Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
ráda bych se k Vám taky přidala, máme doma skoro pětiletého chlapečka a tak jsme si na konci října řekli, že mu pořídíme sourozence a min. týden jsem si dělala test a byl pozitivní
k dr. jdu zítra snad tam už něco uvidí podle menstruace jsem 5+2
Maminky, vytvořila jsem nám skupinu na FB, kde se nám bude lépe diskutovat. Skupin je TAJNÁ, takže nikdo neuvidí, že jste členy: https://www.facebook.com/…229847749642
Ahoj holky ![]()
Můžu se k Vám přidat? Včera jsem si dělala test a je tam viditelný duch, dnes mám druhý den zpoždění. Máme za sebou 14 měsíců snažení a v říjnu revizi. Doma máme 5ti letého kluka ![]()
Ahoj maminy ![]()
Můžu se taky přidat?
Tak po 18 měsíčním snažení bych se ráda přidala. PM 10.11. testy pozitivní den před ( ne)očekávanou MS. 4+4 při prevenci byla tam miniaturní dutinka, a zítra 5+4 doufám potvrzení i po krvi. Už jsem ani nedoufala a byly tam //
. Testovala jsem vždy jak šílená už od 9 dpo a nic, a teď jsem to nechala až na 14 dpo fakt být a ejhle překvapení! ![]()
@Jančoun píše:
@milovnicejidla my jsme teda ve druhém patře a kočár teda do bytu tahat nebudu, od toho tu máme ,,kočárkárnu". Kdybych ho měla tahat věčně do bytu, tak bych asi fakt nezvládala
No to my máme možná tak 1×1 metr pod schránkama, kde to obývají bezdomovci a jiná individua, takže nechat ho dole nemůžu, tahat nahoru taky nic nebudu. Nechám to osudu asi, člověk si nejlíp poradí až když musí. ![]()
@Tyna87 píše:
@milovnicejidla ja jsem byla na utz v 6+1 a srdicko uz tlouklo…takovy fazolka, co se uprostred rychle zvedala
Já dnes 6+3 kontrola, bylo tam (černá tečka uprostřed), ale teda nehýbalo se nic
no neva, holt je pomalejší, ale dle velikosti přesně odpovídal 6+3.
takže příště když bude vše OK uvidím jak to tluče vyloženě?
Ahojky nové maminky
, přidejte se co budete mít zájem do soukromé skupinky Srpňátka 2019
hezký večer
@milovnicejidla píše:
No to my máme možná tak 1×1 metr pod schránkama, kde to obývají bezdomovci a jiná individua, takže nechat ho dole nemůžu, tahat nahoru taky nic nebudu. Nechám to osudu asi, člověk si nejlíp poradí až když musí.
Tak to máte na houby. K nám do baráku se právě nikdo cizí nedostane, zavíráme dveře a bez klíče nikdo nemá šanci.
Hoj, zdravím všechny čekatelky.. ![]()
Ja jsem prvnicka a termín zhruba 16.8.,prvni utz mě teprve čeká 28.12., takže moc v klidu zatím nejsem..
Jinak taky bojuju s tím, že bych to nejradši nějaký čas tajila, ale o vánocích se obávám že to nebude snadný, jako milovnice vína budu bez sklenky hned všem podezřelá.. ![]()
Jinak bych taky ráda do skupiny.. ![]()
Příspěvek upraven 19.12.18 v 14:20
@Pura Vida S tou sklenkou jsem na tom úplně stejně a furt přemýšlím, co si vymyslím za vymluvu ![]()