Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko jaky mam CS
Tak to ti nevim,tady totiz zadna tehu-prukazka neni a na posledni kontrole mi rekla,ze proste rodit se nechystam,i kdyz kontrolu predtim mi rekla,ze je hodne dole a zakazala mi jezdit autem a chodit na prochazky(ani jedno nedodrzuju a jeste jsem nerodila
A ted jdu na kontrolu az 25 cervence(tady jsou totiz kontroly po mesici
…a nejaky UTZ
To si muzu jenom nechat zdat
ale zase se nestresuju,jestli je mimi velke nebo male atd…a vlastne mi taky volali kvuli tomu cisari a vypada to,ze rodit budu normalne
vse je v poradku(aspon doufam,oni toho nakecaji obcas ![]()
Jinak ja bych prave chtela porodit nez dcerka prijede,taky kvuli hlidani,protoze tchyne by mela byt na dovolene a pritel by nemohl jit se mnou do nemocnice,protoze by ji musel hlidat a nase chuva(ktera nam obcas hlida dcerku)je na dovolene taky ![]()
Nemame to tak jednoduche ![]()
Matulienka - to já mám poslíčky už dva týdny a vždycky mám pocit, že teď už to bude ono a ono to zase přejde, ach jo, nechci přenášet…
Jo a ted jsem vytrela cely barak, tak treba ze by v noci??
Na okna se nechystam, to teda fakt ne a sexovat se mi taky nechce, sotva se valím, tak nějaká velká chuť není…
Cinq ,
aha, no, taky mi doktorka nedělá ultrazvuk víc, než je předepsané a jsem ráda. Lepší, než stres.
Jo, to hlídání, je to problém, manžela moc chci u porodu a tak mi to vrtá v hlavě. Snad bychom ho na jednu noc mohli šoupnout ke švagrové, al eti chodí na směny oba a tak není záruka, že budou doma. No a k babi je to tak 25 minut autem, tak snad to zvládneme:-))
Nachystám zítra tašku do porodnice a malýmu taky jednu, abych měla jistotu:-))
saary ..chuť nechuť, sperma změkčuje děložní čípek:-)) nejde o romantiku..jsem ale hnusná, co? Ale účel světí prostředky, že ano?
![]()
Matulienko ja pritele sice primo u porodu nechci,ale chci aby byl se mnou predtim a potom ![]()
A to abych si vlastne pripravila tasku do nemocnice,ja si porad rikam ze to udelam zitra a ono nic
a to mam snad metr dlouhy seznam z nemocnice co musim mit sebou ![]()
Saary me se sexovat taky nechce
ale co bych neudelala pro porod ![]()
Holky uzijte si vecer…koncim,musim jit dobalit veci pro dcerku a zacit delat veceri.
Ahoj holky,
jsem opět vysluněná. V takovémhle počasí budu letos opálkená víc jak od moře
A to bývám nasluníčku tak max. 2 hoďky a ze stínu vylézák až kolem třetí.
L_B spacáček je vyfocený v naší galerce.
Maggy chůvičky jsme koupili digitální. Mají i displej. Koupili jsme tyhle http://cecetka.album.droxi.cz/…0e85b0a5.jpg
Woodoo pribináčky mě zatím nechytají, i když je miluju, ale cokoliv z mléka … to je snad závislost … kakao, puding, krupicová kaše … zkrátka všechno možné. To jsou pak ale kalorické bomby ![]()
Tamik když nahlásíš, že jsi občanku ztratila, dostaneš pokutu za přestupek. Když nahlásíš, že ti ji ukradli, mělo by to být bez pokuty. Jen si musíš vymyslet, kde ti tašku nebo peněženku i s doklady ukradli … třeba v MHD.
Verulinka těhuvitamíny (Calibrum) jsem jedla poctivě 2× denně. Ve 32. týdnu, když Dr. viděl, že už mám +12 kg, tak mi řekl, ať je už vy:,–(ím. Takže je už nejím.
Matulienko vítek zpátky doma a k svátku vše nej nej nej ![]()
Matulienko - ahoj, jsem docela překvapená, že jsi jedna místo dvou
.
A stím sexem hnusná nejsi - já večer zavelím „Pojď, jdeme změkčovat čípek“ a manžel z toho má jen radost
(po těch chudých týdnech, co jsem mu připravovala
).
lentilko… sis myslela, že si chci přivézt Maďara, jo? ![]()
No, nějak mám pocit, že manžela znásilňuji
, což jemu jasně nevadí:-))
Holky, jsem asi dost hr, ale malýmu jsme právě zabalila tašku s oblečení, kdyby náhodou, ať na to nemusím myslet:-)) A teď se bude 5 týdnů válet v ložnici na zemi nepoužitá:-)) ![]()
Holky, takj já na sex s prominutím se*u i kdybych měla přenášet celé 2 týdny. Ale asi to mému tělu začíná chybět, protože jsem měla dneska sen, že jsem sváděla manžela a představte si, on nechtěl
Jsem mu to ráno říkala a on jen povzdechnul, že je to škoda, že je to jen sen. Skutečnost by prý byla úplně jiná ![]()
Tamiku musíš říct, že ti jí ukradli, protože když bys řekla, žes jí ztratila, tak tu pokutu budeš platit i když bys to nahlásila na policii
Oni to nijak moc nešetří, prostě řekneš, že ti jí šlohli třeba s peněženkou v autobusu a je to. Já si teda nerada vymýšlím
, ale pokud jde o 1000,– tak bych neváhala ![]()
Čečetko to jsme na tom asi tak stejně, ale říkám si, že asi nějaký ten sexík tak 14 dní před termínem začnu praktikovat, protože mám pocit, že se snad zužuju nebo co
A krom toho bych chtěla Marušku a protože má svátek začátkem září a já termín koncem srpna, tak by se mi předčasný porod hodil, aby to chuděrka neměla týden po sobě ![]()
Ahóóój,
hlásím se po týdenní pauze, ale pokazil se mi opět PC takže vůbec nevím co se tu za týden událo.Takže si Vás jdu pročíst, jinak dnes jsem byla na ozvech a Nellinka divočila že mi sestřička říkala že mám hrozně divoké dítě a Tomášek samozřejmě asistoval. Za týden jdeme znovu a ještě na měření těch průtoků a UTZ ohledně uložení pacenty a jestli je miminko dole hlavičkou.
Tomášek koukal jak sestřička nesla narozené miminko z porodního sálu, takový malý uzlíček to byl, já už bych to také chtěla mít za sebou.
Holky, tak mne je dneska spatne cely den ze namam ani tuzku. Uz som myslela ze pojdeme, ale mala asi dostala strach..... natiahla nohy a ruky dopredu.. zaprela sa v brusku a rozhodla sa ze prestane boliet. TAk som konecne vstala a trosku papam. Bola to celkom sranda predstavit si ju ako je zaprena nohami aj rukami ze nikam nejde.. a to brusko ako teda vyzeralo
som ho mala skoro na boku.
Vidim ze ako sa nam matulienka vratila tak tu mame kopu stranok… takze idem vas citat… papkat si pritom zemiacky s kysanym zelim a snad zistime na co reagovat ![]()
Koukám že jste řešili holení, tak já se holím po slepu-to tam teda musím vypadat.
Tamik - s tou občankou to máš jedno jestli Ti ji ukradli nebo si ji ztratila, ono hodně záleží na ochotě dané úřednice.Je pravda že se platí pokuta za propadlý OP ale u nás byla ta pokuta stovka, ale může být i několik tisíc podle doby propadnutí.Když nahlásíš na Policii že Ti ji ukradli tak pokutu platíš taky, to nikoho nezajímá je to Tvůj doklad a musíš si na něj dávat pozor tak asi tak nějak.
Holky kde to vyčtu kolik mám ten čípek, v průkazce mám čípek sakrálně měkký na fal, DDS formován, děloha klidná,F/X3.
Yoursun - z velkého miminka si nic nedělej, stejně to bude bolet jako kdyby jsi rodila tříkilové, Tomášek měl 4150g a už v porodnici zvedal pěkně hlavičku, budeš mít aspoň doma velkého chlapa.