Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
15.7.06 10:07

Ahoj holky

Jak se mate?My opet pracovne :lol: tak jenom juknu a zas bezim 8)

Poverciva nejsem a ani si do toho od nikoho nenechavam kecat(treba tchyne) kocar mam doma uz 2mesice,vozim,houpu atd…proste na tyto povery neverim(treba,ze by tehotna nemela vidat stare lidi atd…)jestli se ma neco stat,tak se to stane a nejaky kocar nebo i kocka za to nemuzou :roll:

Yoursun tak si to uzijte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
15.7.06 10:35

Ahoj holky,

Yoursun, užij si odpoledne!!!

Cinq, já mám kočárek doma od května a také to neřeším :lol:

Holky, mě pořád tak divně bolí v podbříšku, jako při MS, u malého jsem byla v pohodě a teď jsem z toho docela „vyprdlá“ 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.7.06 11:00

Ahooojky :)
tak se hlásím po včerejší první kontrole v porodnici…vše je ok jen já jsem trochu v šoku :roll: jde to tam jak na běžícím pásu…takže nevím vlastně nic :cry: Otoky jsou prý ok a to hrozné přibírání taky,jsem těhu tak co bych chtěla,že??Ozvičky nedělají pouze utz,který trvá asi 30 vteřin a nic nevidíte ani Vám nic neřeknou…rychlé vnitřní vyš a domů :roll: byla jsem málo průbojná,příští týden chci aspoň nějaké info :evil: V průkazce pár klikyháků a nedá se to přečíst :evil:
To je asi ten přechod ze soukroma do státní......jsem moc rozmazlená :wink:

Už nevím kdo to psal asi Monaliza??Bolesti jako při MS mám posledních pár dnů taky a trvají dost dlouho,jsou to prý poslíčci… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.7.06 11:00

Cinq,Monalisa : tak ja se to budu snazit spis prezit :D , neee, snad to bude v pohode, dokonce je ted jen 18 stupnu, tak se snad neuvarim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.7.06 11:08

Holky nevíte něco nového o Evikovi???
Včera jsem jí v té Krči chtěla cinknout,že bych třeba zašla,ale nakonec mi to přišlo hloupý :oops: třeba má svých starostí dost :cry:
Tak snad je vše ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.7.06 11:13

Krásné dopoledne spolutěhule,
dnes se u nás trochu ochladilo!
Také se budu muset už zaregistrovat do porodnice. Musím tam v pondělí zavolat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.7.06 11:46

Ahoj holky. Zdravím po delší době. Hádejte, co zapříčinolo mou nepřítomnost. Samozřejmě okna :( . Takže už jsou vyměněné, trvalo to čtyři dny. Byli jsme jak bezdomovci. Celý den jsem obrážela rodinu a kamarádky, večer jsme jen stáhli igelit z postele a šli spát 8O . Fakt dost dobrý. Manžel je šikulka, už uklidil ten největší binec a dnes přišel malíř a maluje. No, ještě to asi bude chvíli trvat, než se to dá úplně do pořádku, ale už máme zprovozněnu aspoň ložnici, takže trávím čas ležením na posteli a úkoluju manžela a dceru od švagra, co jak mají uklízet :lol: .
Já jsem zatím v pohodě, doufám, že jsme trochu porostli. Mimčo se hýbe, tak snad je to OK. V úterý mám poradnu a ve čtvrtek jedu do porodnice, znovu na průtoky. Držte palce.
Nic jsem nestihla přečíst, ale díky seznámku jsem zjistila, že EvíkP už to má za sebou. Evičko, moc blahopřeji, doufám, že jste oba v pořádku :lol: .
Tak a já jdu pročítat. Zatím pá, pá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
15.7.06 13:39

AHOJ,

HOLI : taky už tak týden mám obden bolesti dole v podbřišku, jsou to poslíčci, kolikrát je to hodně nepříjmený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.7.06 14:02

Ahojkajte......

kocky… potrebujem pomoc… moj tehu mozog uplne je mimo. Stale premyslam, ake prekvapko urobit muzovi., Zajtra mame vyrocie a on je teraz vlastne cely vikend prec, takze sa mi dovali domov az zajtra.

poradteeeeee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
15.7.06 14:55

Holky, tak my už máme to vozidlo u mámy!!! Ani jsem nemusela škemrat! Ale máma potřebovala, aby jim přítelův taťka přivezl postel z nábytku, tak táta rozhodl, že to vezmou při jednom!!!
Takže teď půjde přítel na fotbal a já půjdu skládat, rozkládat… :lol: Už se těším!
Vyfotím ho i s cestovní postýlkou a hodím večer do galerky!
Taky bych ho měla nejradši doma, na pověrčivost nehraju, ale to by se babičky asi zvencly, jak je tak poslouchám.

Cinq to s těma starýma lidma slyším prvně! Zajímavé :! By mě zajímalo, kdo tyhle všechny pověry vymýšlel 8O

Kacatko já neporadím, na takovéhle věci jsem dost tupá :?

S bolestmi v podbřišku jsem na tom podobně. Ale jen to připisuju jako další čárku k celkovému pocitu na rozsypání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
15.7.06 15:48

KACATKO: my máme taky s manželem 18.7. výročí tři roky od svatby, ale nic „special“ pro něj nějak nechystám.. jen udělám nějakou dobrou véču.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
15.7.06 16:07

Ahoj holky,

včera jsem měla absenci. Ráno jsme vyrazili do práce odevzdat poslední věci, které jsem ještě měla u sebe. Dostali jsme i pro prdelku dárek. Moc krásnou soupravičku - dupačky, 2 košilky, čepička a bryndáček, k tomu ještě bodýčko a chrastítko. Ani jsem to nečekala. Pak jsme vyrazili ke tchánovcům a domů se vrátili až v 9 večer. A to jsme ráno vyjížděli už v půl deváté.
Holky, přijela jsem úplně vyřízená a malý se mi sesunul nějak moc dolů. Chudáček, musel trpět jako kůň. Takže celodenní výlety už neriskuju. Ale jak jsem se pak osprchovala a lehla si do postele, tak se zase vyšplhal vzhůru. To naše sluníčko malinké.

Tamik kočárek je moc hezký a i ta kombinace barev červená - šedá. Jo, dneska jsem konečně koupila látky a zip na ten spacáček, tak se ztítra do něho pustím. Manžel bude v práci, tak nemusím vařit a budu mít na to klid.

Holi EvikP psala ve čtvrtek, že už Zdenečka viděla a že je hrozně malinký. Prý mu hned od začátku odstřikávala mlezivo. Dneska by už se jí snad mohlo tvořit i mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.7.06 16:13

Mischiina :)
u mě už to taky trvá aspoň týden,ale přijde mi to dost brzo :roll: přeci jenom jsi o 3 týdny napřed…občas to jsou pořádní poslové :wink: musím se i zastavit a prodýchavat v tu chvíli mě přepadne děs,jaké asi budou ty pořádné a pravé kontrakce :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
15.7.06 16:14

Jo a ty jakoby MS bolesti mívám 2-3× za den a někdy i v noci. Myslíte, že jsou to fakt poslíčci? A není to na mě moc brzy? Cítím to tak už od 33 týdne.

Dneska jsem si koupila v Rossmanu gel pro těhule na nohy (Babydream), a je fakt osvěžující. Jak jsme se vrátili z města, tak jsem si tím nohy a chodidla natřela a hodila je nahoru. Je příjemný, mátový a tubička 75ml stála jen 39,90 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.7.06 16:19

Cecetko,teď jsem to taky psala…ale prý to tak být může… :roll:
Mě do toho ještě začaly hrozně bolet bradavky a vytéká mi z nich průhledná tekutina…Máte někdo stejný problém???? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí