Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26862
18.7.06 18:37

Matulienko těstovinový salát MŇAAAAAAAAAAAAAAAM … pošliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Tamik ten se neztratí. Pokud bude malá dudat, tak ho užiješ. To já zas, když jsem nakupovala bodýčka v Tescu, tak jsem brala velikost podle čísla na ramínku a až doma jsem zjistila, že jedno z nich bylo špatně označeno a je na 12-18 měsíců 8O 8O 8O Taky dobrý, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
18.7.06 18:39

Tamik koukám, už máš jen 17 dnů do TP. Tééééda, toto letí 8O Kolik pak má Yoursun a Saary? Ty musí mít snad už méně jak 10 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
18.7.06 18:40

Jo a už vím, jak budu sterilizovat. Máme doma napařovací hrnec do mikrovlnky a on vlastně fungukje stejně jako ty sterilizátory do mikrovlnky. Takže ho konečně využijeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.7.06 18:46

cecetko ..posíííííláááám:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
18.7.06 18:53

Cecetka, Matulienka to jo, já si hned říkala, že to zase není taková hrůza. Ale hlavně že je to zezadu napsaný ne? Jenže já to právě v krámě studovala a slepota vyhrála :lol:

Jo Cecetko, doufám, že 17, po tom dnešním zákroku…
Sterilizátor mi dneska nabízela ta paní, co od ní kupuji autosedačku, ale zatím ho kupovat nebudu. Doufám, že budu moci kojit a sterilizovat třeba v hrnci nebo tak.
Taky mi dneska přišel ZDARMA dudlík Mam, ale ten je z tý žlutý gumy. Já chtěla ještě silikoňák, kdyby tenhle nechutnal. Neva, koupím ho příště.
No a s tím dudlem mi přišly taky vzorky sterilizačních tablet Milton. Slyšely jste o tom některá?
Když jsem si tam přečetla, co všechno se má dělat při požití, častějším používání a jak se to má skladovat daleko od potravin a krmiva, myslím, že zlatý hrnec s horkou vodou. To bude nějaký driják!!!

Frčím k mamce na kafiko, snad to nestočím směr porodnice 8) Zatím se mějte, snad večer, když neusnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.7.06 19:28

Matulienka:

Manžel také nechodí na obědy, tak vařím každý den - i kvůli sobě a kvůli Verunce. Dnes máme meruňkové knedlíky a na rychlo jsem před hodinkou dodělala těstovinový salát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.7.06 19:30

Ja sa na to vykaslem..... zase mi to cele padlo ked som to chcela odoslat. No a samozrejme som uz aj zabudla co som pisala :-)

Tak zajtra celodenny vylet...... nemocnica a doktorka… hodka a pol cesty autobusom ,tak snad to nejako zvladneme.

Normaln vam bambulky zavidim tu aktivitu. Mne sa zacinaju asi rozsypavat kosti..... myslim ze v pohode mozem sa ist zamestnant do stasidelneho zamku kde budu pustat len zvuk z mojho pohybu kostlivca :-) Ja som teraz ako prastena mechom… ale zase aspon konecne po par tyzdnoch spim … zase opacny extrem.. stale. Uz aj muz si robi srandicky, ze nech si to este uzijem.

Ja vam mam taky nejaky blby pocit ze budeme mat nedelniatko. Tak uvidime ktoru nedelu :lol: uz som povedala ze by sme to mohli zvladnut… ze uz sme skoro na konci 37tt, tak nech si mala povie ako chce.

A inak same sny s porodmi. Dnes sa mi snivalo ze som bola v nejakej mistnosti a bola tam kopa tehuliek a chodili sme rodit ako na beziacom pase… inak sme si tam predtym klabosili a odpocivali na takych zvlastnych posteliach. A co bolo cudesne lezali sme na bruskach. No mam pocit, ze uz teda ani neviem co zo sebou… akurat sa straaaaaasne bojim. Zvladneme to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.7.06 19:34

Ju a tie knedliky by som si dala tieeeeez. Uvidime… zajtra mozno nieco tchyne zo zahradky utrhne, tak ich budem mat cim naplnit. .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.7.06 19:42

verulinko …jéí, koukám máme stejný jídelníček:-))

Tak holky, jdu žehlit zbytek oblečeníčka, mějte se fajn a pozor, od čtvrtka mají být extremní teploty!!!!!
Myslím, že si těhu vážně vychutnáme ze všech stran.
tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
18.7.06 20:34

AHOJ holčiny,

tak jsem se zhrozila při předpovědi počasí, od čtvrtka 35 st. to bude hrůza :roll: Jsem si říkala, že když budou ty vedra tak se to začne postupně rodit :wink:

CECETKO: jojo to valí ten čas, já mám taky do TP už jen 19 dní.. to pěkně rychle uteče :-)

Verulinko: taky jsem dneska dělala obr mísu zeleninového salátu s těstovinama a kuřecím masíčkem, mňamky :)

Holky já jsem snad úchyla, včera jsem si načinčala postýlku, kterou jsme včera koupili a manžel mi ji dal dokupy :wink: , tak jsem kvůli ní pomalu včera ani nemohla usnout, jak jsem na ni pořád civěla 8O :D :D :D

V pátek přiletí bráška z Kanady na prázdniny a bude tu až do 6. září, tak se na něj těším :P, ikdyž se moc neuvidíme bude s tátou a spol na chalupě..
A koncem července přiletí mamuška moje, na tu se těším ještě víc .. ta bude se mnou pořád.. Bude bydlet u nás ty tři týdny zhruba co tu bude :-)

MATULIENKO: co máš v plánu zítra, nezajdeme spolu dopoledne na frappé někam na zahrádku? I s Petříčkem :wink:

Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.7.06 22:41

Holky… prave ten moj zase dostal zachvat zodpovednosti a zase ma tlaci aby som zostala az do porodu u svokrovcov v Jicine (kde budem rodit). No nie ze by boli zli alebo som ich nemala rada, ale asi same to viete ze teraz akosi… proste chce byt u seba doma a vecer mat chlapa pri sebe. Proste su chvile ked nemozem vidiet ani sama seba a nie sa este usmievat na svokrovcov akoze som v pohode.
Chapem ze ma strach a ze ako to stihneme a podobne. Si asi mysli ze ked to zacne tak do pol hodky je mala vonku..... ha ha ha.

No zatial som uhrala ze mozem zostat ale bezpodmienecne posledny tyzden odchadzam… tak snad sa mala vylodi skor aby som nikam nemusela. A to este nama ani hotove a vyprane oblecky a vsetko pripravene pre nu. Asi by som sa zblaznila niekde 100km od domova s vedomim ze pre malu nic nie je prichystane… aj ked ten moj tvdi ze vsetko pripravi. Ale chapete ze to chcem urobit JA...... ach boze co mam robitttttt???? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
19.7.06 06:51

Cau holky.take koukam ze nam ty metriky pekne leti.Ja se zacinam byt cim dal ti vic.Vcera mi porodila kamaradka.Mela TP az 30 a uz vcera drsny.No mluvila jsem pak sni telefonicky a rikala ze to bylo hrozny…byla uplne v haji :( fakt se nejak zacinam bat.Co vy jak to nesete.Tesite se a nebo se bojite????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.7.06 07:05

Miselinka:
Bojí se určitě každá, ale věř, že všechnu bolest Ti vynahradí ten malinký drobeček!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
19.7.06 07:36

hezké ranko holčiny,

MISELINKO: přesně jak píše Verulinka, když spatříš toho svého uzlíčka, co jsi nosila pod srdíčkem, tak na bolest rychlo zapomeneš :wink: Já se porodu nějak nebojím, zvládlo to více ženských, tak i já.. :twisted: :wink:

MATULIENKO: za chvílu vyrážím do města, tak kdyby jsi chtěla, tak mi písni. Jdu už teď, abych nešla v těch největších vedrech.. Jdu si na magistrát pro novou občanku atd… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
19.7.06 07:39

Jo a pokud se chcete, tak se mrkňete do fotogalerie, dávám tam foto postýlky pro naši berušinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí