Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, mějte se moc hezky. Konečně mi přijde manžel z práce, tak už tady nebudu sama. A zítra jdu na preventivku k zubaři. Mám to na půl desáté, tak snad přežiju to vedro ![]()
Papa a hýčkejte mimísky. Stejně se už těším, až se začne plnit naše fotogalerie miminky ![]()
Saary nechce. Já to taky lámat přes koleno nebudu, to já jen tak provokuju - spíš zkouším
. Taky mi jde hlavně o tu první dobu, příp. druhou, když nebude problém (doufám, že jsem to nespletla a nenapsala blbost!).
Myslím to tak, že sám uvidí. Když nebude chtít přímo k porodu, nutit ho nemůžu a ani nechci. Ale myslím, že to pro tatínky zase taková hrůza není, jak dělají! Stojí nám u hlavy a drží za ruku, všechno ostatní je na nás, tak co!
Těch tamponů si vezmu tak 20 a kdyžtak se donesou, to jde vždycky! Doma tam stejně prý budem cpát plíny a tak, takže co ![]()
No a ZDRAVÉ smažené žampiony s bramborama a tatarkou byly super ![]()
Za chvíli vyrazíme na tu procházku a pak sem ještě mrknu. Tak zatím pa!
Cecetka tak ať tě ten zákeřný zubák moc netrápí ![]()
Maggy …ty jsi pokládek, ta tel. čísla už mám u telefonu napsaná:-))
Cinq , být tebou, koupím si jen poprpdní vložky, které sice jsou silné, ale jsou větrací, tak ypoužívám jen tampony, ale toto je jiná věc.
Děvušky, vy jste ale lajdáci
, u nás leží kompletně sbalená taška do porodnice už aspoň tři, čtyři týdny (hernajs, abych ale jak na sviňu nebyla poslední
…). Je velká jak kráva, tak by byla škoda nechávat ji poloprázdnou - než abych se spoléhala, že na mě manžel nezapomene a já budu mít co strkat do gatěk, to ji radši narvu k prasknutí, však co, už tam určitě viděli větší divy, ne
?
Maggy - kurnik, ale tobě to pálí - myslím s těmi žabkami. No tak sláva, už jsem myslela, že tam ten můj bude muset pobíhat boso
.
Saary - jen pěkně změkčuj
. Taky se snažím, ale je z toho druhý porod
(já vím, že mi po tom bříšku bude děsně smutno, ale když ono je tak žalostně neskladnéééééé
).
Ahojky,
holky kdo z vás má napsaný ten porodní plán, mohli by jste mi napsat, co se do něj píše?Zajímá mě to, možná jste už to probíraly, tak jestli jo, omlouvám se ![]()
Saary -bohužel bohužel neodnaučili.My velkou zatím ještě nemáme koupenou, nebyl vůbec čas ji zajít objednat.Já stejně počítám, že budu s břichem lítat ještě koncem srpna, je mi poslední dobou nějak dobře a asi si budete myslet, že jsem padlá na hlavu,ale vedra si vyloženě užívám
To je podle mě pořádné léto.
Ahoj holky,
omlouvám se, že se vám sem vkrádám, ale chtěla bych prodat odsávačku AVENT ISIS (v balení jsou i dvě láhve AVENT), dva měsíce starou, použitou maximálně 5×, původní cena cca 1.600 (po výrazné slevě při nákupu z internetového obchodu, normálně stojí cca o tři stovky víc). Prodám ji za 1.100 Kč, dobírkou.
Rodila jsem ve květnu, v polovině května jsem si ji koupila, ale krátce na to jsem zjistila, že odsávat jaksi není co. Odsávačka je v perfektním stavu, v podstatě nová, v záruce. Kdybyste některá měla zájem, tak mi písněte SZ.
Přeju všem rychlé porody,
Prodigy
Dobré ránko pupkandy ![]()
tak jsem dneska nějak brzy vzhůru a než abych se v posteli převalovala, tak jsem už stihla vyžehlit (aspoň mi u toho nebylo vedro) ateď si vyřídím nějaké mailíky kamarádkám. No a tak jsem přišla i vám popřát hezký den.
Tamik k zubaři jdu jen na preventivku, žádné problémy nemám. Chodím 2× do roka. A chci se ho zeptat i na miminko. Kdy ho kněmu máme přijít zaregistrovat a kdy na první prohlídku a jak se starat o první zoubek. Jestli jsou dobré ty štětinky na prst nebo raději hned nějaký miniaturní kartáček. Pak vám napíšu,co mi řekl.
Jo a ještě, jak jsi psala o těch hreačkách. Tak my kromě obrovského králíka taky žádné nekupovali. Máme nějaké plyšáky po nás, tak jsem je vyprala a pak jsme koupili jen nějaká chrastítka. Novorozeně žádné hračky nepotřebuje, takže se budou kupovat až postupně. A určitě se příbuzní s nějakýma hračkama přivalí ![]()
Prodigy s tou odsávačkou je to složitější. My zatím ani nevíme, jestli ji budeme potřebovat. To všechno zjistíme až po porodu a při kojení. Podle mě nemá smysl ji kupovat dopředu.
krásné ránečko přeji všem pupíčkům a jejich tahačaům. NelloB ..tak co holka, jsi ještě 2V1?
cecetko …ty jsi ale pilná hned po ránu
lentilko… no, já si tu tašku nabalila včera, ještě musím dnes sbalit jednu přímo na sál a bude to:-))
Jedu totiž zítra holky k našim, což znamená, že tu týden nebudu..jak to přežiju bez vás to ovšem netuším.
Mischiino a Maggy ..holky, budete mi muset z netu pravidelne psát sms, abych byla v obraze ![]()
Dobré ránko těhulky ![]()
Jdu dát spršku a razím do poradny…moc se mi v tom počasí nechce ![]()
Ozvu se později ![]()
Dobre ranko vsem tak dneska chcipnu z vedra(opet
v TV hlasili az 36 stupnu ve stinu
ja snad pujdu do kina(klimatizace
ale vecer jdeme nakupovat,takze klimoska v aute a potom v obchode
musim si udelat seznam,co potrebuju nakoupit do nemocnice,tenhle vikend tu tasku urcite pripravim ![]()
Matulienko to vis ze si koupim vlozky,ja jenom,ze nemam ani jedny kalhotky prizbusobeny j nim
budu muset nejake obycejne koupit,ktere se muzou i znicit,do nemocnice mam jednorazovky,ale co doma
![]()
A to zase odjizdis???????????????????Co tu budu delat?????????????Jsi budu pripadat,jako jedina kecalka tady(a hlavne ted,co jsem sama doma
![]()
Tamik ja jsem koupila par chrastitek a tu hraci deku s hrazdickou
myslim,ze to uplne staci…vsak si hrat hned nebudou ![]()
Holi… sprška je super nápad, taky do ní jdu a pak s malým a Mischiinkou na frapíčko.
No a pak jsem pozvala kluky na obídek do Mariánského údolí, malej se tam vyřádí a vyhraje.
tak doufám, že to v tom vedru přežiju
![]()
Cinq ,
alespoň mne zastaneš v kecáníčku:-))
Ani nevíš, jak moc mi budete chybět, přeci jen jsem si zvykla na ten pokec.
No, budu to muset nějak vydržet, ale zase u maminky bude dobře, vzala si dokonce dovču, aby byla se mnou.
Matulienko kdyz jinak nedas
tak ja te zastanu v kecani
snad to holky prezijou ![]()
A uzijte si s Mischiinkou a prckem frapicko a zmrzlinu ![]()
Krásné ráno těhulky,
za chvíli vyrážím do poradny, tak jsem zvědavá, co mi Dr. řekne na to, jak mi kleslo bříško!! ![]()