Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
17.7.06 08:47

Matulienko a co nejake fotecky? :D Budeme mit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.7.06 08:50

Cinq …to víš, že ano, jen je někdo…manžílek musí stáhnout do pc, já na to nějak nemám ty pravé buněčky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.7.06 09:09

Matulienko tak tomu rozumim…ja na to bunky taky nemam :oops: nejak jsem se to jeste nestihla naucit :lol: ale kdyz ten pocitac nechce se mnou kamaradit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.7.06 09:12

Cinq.. manžel mi to už asi pře půl rokem ukazoval a děsně se diví, že už to neumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
17.7.06 09:17

dobre ranko vsem…:)

tak s tim holenim jste me pobavily - resim ten samy problem - houby si tam vidim (a to uz ani se zrcatkem), tak holim po slepu a pripadne nedostatky opravuje manzel… …az si rikam, ze v porodnici se snad necham oholit od sestricky - ze to bude vetsi profik… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.7.06 09:20

L_B ,
no, přesně tak, manžel zastane mou roli, jinak se to nedá. Ale jsme dobré, co? Holení poslepu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.7.06 09:23

No a já se pomalu jdu obléknout a pojedeme do poradny.
Ještě, že máme klimču, jinak bych asi padla.

Jo a holky, ještě jedna věc na zasmání, malej mi dnes přál k svátku/ mimochodem nebýt bambulkyH, zapomněla bych i já/ a přál mi, aby mi mezi jiným, aby mne ráno nikdo nebudil a abych mohla spinuškat:-))
Jo, chlapec milej, dnes v noci jsme jen k němu vstávala 2×..měl asi divoké spaní po té dovolené a jakmile bude mimíšek, nevím nevím, jak si to přání splním. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.7.06 09:23

Mtulienko tak nejak je to i u nas :lol: pritel vysvetli,ale druhy den muze znova :oops: nejak mi to hlavinka nebere(asi proto,protoze vim,ze on to udela vzdy,kdyz ho poprosim :wink: takze to ani vedt nepotrebuju :D
A ptala jsi se na to brisko…me prijde porad stejne a porad dole,protoze kdyz vidim jine tehulky,tak ty to brisko maji hodne nahore,ale ja ho mam snad od zacatku dole(pritel rika,ze to je proto,ze jsem dlouha :lol:

L_B u nas je to stejne :wink: oholim se po slepu a pritel doopravi :lol: prijde mi to prakticke :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
17.7.06 09:31

matulienka: no musim priznat, ze driv by me vubec nenapadlo, ze holeni po slepu je vubec mozne…:)
a ted zjistuju, ze nejenom holeni, ale i spousta dalsich cinnosti, ktere mi jindy pripadaly v urcite poloze neproveditelne, se da docela dobre praktikovat … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
17.7.06 09:33

AHOJ HOLKY,

dobré ranko

MATULIENKO: vše nej nej, hodně stěstíčka, zdravíčka, pohody, k Tvému dnešnímu svátku :D :D :D

Jinak to,že malej je zlobítko a nezavře pusinku, tak to nevaaaaaaaaaaa… Já ji taky nezavřu :D většinou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
17.7.06 10:12

Ahoj holky promiňte,že sem tak vpadám,ale potřebuju se obrátit na miselinku.Budu se stěhovat do Přerova.Taky tam nikoho neznám a budu moooc daleko od svých kamarádů :cry: Tak bych potřebovala vědět kam se obrátit až budu potřebovat gyndr,jestli nemáš tip na dobrého dr.Raději bych doktorku jsem zvyklá :oops: .Děkuji moc za případnou odpověď Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
17.7.06 10:29

Matulienko také přeji všechno nejlepší k svátečku! Hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky a s tím spinkáním - to měl Peťulka výborný nápad :!
Pošli dneska Tadeáškovi nějakou dobrůtku!!!

Holení poslepu??? Tak snad ještě když to bříško bylo menší, ale teď si přes něj nedosáhnu :roll: , takže využívám zrcátko, které postavím na pračku. No jenže stejně, jak to v tom zrcadle vidím opačně… výsledek vždy stojí za to! Ale včera už jsem se ani nepořezala :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.7.06 10:35

Matulienko vsechno nejlepsi k svatku :D a hlavne teda to spanicko :wink:

http://www.hanulka.cz/fotos/1727.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
17.7.06 10:51

Ahojky těhulky :D
přidávám se do diskuze o holení…Holení po slepu se mi příliš neosvědčilo a se zrcátkem na pračce taky ne,protože je pořád zapařený a já tam nic nevidím 8) Proto to má na starosti manža,teď už to má v malíku,ale ty začátky..... krušnéééé…jednou mi „tam“ vytvořil něco co jsem zhlídla až po poradně na upozornění mého dr. s tím,že je to zajímavé :oops: (známe se už dlouho…) :oops:

Matulienka,všechno nejlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.7.06 11:19

Ahoj holky

Tak porad nerodim :D

matulienko : to je dobre, ze jsi porad 2v1 a taky vsechno nejlepsi :)

zitras me ceka zase poradna a predpokladam, ze se dovim, ze uz ma aspon 4,5 kg :? pak s kolegyni, ktera taky ceka mimco v srpnu kafco, ta m,a opacny problem, mimco ma 2,2kg a musi lezet, protoze se otvira, my mame ctyri kila a nic se nechysta :?

holeni : musim dneska zvladnou, zvladam pomoci zrcatka, manza by to odflaknul a jeste tvrdil, ze je to ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí