Poradna duly
Jana Čurdová
Verulinka teplo je asi slabé slovo
! A u nás to ráno přitom vypadalo tak kráásně, zataženo, chladněji, větřík foukal! A teď? Škoda mluvit ![]()
Kdybych se aspoň mohla plácnout někam k vodě, jenže nemám kam, to mě štve!
Cinq zuby jsou hrůza co? Já vždycky u zubaře zkoušela jak zvíře a teď právě dvakrát po sobě nic! To jsem zvědavá po těhu, aby mi jich nedělala hafo najednou
!
A s vážením máš pravdu, chce to jen na jedné váze. Já se vážím jen u doktora, doma radši ne, abych se nestresovala
Z toho šoku bych se mohla taky složit a doktor mi aspoň bude umět dát první pomoc ![]()
Tamik: My máme doma malý bazének 2 * 3 m, hloubka tak 40cm. Tak už jsme se dnes byli s Verunkou opláchnout, je to opravdu osvěžující, i když je malý.
Tamik tak po tehu to nechci videt
po dcerce jsem mela problemy se zubama taky,takze ted to ocekavam opet
vzdycky jsem rikala,ze bych radeji opet rodila nez zubare
ted si rikam,ze radeji ten zubar nez rodit ![]()
Holky jsem totalne nasr***…nemam slov,nechci tady rozebirat me rodinne problemy
ale muze mi nekdo vysvetlit,proc otec me dcerky je nekdy takovy IDIOT
jak ja jsem mohla zit s takovym ignorantem ![]()
Cinq to se tak někdy stane, že člověk zjistí že žil s idiotem!
Já např. nechápu, jak si naše mamka, tak chytrá a hodná ženská mohla vzít takového pííííííp jako náš otec. Naštěstí se „zavčasu“ rozvedla. Ale stejně nás i jí dál otravoval.
Nenech se vytočit, buď ráda, že máte s dcerkou teď někoho, kdo vás má rád a o koho se můžete opřít!!! Mysli jen na to hezký, co vás teď všechny čeká ![]()
AHOJ
za chvíli pádím se koupat do bazénku, co taky v takovým vedru… jsem ted spinkala po obědě na chvilku ![]()
Jinak co se týče zubů, tak mě se za těhu neudělal ani jeden kaz a byla jsem dvakrát na kontrole, díky bohu, ze jsem nemusela trpět na zubařské židli…
Zítra jdu na kontrolu do porodnice, na ozvy a tak..
Tamik dekuju
chybama se clovek uci
obcas si rikam,ze kdyby ho prejelo auto,tak bych mela klid(samozrejme mu to nepreju,to jenom vzdy kdyz me nase**
vsak on si to o me mysli urcite taky ![]()
Holky sla bych do bazenu taky,ale dcerka je stale nemocna a ja mam koupani zakazane
ze me bude skvarek
Tak se aspon sprchuju kazdou hodku ![]()
Cinq ze mě už je škvarek ![]()
Mischiina ty se máš!!! Já ti úplně ten bazén závidím!
Dej vědět, jak jsi dopadla u Dr.! Mě to čeká v úterý!
Já jdu začít balit do óóóbr tašky ty věci pro švadlenku, mám tam být ve tři a chci ještě něco vyžehlit, tak nevím, jestli se u toho nedopeču úplně!!!
Holky nesolím ani minerálky nepiju,kvůli otokům ![]()
Vážím se celou dobu na jedné váze.....
Ach jo to zas zítra bude.....
nejraději bych stála na 1 noze… ![]()
Holi, to asi fakt není normální. Já teď dokonce za 14dní zhubla 2kg
Což mě také dost překvapilo, protože jím pořád stejně - spíš „žeru“ ![]()
Chystáme se zase k vodě, to počasí mi dává, a tam je tak příjemně - myslím u vody:-).
V pondělí jedu na prohlídku porodnice do Kadaně, rozhodla jsem se nakonec rodit tam, tak jsem zvědavá. V úterý mě čeká poradna a v pátek jedu do práce kvůli DPH, tak snad jim tam neporodím
, ale šéf mi nabídl, že mě kdyžtak do porodnice dovezou ![]()
Cinq píše:
Holky jsem totalne nasr***…nemam slov,nechci tady rozebirat me rodinne problemyale muze mi nekdo vysvetlit,proc otec me dcerky je nekdy takovy IDIOT
jak ja jsem mohla zit s takovym ignorantem
Cinq, já si tohle říkám taky. Syn vlastně ani neví, že má někde vlastního tátu, protože ten o něj nejeví zájem už 4 roky. U soudu se hrozně divil, že mi musí platit 1000,–Kč výživné - na Pitrýska, které stejně neplatí a když, tak půlku, ale já na to kašlu.
Chceme zažádat o osvojení malého, aby byl oficielně otcem manžel, který má k němu super vztah!
Monalizo je to obcas tezke,ale bez nej bych nemela dcerku
on zajem ma,ale prijde mi,ze mi dela jenom naschvaly od te doby co se ozenil
dokonce si chteli i o dcerku pozadat do pece…duvod?Zadny nemel…ale nechci to tu rozebirat,za prve bylo by to na dlouho
a za druhe,byla bych nasr*** jeste vic
a za treti,je to moc osobni.
Tak doufam,ze vam to vyjde(to zazadani) a nebudou problemy…jinak dcerka ma vyborny vztah k priteli taky,je to jediny chlap,ktery si sni muze delat co chce,ani vl. otci tak neveri(ona totiz odmala ma paniku z chlapu,ale ze vsech i z tech co zna)
A hubnuti,nekde jsem cetla,ze na konci tehu spousta tehulek hubne
tak to me se stat nemuze,to ja spise jeste vic priberu ![]()
Omlouvam se za vyliti meho srdicka holky
ale obcas je toho na me dost…je mi teprve 25,ale zkusenosti mam jak moje mama ![]()
Ježíš, já chci taky zhubnout, dneska už mi ta váha taky klesla, ale to bude tím, že v tom hicu zapomínám jíst (..... sakra, s nanukem v hubě se blbě píše, zvlášť, jak má člověk přecitlivělé zuby na chlad
…)
Holi - ten tvůj přírůstek je vážně obrovský, musíš si na ty otoky dát pozor, a proto ti to doktor taky zvýrazňoval v průkazce, jelikož nadměrné otoky mohou být projevem preeklampsie (viz EvikP). Tím tě nechci strašit, jen varovat, ať se líp opatruješ
.
Cinq - mám se zubama to samé a přesně jako u vás. Manžílek na hygienu prdí a vždycky, jak se vrátí od zubaře, tak mi potutelně šeptne, že mu doktor ten chrup zase pochválil (bílé, dokonale rovné, s jedinou plombou - tu mu tam udělali nedávno a měl z toho úplné trauma
).
Před chvilkou jsem si na chvilku zdřímla a probudila jsem se úúplně zpocená
Mohlo by trochu sprchnout..
Cecetko ,dost jsem slyšela o tom, že ke konci by se hořčík neměl - zabraňuje to přípravě dělohy na porod a potom se musí píchat oxytocyn atd.. Moje sestra je toho živoucím případem(při prvním těhu to ještě nevěděla)a znám i několik dalších takových, zkus se na to raději ještě optat..
Já sama raději přežívám křeče - posledně v obou nohách zároveň
a pomůže jedině prošlápnout nohu
, ale magnézko raději neé
brnění jsem měla taky
prý to znamená sestupování dělohy
hubnutí na konci těhu znamená opravdu blížící se porod. Běžné je to 1kilčo…mě teď váha docela stagnuje, už bych ale raději, aby šla dolů ![]()
Dnes mne strašně brní nohy, myslíte, že je to opravdu sestupující dělohou?!
Magnesko jsem brala při prvním těhu a pak jsem přenášela!!
Holky neděste mě. Já nechci přenášet!!!!! Vážně to může být magnéskem?
Cinq tak na idiota jsem bohužel měla taky „štěstí“
A k tomu všemu mi poprvé v životě vynechal cyklus
a měla jsem strach, že bych s tím idiotem čekala mimi. On se samozřejmě k miminku nehlásil. Ještě, že to bylo asi psychického rázu. Ale ty nervy … to nikomu nepřeju. Jojo, holky, taky bych nakonec zůstala matkou samoživitelkou. Ale ještě včas jsem od něho utekla UFFFFFFFFFFFF
Dneska jsme byly v těhucvičení jen dvě
V tom vedru se tam nikomu nechce
Mě se taky nechtělo, ale já tam chodím ráda a mám to asi jen 5 minut od baráku.
Zítra jdu do práce odevzdat poslední věci a zanést papír na mateřskou. Od zítřka jsem tedy oficiálně na mateřské.