Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
17.7.06 21:59

Ahoj holky,
zase po delší době se hlásím, zrovna jsem to tady pročítala když jsem narazila na diskuzi o sexu, a souhlasím s Cecetkou, taky na sex tak nějak rezignuju, prostě mě to nějak neláká, ale je fakt, že sny mám, dneska se mi dokonce zdálo, že jsem to dělala s mým dr :) představte si, to byl mazec, jsem se ráno vzbudila a myslela si ,že to je pravda, sice už není nejmladší, ale v tom snu to bylo fajn 8) jsem asi hrozná co, ale tak si tak říkám, že už to tomu tělu asi fakt chybí, během těhu jsme to dělali všehovšudy 4×, a protože to bylo takový o ničem, tak jsme se na to nějak vyprdli. Manžel je v pohodě, prý si počká, teďka není nějak ve své kůži :D , takže uvidíme po porodu jak na tom budu :roll:
Jinak tašku mám už jakžtakž připavenou, chybí mi ještě noční košile a ty jednorázové kalhotky, minulý týden jsem si kupovala dvě podprsenky, no byla to sranda, moje 75B jsou pořád stejné, takže když jsem pak na sebe oblíkla o číslo větší, pěkně to na mě viselo, ale tak si říkám, že se to určitě zvětší a pak budu ráda, že v nich mám dostatek místa :wink: Taky jsem si koupila nafukovací kruh, všude ho doporučujou, že se na něm líp sedí, když nastřihnou a já předpokládám, že nastřižená budu, i když všude píšou, že to dělají jenom v nutných případech, stejně to udělají pokaždé, je to pro ně jednodušší a mímo je rychleji venku, takže si myslím, že si ho užiju. Manžel si ze mě dělá srandu, že z toho ještě někde spadnu až to dám na židli :D
Taky jsem trošku koukla do galerky na fotky, srazík v Praze musel být vydařený, škoda že nás tady z okolí není víc, abysme taky něco podnikly :cry:
Tak se mějte zatím hezky a já se zase nějak ozvu. pa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
18.7.06 07:34

Dobré ráno holky,

tak vás zase asi po týdnu zdravím. Když vidím téma sex, musím zareagovat :oops: :) Když tak čtu vaše příspěvky, tak si začínám připadat nějak divně, mi to těhu při sexu vůbec nevadí a dokonce bych řekla, že je to i lepší, takže my čípek změkčujeme celé těhotenství velmi pravidelně, až i manžel říkal, že to snad ani normální, v 9.měsíci těhotenství :oops: taková frekvence.No, pak nepřežije šestinedělí :lol:

Bříško mi nějak nesestupuje, jestli to vůbec poznám, mám pocit, že ne.
Tak ať máte hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.7.06 08:30

Dobré ráno všem,
se sexem je to u nás nic moc. Já bych chtěla, ale manžel má strach, takže tak 2 krát do měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.7.06 08:52

Krásné ránečko zvířátka pupíkatá.
Já mám bříško zase o kus níž :lol: Za chvilku snad bude u kolen či co.
Jinak jsem debil, ale si představte, že jsem na zítra a čtvrtek slíbila baňkování 4 lidem, a to jsem si slibovala,že už nic nebudu, ale nechte někoho ve štychu, že jo?
Tak já jdu prát plínky a osušky a zavinovačku.
Nějak to chci mít nachystané.
Ale to neznamená, že sem nebudu nakukovat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.7.06 09:01

Ahoj Holky jak se vam vede dneska?Ja jsem spala jak miminko :lol: a to jsme spali 3 v nasi postylce(vlastne ctyri,jestli se pocita i ten muj pupek :lol: Ted jeste dobaluju par malickosti pro dcerku a odpoledne odleta :( aspon si uzije i nekoho jineho nez me :lol: prece jenom,se mnou uz neni takova legrace :oops: polovicku veci nesmim…

Matulienko koukam,ze ty jsi takova aktivni taky 8O :lol: pritel mi porad rika,at hodim pauzu,ze uz mam pred porodem a ja porad neco natiram a maluju(to abych mu to ulehcila :wink:

Holky ja snad chcipnu(pardon :oops: to horko venku me dostava :roll: doma je fajn,ale kdyz musim jit ven,nejradeji bych umrela :roll:

A kde je vlastne Panoramka :?: Uz tu dlouho nebyla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
18.7.06 09:33

Dobré ránko :lol:
tady teď nadávám - jsem napsala dlouhý příspěvek a smazalo se mi to, tak jdu tvořit znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
18.7.06 09:36

Dobré ránko!

Cinq - tak já jsem dnes spala děsně, od čtyř mě tak šíleně bolelo v podbřišku že jsem se pořád jen převalovala už jsem si myslela že to na mě jde, ale už je zase klid.Tak budeš bez dcerky? Ona bude pryč i v Tvém termínu porodu?

Matulienka - no Ty si nedáš pokoj, Ty u toho baňkování snad porodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.7.06 09:37

Cinq ,
taky mi velkej nadává, že mám odpočívat, když ono to nejde a nejde:-))
Jo jo, pupík se počítá, spali jste v pelíšku 4 :lol:
Já spím hrozně, bolí mne kyčle, s čím se při artróze dalo počítat :lol:
Hm, tak dnes jsem neprozřetelně slíbila meruňkové knedlíky :roll: , já kůň, tak musím vyrazit na nákupík. :lol: Co bych pro ty svoje klučíky neudělala, že ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.7.06 09:41

NelloB ,
já vím, ani nevíš, jak moc jsem ji chtěla říct ne, ale nechci je nechat s bolestí zad. Neumím to prostě. :oops:
Ty jo, ale tebe už ty bolesti trápí docela dost, co? Tak buď moc opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.7.06 09:41

Matulienka:
Nám dovezl meruňky včera tchán, takže dnes také dělám meruňkové knedlíky a meruňkový džem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
18.7.06 09:43

Dobré ránko,

tak ako vidím žiadne nové maminy nepribudli. Ja mám zajtra poradňu a vo štvrtok nákupy vo Viedni, už sa nemôžem dočkať, len sa musím ísť dať extra poistiť, keby ma to tam náhodou chytilo, ale dúfam, že to bude v pohode, lebo sa tie letné výpredaje teším už od zimy. A po poslednom sne snáď tak skoro ani rodiť nepôjdem.

:twisted: :twisted: sa mi snívalo, že sa malá narodila, ale to ako keby bola verná kópia mojej svokry, tak hrozne sa na ňu podobala. Ja som v tom sne revala ako decko. Šak ja chcem, aby sa malá podobala na mňa, či priateľa, ale nie na svokru :roll: To je predsa moje dieťa. Fuj, taká nočná mora.

Matulienko - vitaj späť z dovolenky, vidím že si opäť plná pracovného elánu, tebe to hádam nedá pokoj ani keď už budeš rodiť. Inak ja tiež stále chodím do práce, síce len na 3-4 hodinky, ale doma by som sa zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.7.06 09:43

Verulinka …jé, tak t ti závidím, džem dělám děsně ráda a to pomlsávání u toho. :oops: :wink:
Já doufám, že v zelenině tu budou mít nějaké hezké a budou alespoň ty knedlíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
18.7.06 09:45

Včera jsme byly s mou přenášející sestrou v poradně. Mě dr. řekla, že je mimi pořád dost vysoko, nic se nechystá :? a CS2-ale to jen aby se neřeklo..
Sestře řekla, že se jí malej drží zuby nehty, že není vůůbec připravená - CS3 a nejpozději v sobotu na vyvolání a co nejdříve monitor..Tak jsme jeli do Bohunic, po 3hodinách čekání-že nás těhulek ale je,že 8O - jí dr. řekla, že to asi vypukne každou chvíli, že porodní cesty jsou kráásně připravené a CS7 8O :idea: Tak nechápu, jestli to během 4hodin takhle postoupilo, nebo jestli se ta naše dr spletla :? Ta bohunická dr. jí ještě udělala Hamiltona a doporučila jít zítra(dnes) na vyvolání..Ségře večer ale začala odcházet hl. zátka a dnes ráno v 6.45 odjížděli - kontrakce po 5-ti minutách..Mluvila jsem se švícou a rozhodně bych neřekla, že mluvím s rodící ženou 8O prostě se jen usmívala a mezitím měla kontrakce..Je jasný, že se to teprve rozjede, ale i tak.. Je mi z toho teď nějak divně - docela jí závidím a zároveň jsem nervózní a čekám na telefon..
Omlouvám se za román, ale ještě teď jsem v šoku…

Nelli, Cecetko já vyhledávám vážně ráda a ohledně těch zkratek jsem našla toto:
V klinické praxi se dosud udává výška děložního fundu podle vztažných bodů na těle těhotné: S (= horní okraj stydké spony), P (= pupeční jizva), X (= hrot mečovitého výběžku hrudní kosti). Tak např. 3/S znamená, že fundus je na šíři 3 prstů nad horním okrajem stydké spony, P/2 - že je na šíři 2 prstů pod pupeční jizvou, X/3 - na šíři 3 prstů pod hrotem mečovitého výběžku hrudní kosti.
V poslední době se dává přednost přesnějšímu měření výšky děložního fundu nad horním okrajem stydké spony a vyjadřuje se v centimetrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.7.06 09:46

Mimulíku …hm, nedám si pokoj, ale koukám, nejsi o nic lepší:-)), Teď zrovna jdu vylézt na žebřík a uskladnit krabice s cédama a instalačníma blbinkama do skříně v předsíni. Už to v ložnici mít nechciííííí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.7.06 09:48

NellaB dcerka by mela prijet na termi meho porodu(to nebylo v planu)ale ja doufam,ze porodim jeste driv a to kvuli hlidani(nikoho nemame :roll: takze odedneska budu delat vse na vylodeni prdolky :lol:

Matulienko ja vzdy rikam(priteli)ze kdyz me to bavi(malovani atd) tak to neni prace,ale zabava :wink: :lol: a ovocne knedliky bych si dala taky :D ale kdyz tady u nas to nikdo neji a pro sebe to delat nebudu(na to jsem moc lina :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí