Poradna duly
Jana Čurdová
Cinq …to víš, že ano, jen je někdo…manžílek musí stáhnout do pc, já na to nějak nemám ty pravé buněčky ![]()
Matulienko tak tomu rozumim…ja na to bunky taky nemam
nejak jsem se to jeste nestihla naucit
ale kdyz ten pocitac nechce se mnou kamaradit ![]()
Cinq.. manžel mi to už asi pře půl rokem ukazoval a děsně se diví, že už to neumím ![]()
dobre ranko vsem…:)
tak s tim holenim jste me pobavily - resim ten samy problem - houby si tam vidim (a to uz ani se zrcatkem), tak holim po slepu a pripadne nedostatky opravuje manzel… …az si rikam, ze v porodnici se snad necham oholit od sestricky - ze to bude vetsi profik…
![]()
L_B ,
no, přesně tak, manžel zastane mou roli, jinak se to nedá. Ale jsme dobré, co? Holení poslepu ![]()
No a já se pomalu jdu obléknout a pojedeme do poradny.
Ještě, že máme klimču, jinak bych asi padla.
Jo a holky, ještě jedna věc na zasmání, malej mi dnes přál k svátku/ mimochodem nebýt bambulkyH, zapomněla bych i já/ a přál mi, aby mi mezi jiným, aby mne ráno nikdo nebudil a abych mohla spinuškat:-))
Jo, chlapec milej, dnes v noci jsme jen k němu vstávala 2×..měl asi divoké spaní po té dovolené a jakmile bude mimíšek, nevím nevím, jak si to přání splním.
![]()
Mtulienko tak nejak je to i u nas
pritel vysvetli,ale druhy den muze znova
nejak mi to hlavinka nebere(asi proto,protoze vim,ze on to udela vzdy,kdyz ho poprosim
takze to ani vedt nepotrebuju ![]()
A ptala jsi se na to brisko…me prijde porad stejne a porad dole,protoze kdyz vidim jine tehulky,tak ty to brisko maji hodne nahore,ale ja ho mam snad od zacatku dole(pritel rika,ze to je proto,ze jsem dlouha ![]()
L_B u nas je to stejne
oholim se po slepu a pritel doopravi
prijde mi to prakticke ![]()
matulienka: no musim priznat, ze driv by me vubec nenapadlo, ze holeni po slepu je vubec mozne…:)
a ted zjistuju, ze nejenom holeni, ale i spousta dalsich cinnosti, ktere mi jindy pripadaly v urcite poloze neproveditelne, se da docela dobre praktikovat … ![]()
AHOJ HOLKY,
dobré ranko
MATULIENKO: vše nej nej, hodně stěstíčka, zdravíčka, pohody, k Tvému dnešnímu svátku
![]()
Jinak to,že malej je zlobítko a nezavře pusinku, tak to nevaaaaaaaaaaa… Já ji taky nezavřu
většinou ![]()
Ahoj holky promiňte,že sem tak vpadám,ale potřebuju se obrátit na miselinku.Budu se stěhovat do Přerova.Taky tam nikoho neznám a budu moooc daleko od svých kamarádů
Tak bych potřebovala vědět kam se obrátit až budu potřebovat gyndr,jestli nemáš tip na dobrého dr.Raději bych doktorku jsem zvyklá
.Děkuji moc za případnou odpověď Veru
Matulienko také přeji všechno nejlepší k svátečku! Hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky a s tím spinkáním - to měl Peťulka výborný nápad ![]()
Pošli dneska Tadeáškovi nějakou dobrůtku!!!
Holení poslepu??? Tak snad ještě když to bříško bylo menší, ale teď si přes něj nedosáhnu
, takže využívám zrcátko, které postavím na pračku. No jenže stejně, jak to v tom zrcadle vidím opačně… výsledek vždy stojí za to! Ale včera už jsem se ani nepořezala ![]()
Matulienko vsechno nejlepsi k svatku
a hlavne teda to spanicko ![]()
Ahojky těhulky ![]()
přidávám se do diskuze o holení…Holení po slepu se mi příliš neosvědčilo a se zrcátkem na pračce taky ne,protože je pořád zapařený a já tam nic nevidím
Proto to má na starosti manža,teď už to má v malíku,ale ty začátky..... krušnéééé…jednou mi „tam“ vytvořil něco co jsem zhlídla až po poradně na upozornění mého dr. s tím,že je to zajímavé
(známe se už dlouho…) ![]()
Matulienka,všechno nejlepší!
Ahoj holky
Tak porad nerodim ![]()
matulienko : to je dobre, ze jsi porad 2v1 a taky vsechno nejlepsi ![]()
zitras me ceka zase poradna a predpokladam, ze se dovim, ze uz ma aspon 4,5 kg
pak s kolegyni, ktera taky ceka mimco v srpnu kafco, ta m,a opacny problem, mimco ma 2,2kg a musi lezet, protoze se otvira, my mame ctyri kila a nic se nechysta ![]()
holeni : musim dneska zvladnou, zvladam pomoci zrcatka, manza by to odflaknul a jeste tvrdil, ze je to ok ![]()