsak to vsechny schodime
jenom v nemocnici nechame polovinu toho,ceho jsme nabrali ted ![]()
Jinak ja jsem sportovni clovek(i kdyz jsem lenoch
pocitam,ze po 6nedeli budu opet pokracovat s aerobikem a stepem…
Holky privezli mi polovicku nove kuchyne
tak nevim jestli mam cekat na pritele nebo zacit sama
(jenom to slozit) ale on by me uz asi pretrhnul,kdybych to tahala
radeji na nej pockam ![]()
Cinq… vážně chci vidět, jak ty na něj počkáš, už teď ti určo hrajou ruce:-))
Právě si chystám tašku do porodnice a na porodní sál......jen tak cvičně
, abych alespoň při jednom dítěti nečvachtala plodovkou po hypermarketu ![]()