Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4222
18.5.09 13:36

:lol: :lol: :lol: ibbu,já si taky představovala mimi tak do 3,5 kg a nakonec 4240g :lol: ale hlavně,že byla a je zdravá a popravdě dodnes nechápu,jak mohla prolést :lol: manžu PA lákala at se jde podívat,že už leze hlavička :lol: ale kdepak zarytě mi stál u hlavy,jednou rukou mě hladil po hlavě a druhou mi držel moji ruku,prostě nešel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.5.09 14:08

ono je fakt že ve finále je nejdůležitější aby mimís byl zdravý - to je fakt …

ale přát si to můžu ne? :wink: :lol: :lol: :lol: ikdyž skutečnost pak může být úúúúplně jiná

já si myslím že moc chlapů není tak „statečných“ a jde se podívat :D ono přeci jenom na tvé straně jsou víc v bezpečí :lol:

ale jsem zvědavá na toho mého mužského - jestli se nakonec rozhodne jít přímo k porodu se mnou a nebo počká někde venku 8O ale hlavně že aspoň na 1. dobu porodní bude se mnou … ikdyž bych byla ráda kdyby už zůstal :wink: (ale pšt, to nesmím říkat nahlas :D )

no jsem na to opravdu zvědavá … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
18.5.09 14:18

loffdo ta vložka do kočárku je letní bavlněná, protože jinak se s kočárkem prodává zimní fleecová. Jinak je to vlastně matrace a mantinel okolo vnitřní korbičky. A je to asi jen speciálně pro Firkon Verano, u jiných kočárků jsem to neviděla… :nevim:
Pod miminko stejně budu dávat ještě tetra osušku a plínku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
18.5.09 14:30

ibbu,já myslím,že určitě zůstane :wink: manža teda chtěl od začátku těhu,ale znám hodně chlapů,co říkali,že nepůjdou a nebo jen na začátek a pak zůstali až do konce a mají z toho zážitek..

Jinak my jdeme ve čtyři na 3D,tak jsem zvědavá,jestli se mrnous hezky natočí a nebo si bude hrát na stydlivku a taky jsem zvědavá,co tentokrát dr.vyřkne za pohlaví,zatím je to 1:1,takže víme vlstně prd :lol: :lol: :lol:

Jo a co se týče kočárku,já jsem dávala froté ručník a jelikož jsem měla zimní mimi,tak pytel a do pytle pod hlavičku jsem složila plenu :wink: ,ted to chystám zrovna tak jen místo pytle rychlozavinajdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
18.5.09 14:36

Obrázku dík za info, já si taky říkala, že plínka to vyřeší :wink:

No ten můj se k porodu chystá jak divej…on je na to děsně zvědavej, jen by mě zajímalo kdo ho tam bude křísit, on se složí jen když se řízne a tohle bude asi o něčem jiným 8O No v nejhorším ho vynesou nohama napřed :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
18.5.09 14:40

loffda,neboj nikdo ho křísit nebude,oni to ustojí :wink: můj muž se taky kácí,když se řízne a porod ustál opravdu skvěle a už se moooc těší na další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
18.5.09 15:11

Ahojda holky!

Odřela jsem si auto :twisted: :twisted: :twisted: . Ve městě opravovali silnici a dali tam nějakou přenosnou značku. Nějak jsem to neodhadla a značku jsem sejmula, kupodivu to ustála… :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
18.5.09 15:15

A jinak…

Můj přítel zase k porodu chce jít za každou cenu, je přesvědčenej, že to nemůže být nic hroznýho. Tak doufám, že ho v sobotu na kursu PA trochu spraží.. Ale jinak doufám, že má pravdu, že vše bude v pohodě!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
18.5.09 15:37

Dneska je fakt nějakej divnej den… Teď jsem ještě znovu rozbila myš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.5.09 19:08

Rosi tak tomu se teda říká den blbec :lol: ikdyž k smíchu to není viď :roll:

hlavně že tobě se nic nestalo a auto to přežije - ale nemáte náhodou nové? to by „bolelo“ i mě

holky, koukám jaký máte odvážný chlapíky :lol: … a Rosi, on přítel uvidí sám na sále že to není žádná sranda … ikdyž mu to bude PA říkat, tak jí třeba neuvěří

holky, tak do kočárku buď ručník nebo plína jo? já jsem tohle zatím taky neřešila - vím jenom že korbička je „vyfutrovaná“ a víc jsem nezkoumala :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
18.5.09 19:27

ibbu,korbička je vyfutrovaná,ale já tam přesto dala ručník a plínu,to proto kdyby ublinkla nebo něco,tak to snáž vyčistíš :wink:

ros,no tak to je den debil,ten jsem měla minulý týden taky :lol:

takjsme byly na 3d a co myslíte??Ta naše potvora se prostě schovávala jak mohla,dr. se sám divil,že v takovýhle svízelný poloze ještě mimi neviděl 8O ale pak pořád štouchal do břicha,tak se trošku natočil/a,takže nějaký foto i video máme,tak pak dám do galerky :wink:

jdu dělat véču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
18.5.09 20:57

Ahojky ..
nějak jste toho poslední dobou dost napovídaly :lol: a já vás nestíhám dočítat :oops: …a tak nejsem moc v obraze
poslední dobou jsem nějak KO a usínám i u učení … :oops:

hlásím se po KO ..mimís je v pořádku ..má přes kilíčko ..je prdkou dolu a nožičky měl před obličejem a tak ani nešlo udělat foto…
taky mi brali krev na protilátky

Obrázkzu ..jsi kočka :wink:

porod taky neřeším …ještě je čas … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.5.09 20:58

Kačí a co pohlaví? je to teda Erika? :lol:

no, mi povídej jaký jsou trable s mimoušem když se nechce ukázat :evil: :lol: ale aspoň že něco máte :wink:

hele a co fleecové deky? ty prát netřeba že? nějak se mi do nich nechce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.5.09 21:00

Jezi , gratulka :! :D to už nám ty děti pěkně rostou co? :wink:

a s tím spaním při učení jsme na to stejně :wink: když se potřebuju nejvíc soustředit tak vytuhnu jak mimino :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.5.09 21:14

Jeee, to sem rada, ze se s ucenim netyram sama. Ale ta tehudemence je trochu limitujici :roll: Teda aspon pro me.
Z vasi debaty o kocarcich mam mensi komplex, o nich vim velky kulovy. Ach jo, nakupovani me nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí