Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26861
26.7.06 13:51

gabinka tak to absolutně netuším. V těhuprůkazce nic takového nemám. Nemám tam ani to CS, o kterém holky v jiné diskusi dost diskutují.

Cinq ono to může klidně jít i rychle (a ani by mi to nevadilo). To bych pak zatla zuby a držela, dokud nebudeme v porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.7.06 13:52

Cinq moc ti to na fotce sluší. Jsi ta napravo, nebo nalevo :lol: :?: Hubené jste stejně :wink:

(to je legrace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
26.7.06 13:54

Tak jsem na tu fotku Cinq mrkla znovu a Tamik , ty máš teda fóry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.7.06 13:57

Tamiku ty jsi vtipalek :lol: ale urcite si me splest nemuzes :P protoze to co drzim je penis :oops: :lol: a ten ja nemam :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
26.7.06 13:58

Holky, mě tak nějak pořád nedochází, že se už u nás začalo rodit 8O Já mám teda času ještě dost (ještě celé 4 týdny), ale asi si budu muset uvědomit, že to jednoho krásného dne přijde i na mě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
26.7.06 14:02

Cecetka i tak dik a moc drzim vsem palecky at jste i s mimiskama OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.7.06 14:02

Cecetko lepsi si to neuvedomit :wink: a prijit na to az po porodu :lol: tak bych to brala ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
26.7.06 14:11

Tak konečně zpráva od Milhausky :)

milhausko moc gratuluji!!!!!Skvělá zpráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
26.7.06 14:12

Mě taky ještě pořád nedochází, že za chvíli u nás bude někdo řičet že má hlad a že všechny naše dosavadní starosti a problémy budou najednou táááákhle malinké :wink:

Včera mě bedlivě sledoval přítel - já doma jen ve spodním prádle - no a vypadal úplně zamyšleně. Seděla jsem totiž na gauči a bříško (jestli se ta óóbr hmota ještě dá tak hezky nazvat) se mi opírala o ten gauč - seděla jsem jen v lehkém předklonu :lol: . Tak mu říkám, co je??? A on že jen tak kouká. Tak nevím, nad čím přemýšlel, ale jestli není lepší to nevědět… Třeba taky nad tím, že z té koule za chvíli bude něco jiného a hlavně - jak to dostaneme ven :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.7.06 14:16

No hurááá, tak už se u nás rodí… Millhauska - obří gratulace a hlavně, ať jste spolu šŤastn í

Já jsem po obědě úplně propocená, tak si budu muset asi dát spršku. ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.7.06 14:49

Milhausko veeelikananánská gratulace k holčičce! 

Já chci už takýýýýýýýýýýý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.7.06 14:57

MILHAUSKO MOC GRATULUJI 8O 8O PREJI HODNE STESTICKA :D

ty jo u nas uz se fakt rodi.Uz bych jsme se meli psychycky pripravovat ze to za chvilinku prijde

Premysleli jste nekdo o epiduralu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
26.7.06 15:02

Jupíííí, další miminko!!! Moooc gratuluju Millhausce k Terezce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.7.06 15:09

mooooc gratuluju Milhausce, hodne zdravi a stesti Terezce

teda, clovek si schrupne a dalsi mimco 8O 8O 8O

ja chci takyyyyy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.7.06 15:13

Baby, já z vás padám na prdel 8O . Tady se vesele rodí a vy z toho snad máte radost - já jak to čtu, úplně se mi stahují půlky trémou :? (sice se těším, ale na druhou stranu :roll: …). Ufufuf, musím se vydýchat - je mi jak u zkoušky. Někdo už to má za sebou, já mu to přeju, ale radši bych to měla za sebou sama a pak už jen kafrala a kibicovala, že to nebylo tak hrozné :? :lol: . (Nebyl tohle první přirozenou cestou :?: :! :! )

Millhausko - ať jste obě zdravé jako řípy :D :D :D :! :! :! .

A s tím porodem - za to můžou ty idiotské filmy, kde baba udělá uf hek uách, rupne jí voda, šup s ní do taxíku, v druhé zatáčce porodí a než se divák, taxikář a otec nadějou, řve tam špunt (bez krve a mázku :? ). Aby pak ti tatínci nebyli úplně zblblí (jako ten náš) a nečekalií, že porod stihnou v pauze na oběd (prý: Jak dlouho to trvá? Tak dlouho? A co tam jako budu tak dlouho dělat? Vrrrrrrrrrr :twisted: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí