Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
21.7.06 17:11

Cinq
no, šla jsem si lehnou, nakvartýroval se tam malej, tak jsem mu četla pohádku a pak poležela rovných 15 minutek:-)
Tak asi tak :wink:
No, to bys měla dostat jednu na prdel, však jsem ti říkala, že ji máš ve středu povinně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.7.06 17:17

Matulienko vsak vis jak…samotny se mi to jist nechce :( ale pokusim se premluvit pritele na zitra vecer :wink: prece si nebude porad kazit zaludek tim zdravym jidlem,ne :idea: :lol:
Prosim te,takova mala otazecka,castokrat mam skripnuty nerv v prave ruce(nevim proc :roll: a ted to zacina i na leve 8O myslis,ze to muze byt tehotenstvim?Nikdy jsem stim problemy nemela 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.7.06 17:18

janiko (nebo janikako :?: ), ty jsi tak milá, že jsem se donutila zvednout svoji upocenou paži (ale fest upocenou :oops: ) a taky dneska něco zaslat (hlásím dopředu, že nad třicet stupňů ve stínu je vtip v dupě :? ). (Hele, je to chvilku, co jsem Srpen jen šmírovala a už mám příspěvků cca jako dní v roce 8O ). Jestli to není tajemství, tak nám prozraď aspoň řádově svůj věk (to víš, 80. ročníky u mě mají protekci :wink: ) a kraj, odkud jsi :wink: .

Novinky u nás (kdo čtete Diskuzi bez žvatlání, už to víte): nový digitální teploměr s Bambim, měřím, kde se dá (ano i tam) a zatím mám různých hodnot požehnaně … dále přihlášeni na pediatrii - v čekárně byla děsně ukecaná sestra, která bydlí tři vchody od nás, což rozhodlo o tom, že jsem si vybrala ordinaci, kam se budu muset (auto nevlastníme) pěšo štrachat dvacet minut (a to za nekalamitního stavu). Prý To máte úplně blizoučko a polikliniku po cestě :idea: . Tož uvidíme.
Břicho mě nějako bolí, jednat je prckovi už malé a jednak se tam tísní palačinky … krom toho to vedro, mě to asi zabije. Venku jsem nebyla, manžela jsem poslala do lékárny pro olivový olej, že se přece jen pokusím něco pomasírovat :roll: (je tam ale nápis Nepoužívat vnitřně 8O , tak doufám, že tím mínili, že se to nemá polykat, i když to zase nevím proč - olivový olej - co myslíte :?: ). Změkčovat se s mužem snažíme, ale fakt je z toho takový „boj za vlast“ :roll: .
Co vy, změkčujete, masírujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.7.06 17:23

Cinq
kde přesně ti to dělá? V jaké části a v nějaké závisloti?

lentilko… já masíruju od pondělka, připadám si jako malá perverza:-)) No, je to divný si jen tak šudlat pipinu. :lol: :lol:
No a k změkčování nějak nedochází. :oops: Asi velkýho ožeru, otázka, co pak vyplodí, že ano? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.7.06 17:25

Cinq, moc jsem chtěla Buzze, ale bylo mi to rozmluveno kvůli ne moc sportovním kolečkům. :cry: tak to dopadá, když má doma někdo moc akčního manžela. Takže máme speedyho v červené barvě, už je doma, v porovnání s jinýma kočárkama nám přišel lehčí a skladnější, upřímně řečeno na fotkách na netu mě moc neoslovil, zato v prodejně jsem musela uznat, že jsem mu křivdila. Vypadá podstatně líp než na těch fotkách a moc dobře se s ním manipuluje, zlaté trojkolky:-) Jinak manžel na něj chce nalepit bikerskou samolepku, aby bylo všem jasné, že se v něm veze dítě bikera! Věřily byste tomu?
Jinak vám všem závidím, jak už jste „rozpovídané“ a všechny „sčuchnuté“. Chtěla jsem se registrovat už před měsícem, a pak jsem si říkala, že je to blbé sem takhle na konci těhu vpadnout jako takový vetřelec, no ale dneska mi to nedalo a řekla jsem si, že to už bych se nepřidala asi nikdy nikam a čím dál víc se mi chtělo s s váma povídat…tak doufám, že to nikomu fakt nebude vadit. Jo a mohla bych se taky zařadit do srpnové tabulky? Úplně mi teď vypadlo, kdo ji opečovává.
Nello, máš pravdu, důležité je aby bylo vše ok, ale jsem naladěná na tu holčičku…navíc tu by manžel netahal od malička na kole…snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.7.06 17:30

Lentilko tak to si pis,ze tvoje prispevky ctu…az me z toho boli usmev 8O :lol: a dneska hlavne z toho,jak tvoje dite bude OUT jestli te to potesi,tak moje bude taky :D kvuli kocarku bude mimozemstan,kvuli krajkam(ktere jsem dostala)bude holka(je to kluk) a kvuli ozdobnemu polstari v postylce bude total out :lol:
Jinak vypudit prdolu se snazim taky,chtela jsem to zkusit sexem,ale to mi neproslo 8O tak chodim po schodech,o vikendu umyju okna 8O :roll: a pokusim se opet o sex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.7.06 17:30

janikak ,
neboj, mezi nás zapadneš hravě, vlastně už jsi zapadla:-)) :idea: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.7.06 17:33

Janiko - ale tahal. Mě taky od fotbalu nezachrání, když to bude holka :roll: . Nevím, jakto, ale ten můj o té pitomé hře nikdy předtím nepovídal (kromě toho, že si jde zahrát s chlapama). Co nám řekli, že asi čekáme kluka, pobíhá mi tu v trenýrách s pivkem v ruce, fascinovaně čučí na zápasy a formuje se svým bratrem, který taky čeká (teda ne přímo on :idea:), ale my nevíme co, útok Baníku 8O 8O 8O .

Matulienko - právě, trapné, trvalo mi dost let, než jsem měla odvahu se se zrcátkem podívat, jak tam vypadám, a teďka si tam mám přímo strkat pazoury a roztahovat se do šíře (a to zase ten můj neuvítá - už minule prý Ty už tam dole nejsi tak úzká! :? ).
Ožralý muž ti bude k ničemu - víš, že jak to přežene, tak mu klesne potence :roll: . Osobně mám libido nulové (i když zase ne, že bych u toho myslela na prací prášky - nakonec se nastartuju), ale už ho chcu mít venkuuuuuu :! .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.7.06 17:36

Matulienko boli me to od ramena az po loket a boli to jak se tomu zachce 8O vetsinou po ranu,to tu ruku treba nemuzu ani zvednout(a ted obcas kdyz me boli obe 8O tak to je neco :? pritel mi to vzdy musi jakoby promasirovat a pak uz to je lepsi…je to vubec skripnuty nerv???Ja ti vubec nevim a k doktorovi nechci(tam chodim jenom kdyz jsem na umreni a to me tam musi dokopat pritel :lol:

Janikak kk nam zapadne kazdy :D my jsme mooooc hodne :twisted: jinak speedy je krasny taky(taky jsem ho zkousela :D ale Buzz byla laska na prvni pohled :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.7.06 17:37

Cinq - no jo, mě to tak zvedlo ze židle, jak může někdo říct, že je miminko out, protože má kraječky. Jsem ani nevěděla, že miminka něco takového umí (no tak přesná formulace byla, že „kraječky jsou out“ a byla taky později opravena, ale i tak je to na můj vkus dost militantní, zvlášť, když otázka zněla Co dáváte do kočárku a postýlky :evil: ).
Měla jsem dojem, že jsi teď dočasně zůstala bez přítele, proto bych ti chtěla zdůraznit, že miminko se sice dá do jisté míry vyhánět sexem, ale nesmíš u toho být sama :idea: :wink: … (však to je taky sex :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
21.7.06 17:38

AHOJ JANIKO: vítám tě mezi námi.. :wink: Vůbec nejsi vetřeleček to je Ok :twisted: Napiš nám něco o sobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.7.06 17:41

Len-til-kah,
Janikako už je moc, jsem naprosto obyčejná jana, ale těch jsou na emiminu tři pr…tak jsem po všech možných zkomoleninách zkusila janika, ta už ale taky byla, tak jsem tam lupla ještě K jako začátek mého příjmení..to víš, mě žádné vtipné nicky nanapadnou ani kdyby bylo deset pod nulou :D a další zklamání - ročník 77. Ale uvolňovat místo v porodnici ti nehodlám, jednak, že to bude můj první porod a navíc hodlám rodit v Praze, pokud tam teda dojedu :D Jsem z náplavka z Kladna, ale tady rodit nechci.

Jinak sláva, tady pršelo a byla bouřka! Jo, taky vám všichni říkají, že když je bouřka, rodí se dřív děti (že prý změna tlaku a tak)? Vždycky když poslední dobou zahřmí a já stojím upocená u žehlícího prkna nebo u sporáku, tak si říkám, že teď ještě ne, že jsem sama doma uprostřed bordýlku, a že bych to ráda ještě dodělala:-) jinak kdyby se breberka tak chtěla narodit o týden dřív, vůbec bych se nezlobila. Nevíte, jak dlouho maj bejt ještě ty horka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
21.7.06 17:42

AHOJ JANIKO: vítám tě mezi námi.. :wink: Vůbec nejsi vetřeleček to je Ok :twisted: Napiš nám něco o sobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.7.06 17:42

Lentilko omyl :idea: jsem bez dcerky,pritel je jenom od rana do vecera v praci :D a na sex musi byt dva :?: Ta plastova pomucka v mem supliku se nepocita :?: ja jsem ale vulgarni,pardon :oops: 8O :lol:
A podle me nic neni IN nebo OUT…proste kazdy ma svuj styl…pak od koho se deti uci takove spatne vlastnosti 8O kdyz uz v kocarku se urcuje moda 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
21.7.06 17:46

Janikak - teď když jsi doma máš aspoň víc času s náma drbat, když jsi v práci tak to není ono. Já mám kočárek také červený, ale nevím jestli je stejná barva u Speedy jako u Buzze.Ta nálepka biker je jako cyklista? Asi vypadám blbě když se ptám co?

Cinq - při představě že v našem malém městě mám marťanský kočárek sama, není tu ani jeden kus od Quinny, budu za marťana taky i s Nellinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí