Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
20.7.06 17:52

Cinq to si ale všechny ty balíky s těma tampónama do porodnice nebereš, žene?
Já totiž myslela, jestli někdo nezná nějaký průměr, kolik jich tak vzít.

Matulienka to je jasný, že už jí hrajou ruce - kdoví, jestli už není nějaká polička smontovaná :lol:

A s tím shazováním - doufám, že to shodíme (i já 8O )

Tak, my prý taky půjdem na procházku. Máme obalené žampiony, tak až se vrátíme, uděláme mňamku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.7.06 17:59

tak já jdu dělat knedlíky, mějte se fajníkově a zase zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
20.7.06 18:03

Holky, venku se to nedá vydržet. Doma je mnohem líp. Daří se mi držet doma teplotu do 25 stupňů … teďmáme 24, takže oproti venku je to super.

Cinq já bych to nevydržela :D

Holky, nám ještě začátkem srpna přijdou namontovat nové dvojdveře, ať se mi líp vjíždí do domečku s kočárkem a ještě musíme domluvit plynaře na nový bojler. Ten starý je starý jako Jeruzalém a děsně žere. Takže ještě zainvestujeme, ať nemáme problémy s teplou vodou. Jak se mimi narodí, tak bude velká spotřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.7.06 18:04

Jéé, ještě jsem zapomněla na veselou příhodu 8)

Ptala jsem se před chvílí jen tak mezi řečí přítele, jestli má omyvatelné přezůvky (i když vím že má - na fotbal…). On jako nechápavě na co, tak mu říkám - na co asi, holky i kluci musí mít omyvatelné přezůvky - což mu asi došlo, kam mířím a říká - já ale nepůjdu k porodu, tak mu v klídku zase odpovídám, to je přeci jasný, že nepůjdeš až k porodu, ale abys tam byl se mnou, musíš mít ty přezůvky… :lol:
To už mu nenápadně naznačuju asi týden, že musí prcka hned vyfotit, což prošlo, tak nevím, že už si to dávno nespojil :D (mají to vedení fakt někdy dost dlouhý)!

Já mu dám, na mě nevyzraje - hlavně prý u nás v porodnici, když už tam ten manžel nebo chlap je celou dobu, tak se s ním sestry nepárají a strčí ho k porodu ať chce nebo ne :!

Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne. No, možná to vím, začnu rodit někdy v sobotu, když bude zápas a jelikož se mu nedovolám (to už taky naznačuju, že musí mít u sebe telefon co nejvíc), tak přijede dom a budem mít mimi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
20.7.06 18:13

Holky, vy jste ale mlsounky :wink: mňáááám.....

Tamiku , ja asi jako omyvatelne boty do porodnice zvolim obycejne zabky (vietnamky), stoji to par kacek a ve vode neklouzou.

Mischiinko , nooo, abys nahodou taky nebyla brzy mamka navostro :lol: chichi. Jinak parnika jsem zkousela najit, ale na dpmb mi to ani nechtelo naskocit, toz jeste me napadlo, zda to nebudou mit pod integr.systemem JM ci jak to je. Kazdopadne diky :D

Len-til-kah : jojo, mas uplnou pravdu s tema 70týma rocnikama…jako by si nemohly vybrat nejake jine údobi…ale ten stav pry trva uz skoro rok. A jestli na srpen teprve planuji navaly do porodnic, hmm, tak to asi budu rodit nekde na chodbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
20.7.06 18:14

Tak ze včerejší předporodní přípravy mám taky jednu veselou historku. Nakonec jsme tam zůstaly jen dvě, kterým přišel tatínek, ostatní prý půjdou rodit samy (neberou si vůbec nikoho … ani kamarádku 8O ). A tak nám PA ukazovala různé uvolňovací polohy, co máme dělat my a co tatínci a pak ať si to přímo u porodu vyzkoušíme, co nám bude nejvíc vyhovovat. A v jedné na velkém balóně mají tatínci před náma klečet a my se o ně ještě opírat a ten druhý tatínek asi po minutě začal skučet, že už ho bolí nohy a že to nevydrží. Tak jsme se začaly smát, že ten porod bude pro něho opravdu utrpením :lol: :lol:
A když jsme skončili, tak se ještě manžel PA zeptal, jak se drží miminko a jak se koupe a převlíká … ona mu to trpělivě ukázala a pak si to musel na té panence vyzkoušet. Tak jsem zvědavá, jak mu to pak půjde s Radečkem. Že bych pohledala na půdě svoje staré mimino a mohl by doma ještě před porodem trénovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
20.7.06 18:16

No Maggy ještě i ty si rýpni do nás, Husákových dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.7.06 18:26

Tamik - tech tamponu do podprsenky jsem si vzala cca 3/4 jednoho balení a zbytek kdyžtak může donést manža později, až uvidím, kolik toho denně spotřebuju. To je asi rozumný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.7.06 18:29

Tamik- ještě jsem se zapomněla zeptat - on přítel nechce k porodu? Já už to dneska beru jako samozřejmost, protože je to tak nějak automatický, že taťuldové jsou u zrození svých potomků. Můj manžílek se těší a chce i stříhat pupeční šňůru, tak uvidíme, jaký bude hrdina :lol:

Anajka - tak co, už jste začali Alžbětku odnaučovat spát v malé postýlce? Už se ti to taky blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
20.7.06 18:33

Cecetka : No, ja mam doma manzela „onech“ rocniku, takze ok, z poloviny beru rypnuti zpet.. :oops:

Kazdopadne jsem si chtela navodit atmosferu, abych mohla zamachrovat :wink: a s holkama z Brna se podelit o tel. cisla na porodni saly , kam je treba si predem zavolat, resp. vsechny obvolat, jestli maji jeste nekde volno..

Takze, pokud jeste nektera nevite:
Obilni trh: 532 238 258
Bohunice: 532 233 961
Milosrdní bratři: 543 165 257

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.7.06 18:35

Holky tak me mate pekne prokouknutou 8O samozrejme,ze jsem to otevrela a prozkoumala(jestli neco nechyby :lol: mezitim volal pritel,jestli uz je to doma a ze pry doufa,ze jsem na to ani nemakla 8O vsechno jsem zaprela :oops: :lol:

Tamiku beru si jednu krabicku jednorazovych a jednu pracich tamponu…dohromady to je kolem 40ks…asi je to moc,ale v tom mem kufru,to bude ta nejmensi vec :lol: a treba je ani nebudu potrebovat :roll: s dcerkou jsem nemela skoro zadne mleko…vlastne jsem ji kojila maximalne mesic :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.7.06 18:39

Saary tak to ja pritele taky nechci,jenom aby byl se mnou predtim a potom pockal na chodbe…uz jsem to tu vysvetlovala :D nechci aby me tak videl a prijde mi to moc osobni,jsem mozna citlivka,ale znam par chlapu,kterym potom delal problem videt zenu jinak nez pred porodem(stejne to bylo s dcerkou)chtela jsem byt sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
20.7.06 18:41

Taky si těch tamponů pár vezmu. A když budu mít větší spotřebu, tak mi manžel donese ten zbytek v krabičce. Zatím jsem koupila jen jedno balení. Pokud budu potřebovat víc, tak bude muset manžel jít a koupit další. Včera nás totiž PA varovala, ať nechodíme minimálně 2-3 týdny po porodu po obchodech. Venku vedro, v obchodě klima = riziko zánětu prsu. A to prý znamená vysoké horečky několik dnů 8O Takže mi manžel řekl rovnou, že budu minimálně 3 týdny zavřená doma 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
20.7.06 18:44

Cinq taky nevím, jak budu reagovat. A je možné, že nakonec řeknu manželovi, aby počkal ve vedlejší místnosti (v porodnici je pro tatínky i zvláštní místnost, aby si měli kde zakouřit a rozdýchat se). Chci ho mít u sebe hlavně v té první době porodní. Abych prostě měla u sebe někoho a nebyla tam úplně sama. A pak aby někdo dohlédl na umytí miminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.7.06 18:48

Cecetko tak nejak to chci taky…

Ted jsem si vzpomela,ze vlastne i vlozky si musim koupit 8O ja uz je nemela ani nepamatuju 8O ja totiz pouzivam normalne jenom tampony :D uz ani nevim,jak se vlozky pouzivaji :oops: to asi nebudu moct mit tanga,ze :idea: :lol: no jsem na sebe zvedava,ja totiz z vlozkama nikdy neumela chodit a tyhle poporodni jsou pekne velke a tluste 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí