Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
20.7.06 16:22

Cecetko presne tak :lol: :lol: asi prodam ten svuj a koupim tenhle :lol: ale myslim,ze pritel by s timto kocarem ani patu nevytahl :lol: a prdola by mohl mit dozivotni sok ze vsech kocaru 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.7.06 16:24

Dievcence..... vy ste zlate… dakujem za podporu.. je mi hend lepsie. Je pravda ze v tom teple by som sa nehybala ani ja..... ale stale raz za hodku malu postucham do rebier nech si raz kopne a moze spinkat dalej. :lol: som to ja za matku co stale otravuje :oops:

Dnes sme doniesli malej postielku… hura uz ma spolovice kde spat… este kupit matrac :-) a vsetko bude hotove......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
20.7.06 16:25

CECETKO: ty Tesco plíny, jeste tak dva balíky na zač. pojedeme jeste prikupit :-) Urcite to na první mesic vyuzijes, my taky :-) :wink:
Mimochodem jsem opravdu zvědavá, jestli ty tesco plínky jsou opravdu tak dobré, jak si je tady na emiminku mooooc chválí maminy i v okolí moje kámošky.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.7.06 16:27

Matulienko já taky nemám šlehajdu,a le aspoň jsem si udělala pořádnou pěnu :wink:
Cinq já pleny taky nakupuju průběžně, kamarádka říkala, že jich měla skoro plný pokoj a byly hned pryč, tak už mám asi 5 balíků, ale už asi víc kupovat nebudu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.7.06 16:30

Mischiina taky jsem podlehla radám a nakoupila ty Tesco pleny, tak jsem zvědavá.
Holky nemáte některá zkušenosti s plenama z Mimibazaru? Koukala jsem, že je dost mamin kupuje, ale od nikoho nemám reference, taky vyjdou celkem dost levno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.7.06 16:30

janey ..byla bych schopná sežrat balení neslazené pravé šlehajdy na posezení. tam, jak chodíme s Maggy a Mischiinou na frapíčko, tam ji dávají a já ji hned vyžeru…s prominutím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
20.7.06 16:31

Dneska se nějak nudím. Uklízet se mi nechce … ani není co, když si udržujeme pořádek, že jo? Manžel je v práci, těhucvičení bylo kvůli vedru zrušené, do bazénku nemám odvahu jít, abych z toho slunka nedostala nějaký šok 8O

Mischii pokud se narodí průměrné mimi, tak bude spotřeba malých plenek velká. Ale co když se narodí macek? Ještě jsem v DM drogerii koupila vzorek (2 ks) těch jejich Babylove. Mám pocit, že 50 ks těch nejmenších stálo 179,–Kč. A pak ještě někdy vyzkoušíme i ty Cien z Lidlu. i když kolega říkal, že jejich malý velice dobře snáší plenky Droxi. No, každé dítě asi chce to svoje. Tak snad neporodím nějakého citlivku, který nesnese nic jiného než ty nejdražší Fixies 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.7.06 16:32

Matulienko já taky šlehajdu miluju, takovou tu klasickou, co si doma ušleháš ze smetany, MŇAM!!! :oops: Raději jí nekupuju, protože bych byla ještě větší velryba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.7.06 16:32
Mischiina píše:
CECETKO: ty Tesco plíny, jeste tak dva balíky na zač. pojedeme jeste prikupit :-) Urcite to na první mesic vyuzijes, my taky :-) :wink:
Mimochodem jsem opravdu zvědavá, jestli ty tesco plínky jsou opravdu tak dobré, jak si je tady na emiminku mooooc chválí maminy i v okolí moje kámošky.. :-)

No mne tie Tesco plienky odporucili obe svagrove… su spokojne a nevidia ziaden rozdiel. Zatial som sa nepozerala, ale mozno sa mrknite na vyrobcu na Tesco plienkach a pampersoch alebo Huggies a zistite ktora znacka to pre tesco robi. Ja mam stymito „farebnymi“ tesco vyrobkami dobre skusenosti pretoze ich naozaj robia dobre firmy…na specialnu zakazku. Napriklad zeleninove konzervy robi pre Tesco Bonduelle, takze nekup to.

Ale asi aj tak zalezi na tom co si povie nasa mala prdelka ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
20.7.06 16:35

janey já si na mimibazaru napsala o vzorek a došly mi 2 plenky. Nejsou igelitové a jsou na suchý zip, vzadu mají gumičku. Přijdou asi na 3,50/kus. Jen jsem četla, že bývají i kazové … že některé kusy v balení nejdou použít. Tak nevím :? Zkus to třeba tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.7.06 16:39

Cecetka dík, já si myslela, že to byly Huggies.
Jenže jsem na ně v DM nenarazila, tak snad v Rossmanu?
Taky jsem začla balit tu tašku, zjistila jsem, že polovinu věcí fakt nemám (ne, polovinu ne, to bych kecala), ale takový ty nepodstatný věci jako mýdlo, další šampon a houba (musím tu příteli něco nechat, žejo :lol: ), takže to mě v pondělí čeká koupit. Jo, taky omyvatelný pantofle jsou trošku potíž…
No a nemám na to žádný futrál - to zase bude peněz jako šlupek 8O :!

No, s tou taškou, rozhodla jsem jí balit tak nějak poslepu. No a v pondělí mi buď dají seznam a zjistím, že toho mám zbytečně moc, nebo že málo :roll: (to snad ne!)
Ale fakt mě zaráží ta velikost. Ještě to v ní asi přeorganizuju na menší tašku a větší tašku, když na ten por. sál toho tolik nepotřebuju.
S tímhle zavazadlem až tam naběhnu, tak se mi vysmějou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.7.06 16:41

janey .....klesám tak hluboko, že uvažuju, že zavolám manželovi, aby mi ji někde koupil :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.7.06 16:43

Vyhrali ste… :lol:

prave tlacim do seba jahody, piskoty a slahacku… a to som sa na seba divala ako na blbca ze naco ju kupujem :-)… tak uz teda viem… ako zachrana pred mlsavymi emiminackami..... vcetne mna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
20.7.06 16:45

Tamik nevysmějou. vem si jen, že si musíš nabalit zásobu vložek, toaletní papír, plenky pro mimi, zásobu kalhotek, osušku, nějaké ručníky, noční košile, pantofle, vodu na pití … je toho strašně moc a nic z toho není skladné 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
20.7.06 16:47

Když se dívám na svoji prdel, tak mám výčitky, že vůbec jím, natož, že se cpu i šlehačkou :? Kdepak je můj hezký zadeček, který jsem měla před těhu? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí