Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
17.7.06 17:18

Yoursun
No neví, co je lepší, jestli vědět nebo nevědět váhu mimi.
Při prvním těhu mi říkali, že Verunka bude mít max 3800g a nakonec měla 4300g a porod trval 20 hodin.
Doktorka mi teď říkala, že bude mimi větší, ale neví o kolik, navíc čekáme chlapečka, takže dr. čeká, že bude mít minim. 4500g, ale to jsou jen dohady. Třeba bude mít nakonec jen kolem 4000g . :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
17.7.06 17:29

Asi je lepší tu váhu nevědět, protože potom se člověk ničím nemusí stresovat. Někdy ty častý vyšetření jsou i na škodu, ale snad už nás čekají jenom samé dobré zprávy, dokud miminko nebudeme mít v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.7.06 17:31

koťátka..moc děkuji všem za krásná přáníčka, moc jste mi udělaly radost.
Jinak jsem doma z poradny…vše je v pořádku, miminko je hodně dole a prý už se chystá..no, jen aby se nechystalo 5 týdnů:-)) No atak jsem řekla, že to už si snad i tu tašku do porodnice sbalím, tak se doktorka smála, že už bych i mohla:-)
Jinak byla paní doktorka spokojená, že jsem tak aktivní a čilá:-)), mě je fakt líp a líp:-)) Tedaposlíčci a tak se nepočítají, ani tlak a puls. To k tomu prostě patří, že jo?Dnes jsem byla od rána až do teď venku a celý den na nohách s neustále poskakujícím raráškem vedle mne a kupodivu ještě žiju:-)) No, aby to tak vydrželo:-))

Holky a váhu mimi fakt neřešte, málokdy se doktoři strefí :lol: :lol:

saary..teda, koukám ty to máš za 11 dní, to je rychlost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
17.7.06 17:40

AHOJ holky,

saary: mno vidíš, dokonce ti řekli, že už ma kolem 2.9 kg.. me rekl kolem 2.60 v neukonc. 37 tt… Nakonec to opravdu budou v pohode porodní váhy, uvidíš… :-)

Jinak já dneska koupila postýlku i k tomu matraci, ochranný molitan a prostěradla, a kolotoč na postylku… To byly jediný věci co nám chyběli.. Mám tu připravený už pojízdný košíček a říkala jsem si, že postýlku koupíme později a bude zatím jen v košíčku, ale dneska jsem se práskla přes kapsu a vše dokoupila.. :) :wink:

YOURSUN: já už taky přestala řešit váhu miminka, prostě bude mít nějaký ty dvě kilča a něco možná i tři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
17.7.06 17:45

Janey to já si právě taky myslím, že ta paní má pravdu :lol: Mám si na to dávat pozor, žejo! Že mi jí ukradli půjdu asi zítra oznámit na policii! Doufám, že nenarazím na někoho, kdo to se mnou bude sepisovat dvě hodiny a ještě mu budu opravovat hrubky :x
To na nic nenarážím, jen že tady u nás jsem jednou byla takhle něco sepsat a mít červenou propisku, asi by pán koukal!!!
Jo a asi je rozdíl, jestli řeknu že mi jí ukradli a nebo že jsem jí ztratila, nebo jim je to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.7.06 17:48

Matulienko to jsem psala zrovna nedavno…ze se citim lepe a lepe :D ja nemam ani poslicky.S dcerkou delam fakt kraviny(treba jezdeni na kolobezce :lol:a jeste porad tapetuju a maluju :D Ja uz se vidim,ze budu zase prenaset 8O :wink: akorat to horko by mohlo byt mensi :roll:

A koupila jsem vlastne jeste hraci deku s hrazdickou a kolotoc :D (vyfotim a ukazu :D ale az zitra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.7.06 17:56

Cinq ,
to já už poslíčky i občas mám, ale nějak to neřeším, prostě si to užívám.
Jé, miminek teď zrovinka škytá:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.7.06 17:57

Jíte ty těhotenské vitamíny???
Dr. mi řekla, že velká váha může být způsobena i těmi vitamíny.

No nevím, u Verunky jsem je jedla do 4. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
17.7.06 18:06

Ahoj holky! Ani jsem to nestihla přečíst a jen rychle píšu, abych se do toho mohla zakousnout:
Ještě fčera jsem si říkala, že nemám žádné poslíčky
Dneska ve 3 ráno mě chytly děsné bolesti + pocit na blití. No co šla jsem na záchod a nic, pak jsem asi hoďku čučela do stropu než jsem znovu usnula a o čtvrt na 7 znovu, navíc šílený průjem jakobych dostala klystýr do toho jsem nevěděla jestli to nepude i vrchem :? , takže jsem se osprchovala, umyla si vlasy, vzbudila Kuldu, a pak jsme s Tomášem jeli společně na Vsetín dovyřídit papíry na finančáku za pozemek atp. Zavolala jsem kámošce courali jsme s děckama po městě, pak šli k nim domů, bolesti mám sice furt, ale na porod to ještě asi 8O nebude. Dělala si ze mě srandu, ať jí neporodím doma, ale zvládla jsem to. Teď už jsem zasejc doma a zítra jdu na UTZ páč jsem zvědavá o kolik vyrostla. Ale docela bych brala kdyby TO bylo už fčíl. Rozárka má sice ještě čas, ale takovéhle ranní rozcvičky u Kulíška nebyly a nechybělo mi to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463

Matulienka - to je sranda, mně už doktorka říká, že se to chystá cca 3 týdny, takže 5 už není takový rozdíl :lol: Dneska povídala, že otevřená na špičku prstu, tak nevím, to už jsem asi docela dlouho…Já doufám, že už to budou jenom tak ty dva, už se hroooooozně těším a jak nakukuju k červenčatům, tak jim šíleně závidím, že už řeší kojení a prdíky :D

Verulinka - těhotenské vitamíny jím tak jednou za 3 dny mamavit, když si vzpomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058

Verulinko , já je jedla jen v prvním trimestru a to jednu tabletu za dva až tři dny, jinak ne.
Ale prý to váhu ovlivňuje hodně, ale jen některé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.7.06 18:10

saary… no právě, nějaká řeč o tom, že se chystá mne netankuje:-)) můžu i přenášet, což bych nerada :lol:
velkej se smál, že jak mne zná, začnu zase umývat okna a malej bude hned na světě:-)) Tak to bylo u Petříčka. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.7.06 18:14

Holky tak to ja jsem zavrena na 10 zamku :lol: ani naznak…dcerku jsem prenasela 10 dni a to mi potom jeste museli vyvolat :D takze to vidim opet stejne :wink: :roll: 8O :D

Matulienko okna budu delat o vikendu :D a od zitrka chodim po schodech a budu sexovat jak za mlada :lol: :oops: :lol: nez prijede dcerka z CR,tak bych to chtela mit za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
17.7.06 18:14

Tak jsem to už přelouskala a reaguju na ty vitamíny: teď už je taky jím sem tam když si vzpomenu, předtím pravidelně, ale teď poslední 2 týdny fakt jen obden nebo dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.7.06 18:22

Cinq ..tak to ti budu držet pěstičky:-)) Sexík a zase sexík, to je ono:-))
Jaký máš CS? Já 3, tak doufám, že to bude hezky pokračovat, horší bude hlídání malýho, naši dělají, od tchánovců nelze čekat, teď jedou na týden na Slovensko a pak tchýně jede na dovolenou se svou dcerou a její rodinou. To je jediná věc, co mne trápí, když tak bychom museli zkusit mou babičku, která už teď hlídá synovce, no, snad by to nějak zvládli.
saary …já u prvního poslíčky neměla vůbec, teď už několik dní se občas ozvou, ale je to stále silnější a častěji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí