Poradna duly
Jana Čurdová
ibbu,já si taky představovala mimi tak do 3,5 kg a nakonec 4240g
ale hlavně,že byla a je zdravá a popravdě dodnes nechápu,jak mohla prolést
manžu PA lákala at se jde podívat,že už leze hlavička
ale kdepak zarytě mi stál u hlavy,jednou rukou mě hladil po hlavě a druhou mi držel moji ruku,prostě nešel
![]()
ono je fakt že ve finále je nejdůležitější aby mimís byl zdravý - to je fakt …
ale přát si to můžu ne?
ikdyž skutečnost pak může být úúúúplně jiná
já si myslím že moc chlapů není tak „statečných“ a jde se podívat
ono přeci jenom na tvé straně jsou víc v bezpečí ![]()
ale jsem zvědavá na toho mého mužského - jestli se nakonec rozhodne jít přímo k porodu se mnou a nebo počká někde venku
ale hlavně že aspoň na 1. dobu porodní bude se mnou … ikdyž bych byla ráda kdyby už zůstal
(ale pšt, to nesmím říkat nahlas
)
no jsem na to opravdu zvědavá … ![]()
loffdo ta vložka do kočárku je letní bavlněná, protože jinak se s kočárkem prodává zimní fleecová. Jinak je to vlastně matrace a mantinel okolo vnitřní korbičky. A je to asi jen speciálně pro Firkon Verano, u jiných kočárků jsem to neviděla… ![]()
Pod miminko stejně budu dávat ještě tetra osušku a plínku…
ibbu,já myslím,že určitě zůstane
manža teda chtěl od začátku těhu,ale znám hodně chlapů,co říkali,že nepůjdou a nebo jen na začátek a pak zůstali až do konce a mají z toho zážitek..
Jinak my jdeme ve čtyři na 3D,tak jsem zvědavá,jestli se mrnous hezky natočí a nebo si bude hrát na stydlivku a taky jsem zvědavá,co tentokrát dr.vyřkne za pohlaví,zatím je to 1:1,takže víme vlstně prd
![]()
Jo a co se týče kočárku,já jsem dávala froté ručník a jelikož jsem měla zimní mimi,tak pytel a do pytle pod hlavičku jsem složila plenu
,ted to chystám zrovna tak jen místo pytle rychlozavinajdu ![]()
Obrázku dík za info, já si taky říkala, že plínka to vyřeší ![]()
No ten můj se k porodu chystá jak divej…on je na to děsně zvědavej, jen by mě zajímalo kdo ho tam bude křísit, on se složí jen když se řízne a tohle bude asi o něčem jiným
No v nejhorším ho vynesou nohama napřed ![]()
loffda,neboj nikdo ho křísit nebude,oni to ustojí
můj muž se taky kácí,když se řízne a porod ustál opravdu skvěle a už se moooc těší na další ![]()
Ahojda holky!
Odřela jsem si auto
. Ve městě opravovali silnici a dali tam nějakou přenosnou značku. Nějak jsem to neodhadla a značku jsem sejmula, kupodivu to ustála…
![]()
A jinak…
Můj přítel zase k porodu chce jít za každou cenu, je přesvědčenej, že to nemůže být nic hroznýho. Tak doufám, že ho v sobotu na kursu PA trochu spraží.. Ale jinak doufám, že má pravdu, že vše bude v pohodě!!!!
Dneska je fakt nějakej divnej den… Teď jsem ještě znovu rozbila myš…
Rosi tak tomu se teda říká den blbec
ikdyž k smíchu to není viď ![]()
hlavně že tobě se nic nestalo a auto to přežije - ale nemáte náhodou nové? to by „bolelo“ i mě
holky, koukám jaký máte odvážný chlapíky
… a Rosi, on přítel uvidí sám na sále že to není žádná sranda … ikdyž mu to bude PA říkat, tak jí třeba neuvěří
holky, tak do kočárku buď ručník nebo plína jo? já jsem tohle zatím taky neřešila - vím jenom že korbička je „vyfutrovaná“ a víc jsem nezkoumala
![]()
ibbu,korbička je vyfutrovaná,ale já tam přesto dala ručník a plínu,to proto kdyby ublinkla nebo něco,tak to snáž vyčistíš ![]()
ros,no tak to je den debil,ten jsem měla minulý týden taky ![]()
takjsme byly na 3d a co myslíte??Ta naše potvora se prostě schovávala jak mohla,dr. se sám divil,že v takovýhle svízelný poloze ještě mimi neviděl
ale pak pořád štouchal do břicha,tak se trošku natočil/a,takže nějaký foto i video máme,tak pak dám do galerky ![]()
jdu dělat véču
Ahojky ..
nějak jste toho poslední dobou dost napovídaly
a já vás nestíhám dočítat
…a tak nejsem moc v obraze
poslední dobou jsem nějak KO a usínám i u učení … ![]()
hlásím se po KO ..mimís je v pořádku ..má přes kilíčko ..je prdkou dolu a nožičky měl před obličejem a tak ani nešlo udělat foto…
taky mi brali krev na protilátky
Obrázkzu ..jsi kočka ![]()
porod taky neřeším …ještě je čas … ![]()
Kačí a co pohlaví? je to teda Erika? ![]()
no, mi povídej jaký jsou trable s mimoušem když se nechce ukázat
ale aspoň že něco máte ![]()
hele a co fleecové deky? ty prát netřeba že? nějak se mi do nich nechce ![]()
Jezi , gratulka
to už nám ty děti pěkně rostou co? ![]()
a s tím spaním při učení jsme na to stejně
když se potřebuju nejvíc soustředit tak vytuhnu jak mimino
![]()
Jeee, to sem rada, ze se s ucenim netyram sama. Ale ta tehudemence je trochu limitujici
Teda aspon pro me.
Z vasi debaty o kocarcich mam mensi komplex, o nich vim velky kulovy. Ach jo, nakupovani me nebavi.