Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
13.7.06 11:56

Verulinka teplo je asi slabé slovo :( ! A u nás to ráno přitom vypadalo tak kráásně, zataženo, chladněji, větřík foukal! A teď? Škoda mluvit :!
Kdybych se aspoň mohla plácnout někam k vodě, jenže nemám kam, to mě štve!

Cinq zuby jsou hrůza co? Já vždycky u zubaře zkoušela jak zvíře a teď právě dvakrát po sobě nic! To jsem zvědavá po těhu, aby mi jich nedělala hafo najednou :cry: !
A s vážením máš pravdu, chce to jen na jedné váze. Já se vážím jen u doktora, doma radši ne, abych se nestresovala 8O Z toho šoku bych se mohla taky složit a doktor mi aspoň bude umět dát první pomoc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.7.06 12:02

Tamik: My máme doma malý bazének 2 * 3 m, hloubka tak 40cm. Tak už jsme se dnes byli s Verunkou opláchnout, je to opravdu osvěžující, i když je malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.7.06 12:12

Tamik tak po tehu to nechci videt :( po dcerce jsem mela problemy se zubama taky,takze ted to ocekavam opet :? :( :roll: vzdycky jsem rikala,ze bych radeji opet rodila nez zubare :lol: ted si rikam,ze radeji ten zubar nez rodit :lol:

Holky jsem totalne nasr***…nemam slov,nechci tady rozebirat me rodinne problemy :? ale muze mi nekdo vysvetlit,proc otec me dcerky je nekdy takovy IDIOT :roll: jak ja jsem mohla zit s takovym ignorantem 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.7.06 12:18

Cinq to se tak někdy stane, že člověk zjistí že žil s idiotem!
Já např. nechápu, jak si naše mamka, tak chytrá a hodná ženská mohla vzít takového pííííííp jako náš otec. Naštěstí se „zavčasu“ rozvedla. Ale stejně nás i jí dál otravoval.
Nenech se vytočit, buď ráda, že máte s dcerkou teď někoho, kdo vás má rád a o koho se můžete opřít!!! Mysli jen na to hezký, co vás teď všechny čeká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
13.7.06 12:25

AHOJ

za chvíli pádím se koupat do bazénku, co taky v takovým vedru… jsem ted spinkala po obědě na chvilku :twisted:

Jinak co se týče zubů, tak mě se za těhu neudělal ani jeden kaz a byla jsem dvakrát na kontrole, díky bohu, ze jsem nemusela trpět na zubařské židli…

Zítra jdu na kontrolu do porodnice, na ozvy a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.7.06 12:31

Tamik dekuju :wink: chybama se clovek uci :wink: obcas si rikam,ze kdyby ho prejelo auto,tak bych mela klid(samozrejme mu to nepreju,to jenom vzdy kdyz me nase** :roll: vsak on si to o me mysli urcite taky :lol:

Holky sla bych do bazenu taky,ale dcerka je stale nemocna a ja mam koupani zakazane :? ze me bude skvarek :lol: Tak se aspon sprchuju kazdou hodku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.7.06 12:58

Cinq ze mě už je škvarek :!

Mischiina ty se máš!!! Já ti úplně ten bazén závidím!
Dej vědět, jak jsi dopadla u Dr.! Mě to čeká v úterý!

Já jdu začít balit do óóóbr tašky ty věci pro švadlenku, mám tam být ve tři a chci ještě něco vyžehlit, tak nevím, jestli se u toho nedopeču úplně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.7.06 13:33

Holky nesolím ani minerálky nepiju,kvůli otokům :roll:
Vážím se celou dobu na jedné váze.....
Ach jo to zas zítra bude..... :wink: nejraději bych stála na 1 noze… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
13.7.06 13:46

Holi, to asi fakt není normální. Já teď dokonce za 14dní zhubla 2kg :! 8O Což mě také dost překvapilo, protože jím pořád stejně - spíš „žeru“ :oops:

Chystáme se zase k vodě, to počasí mi dává, a tam je tak příjemně - myslím u vody:-).
V pondělí jedu na prohlídku porodnice do Kadaně, rozhodla jsem se nakonec rodit tam, tak jsem zvědavá. V úterý mě čeká poradna a v pátek jedu do práce kvůli DPH, tak snad jim tam neporodím :lol: , ale šéf mi nabídl, že mě kdyžtak do porodnice dovezou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
13.7.06 13:48
Cinq píše:
Holky jsem totalne nasr***…nemam slov,nechci tady rozebirat me rodinne problemy :? ale muze mi nekdo vysvetlit,proc otec me dcerky je nekdy takovy IDIOT :roll: jak ja jsem mohla zit s takovym ignorantem 8O

Cinq, já si tohle říkám taky. Syn vlastně ani neví, že má někde vlastního tátu, protože ten o něj nejeví zájem už 4 roky. U soudu se hrozně divil, že mi musí platit 1000,–Kč výživné - na Pitrýska, které stejně neplatí a když, tak půlku, ale já na to kašlu.
Chceme zažádat o osvojení malého, aby byl oficielně otcem manžel, který má k němu super vztah!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.7.06 14:39

Monalizo je to obcas tezke,ale bez nej bych nemela dcerku :wink: on zajem ma,ale prijde mi,ze mi dela jenom naschvaly od te doby co se ozenil :( dokonce si chteli i o dcerku pozadat do pece…duvod?Zadny nemel…ale nechci to tu rozebirat,za prve bylo by to na dlouho :lol: a za druhe,byla bych nasr*** jeste vic :lol: a za treti,je to moc osobni.

Tak doufam,ze vam to vyjde(to zazadani) a nebudou problemy…jinak dcerka ma vyborny vztah k priteli taky,je to jediny chlap,ktery si sni muze delat co chce,ani vl. otci tak neveri(ona totiz odmala ma paniku z chlapu,ale ze vsech i z tech co zna)

A hubnuti,nekde jsem cetla,ze na konci tehu spousta tehulek hubne 8O tak to me se stat nemuze,to ja spise jeste vic priberu :lol:

Omlouvam se za vyliti meho srdicka holky :oops: ale obcas je toho na me dost…je mi teprve 25,ale zkusenosti mam jak moje mama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.7.06 16:30

Ježíš, já chci taky zhubnout, dneska už mi ta váha taky klesla, ale to bude tím, že v tom hicu zapomínám jíst (..... sakra, s nanukem v hubě se blbě píše, zvlášť, jak má člověk přecitlivělé zuby na chlad 8O …)

Holi - ten tvůj přírůstek je vážně obrovský, musíš si na ty otoky dát pozor, a proto ti to doktor taky zvýrazňoval v průkazce, jelikož nadměrné otoky mohou být projevem preeklampsie (viz EvikP). Tím tě nechci strašit, jen varovat, ať se líp opatruješ :idea: .

Cinq - mám se zubama to samé a přesně jako u vás. Manžílek na hygienu prdí a vždycky, jak se vrátí od zubaře, tak mi potutelně šeptne, že mu doktor ten chrup zase pochválil (bílé, dokonale rovné, s jedinou plombou - tu mu tam udělali nedávno a měl z toho úplné trauma :evil: :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
13.7.06 16:54

Před chvilkou jsem si na chvilku zdřímla a probudila jsem se úúplně zpocená :? Mohlo by trochu sprchnout..

Cecetko ,dost jsem slyšela o tom, že ke konci by se hořčík neměl - zabraňuje to přípravě dělohy na porod a potom se musí píchat oxytocyn atd.. Moje sestra je toho živoucím případem(při prvním těhu to ještě nevěděla)a znám i několik dalších takových, zkus se na to raději ještě optat..
Já sama raději přežívám křeče - posledně v obou nohách zároveň :evil: a pomůže jedině prošlápnout nohu :roll:, ale magnézko raději neé

brnění jsem měla taky :? prý to znamená sestupování dělohy

hubnutí na konci těhu znamená opravdu blížící se porod. Běžné je to 1kilčo…mě teď váha docela stagnuje, už bych ale raději, aby šla dolů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.7.06 17:48

Dnes mne strašně brní nohy, myslíte, že je to opravdu sestupující dělohou?!

Magnesko jsem brala při prvním těhu a pak jsem přenášela!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
13.7.06 18:18

Holky neděste mě. Já nechci přenášet!!!!! Vážně to může být magnéskem?

Cinq tak na idiota jsem bohužel měla taky „štěstí“ :evil: A k tomu všemu mi poprvé v životě vynechal cyklus 8O a měla jsem strach, že bych s tím idiotem čekala mimi. On se samozřejmě k miminku nehlásil. Ještě, že to bylo asi psychického rázu. Ale ty nervy … to nikomu nepřeju. Jojo, holky, taky bych nakonec zůstala matkou samoživitelkou. Ale ještě včas jsem od něho utekla UFFFFFFFFFFFF

Dneska jsme byly v těhucvičení jen dvě 8O V tom vedru se tam nikomu nechce :D Mě se taky nechtělo, ale já tam chodím ráda a mám to asi jen 5 minut od baráku.

Zítra jdu do práce odevzdat poslední věci a zanést papír na mateřskou. Od zítřka jsem tedy oficiálně na mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí