Poradna duly
Jana Čurdová
@Alyss jj, vím. Došlo mi upozornění, že jsi vstoupila do skupiny ![]()
@Leppäkerttu jo, zatím to nikdo jiný nepotvrdil, ale stejně mi to ukazuje 0.
Zkoušela jsem se odhlásit a najít tu skupinu a ejhle, nenašlo mi to, i když ve výpisu být má.. tak nevím, kde se stala chyba ![]()
Ahoj děvčata, Teda, vy jste se rozjely
Nestíhám číst, tak jsem to aspoň rychle prolitla, abych byla trochu v obraze
Vítám nováčky a gratuluji ke dvoum // ![]()
@Jančoun Do skupinky bych se ráda přidala, jen, když jsem klikla na pozvánku, tak se mi zobrazil můj profil ![]()
@Panterkaaa stejný problém měla i Alys.. já nevím, co s tím ![]()
@Jančoun Tak já i teď hledala tu skupinku, že bych poslala žádost já, ale nenašla jsem ji
Je název tedy stejný? Srpňátka 2019?
@Panterkaaa Ano, stejny. Ja ji nasla tak, ze jsem sla na Skupiny, pak „Skupiny dle TP“ a vybrala " Radit dle A-Z"… a v seznamu nasla pod „S“. Kdyz jsem dala skupinu vyhledavat, tak mi ji to nenaslo.
@Leppäkerttu To jsi se dostala dal než já. Já to udělala stejně, ale po zadání A—Z mi žádný seznam písmen, abych mohla hledat nenajel
Zkusím to ještě z počítače
@Panterkaaa Zkus to na pc. Neni to seznam pismen, ale ty skupiny se ti seradi podle abecedy a je ji jednodussi najit. Z nejakeho duvodu se totiz tahle skupina nezobrazuje na zacatku, i kdyz je uplne nova a mela by byt na zacatku ![]()
Na profilu uplně vpravo je „Skupiny,ve kterých jste“ a tam přes to jsem se dostala.
Ahoj všem, mohla bych se k Vám ještě přidat? Dvě čárky jsem našla koncem listopadu a včera jsem byla na první kontrole u dr. Srdíčko bije, termín začátkem srpna
Nebylo to zrovna plánované miminko, ale o to víc si toho vážím a neuvěřitelně se těším ![]()
Ahoj, ráda bych se k vám taky přidala. Termín máme asi 17.8. Mimčo nás taky trochu překvapilo. Jsem zvědavá, jestli mi k těm našim klukům přibude holčička nebo další klučina ![]()
@Sopťule @Trinitty jo urcite vás holky přidají do skupiny
a gratuluji
neplánované o to větší překvapení
![]()