Poradna duly
Jana Čurdová
Holky sla som ze nieco kupim tomu mojmu chlapikovi
no a co myslite? Doniesla som si dukatove buchticky, syrove housticky, pribinaciky a ine kolaciky......
no co prdelka mala hlad. Som to ja ale za zenu ze?
Teraz sa idem asi pustit do tepovania kopercov. Byvame v prenajme a pred nami tu asi byvali nejake prasiatka, tak to chcem pekne vsetko vycistit. Keby ma moj videl tak ma asi rovno naplaca na zadok. POvedal ze si mam objednat nejake stroje ci co… no na ten maly kusok sa mi to zda zbytocne… tak to risknem.
Holi všimla jsem si, že jsme na tom podobně. Ale s baradavkama problém nemám. Zato brnění rukou je nesnesitelné. Někdo tady psal, že má brnění nohou … nevím, co je horší ![]()
Kacatko my jsme dneska taky vyrazili jen pro ty látky na spacáček a nakonec jsme ve městě zase nechali 1000,–Kč ![]()
Cecetko,brnění mám taky,ale pouze na pravé
zato už necítím špičky prstů a prý se to do porodu nezlepší,ba spíše NAOPAK ![]()
Manžel mi předotvírá lahve s vodou než jde do práce..... ![]()
Holi tak petflašky už taky nejsem schopná otevřít. A pravá ruka je na tom hůř jak levá. V prostředníčku už nemám vůbec cit, ostatní prsty ještě jdou. Dr.mi taky říkal, že musím do porodu vydržet. Jen ta dávka magnéska 5 tbl/den mě dost děsí. Přenášet nechci. I když, pokud se malý neotočil nebo neotočí hlavičkou dolů, tak mi přenášení ani nehrozí. Císař se u nás plánuje 7-10 dnů před termínem.
Cecetko,
neviem čo je pravdy na tom, čo teraz napíšem, ale vraj chladivé mentolové gély môžu vyvolať kontrakcie. Jedna babula na slovenskej stránke o bábätkách to písala, nakoľko porodila v 31. týždni a tiež používala na opuchy na nohy mentolový gél. Vraj jej to potvrdila lekárka. Aj keď mne sa to zdá strašná kravina, strašne som sa ľakla a mentolový gél odložila bokom, začnem ho používať až za dva týždne, potom je to už jedno.
Mimuliku - tak to já pro něj hned valím do drogerky a týden před termínem preventivně na:,–(ím
(jaj, kdyby to bylo tak jednoduché
).
Tak si představte, že ten můj si na mě vymyslel novou taktiku: plnění manželských povinností teď na mě loudí se slovy - „No, když chceš přenášet …“ (hajzlík
, on ví, jak na mě
).
(Dneska jsem se zmohla dojít do Tesca a tam mě chytla ta moje podivná bolest, ale tak otřesně, že jsem musela zůstat stát u regálu a málem ho kus uhryzla
- už se na ty kontrakce těšííííííím
.)
Jo mentolovy gel..... ju to by bolo jednoduche, ale mam obavy ze ak sa malej nebude chciet vlodit tak v nom mozem aj spavat. No este 2 tyzdne a asi zacnem chlapa „nutit“ plnit manzelske povinnosti hoooodne casto. Ziadne prenasanie nebude...... ![]()
Fu tak dotepovane… teraz pockat kym to uschne a povysavat.
Ahoj holky,
u mě s prstama na rukou zatím v pohodě, ale šíleně mě bolí a mravenčí chodidla. Snažím se občas opřít nohy o stěnu, aby se krev dostala do ledvin a trošku se vyměnila, ale moc to nepomáhá
Začínám kulhat jak „Žofré“
Nevím, jestli je to tou rychlou změnou váhy, ale je to FAKT NA PRDLAČKU…
![]()
Když si představím, že mě ještě čeká měsíc - jímá mě hrůza ![]()
Kacatko - žádné dva týdny (ode dneška
- to jse zase plna odhodlání
…). Už si dneska fňuknul - že na začátku a na konci mi byl dobrý. Ale uprostřed …
(frigidka, že
). ![]()
Noggie - souhlasím, válečný veterán hadra
. Kam se mi podělo těžiště, nemám tucha
- asi bych ho měla zkusit najít nějakým fyzikálním experimentem
.
No mne sa to tiež zdá s tým gélom divné, ale momentálne radšej neriskujem. Vo štvrtok chcem ísť do Viedne nakupovať - to bude celodenný výlet a potom mi to už je jedno. A v noci som mala zase divoké erotické sny
, tak som povedala priateľovi, že síce chuť je, ale kvôli nákupom neriskujem, lebo už som sa začala otvárať a nerada by som tomu dopomohla, ale od budúceho piatku priateľa budem znásilnovať tak často, ako to len pôjde ![]()
Ahojky fšechny!
Dneska jsem celé odpoledne sama doma - Tomové jeli na montáže a kdo ví kdy přijedou, ale mě stejně nejspíš kousla moucha tse-tse, páč skoro celou dobu jsem prospala
Nejspíš doháním spánek za tento týden. Skoro každý den jsem vstávala brzo a jela něco vyřizovat na Vsetín nebo do Zlína na úřady, kupovali jsme s Kulíškem věci do školy - jde teď do první třídy - bo nikdo neví kdy přesně bude rodit a jak na tom bude potom že jo ![]()
Fčera jsem byla na KO a všechno v pohodě KTG i vyšetření, břicho mi netvrdne vůbec a to i přesto, že Magnezko už skoro vůbec nejím - vždycky si ho zapomenu vzít, a piju ten maliníkový čaj. Akorát jsem říkala doktorovi, že mě mrzí, že už se teď nedělá UTZ, že jsem zvědavá jak opica kolik malá přibrala, že sice vím, že je to plus mínus autobus, ale… a on mi říkal, že poslední se dělá ve 32.tt, pak že to nechce proplácet pojišťovna, ale když tak moc chci, ať dojdu v úterý… ![]()
Jo ve středu jsem byla u té homeopatky a mám sestavený homeo plán k porodu a po něm. Tak to snad zabere a nebude to takové jak s Kulíškem ![]()
Kočárek doma máme taky už někdy od května a nestresuju ![]()
Mimulíku - u mě se vyskytne erotický sen jednou za uherák a ten je mi taky na prd, protože jak si užiju ve snu, tak už potom ve skutečnosti ani nemám chuť
(manžel pro mě ale nemá pochopení, když mu říkám „Už nechcu, teď jsem to dělala ve spánku“
).
Koukám, že tu máme s Čečetkou nejmladší mimina… ![]()
Tak to vám budeme všem děsně závidět
![]()
Holky, nedrážděte s erotikou
Já mám doma troubulína, který se na mě bojí šáhnout přímo hystericky…
Když přitlačím na pilu, tak mi s vážnou tváří vysvětluje, že mě teď vnímá jako maminku a ne erotický objekt ![]()
Asi ho zbiju… ![]()
Len-til-kah píše:
„Už nechcu, teď jsem to dělala ve spánku“).
Tak to je dobré, to budem musieť na neho niekedy použiť, keď ma vytočí a bude chcieť
a ešte pridám - ale s tebou to nebolo, drahý ![]()