Poradna duly
Jana Čurdová
@Kathaa Gratuluju
Také jsem nováček a nějakou dobu jsem tu jen neslyšně proplouvala a četla
My jsme se tedy snažili teprve asi 8 měsíců, tak doufám, že to vážně vyšlo, když na testu byli dvě čárky
Ale také tomu pořád nemůžu uvěřit
V jakém týdnu jsi? ![]()
@PPajusha děkuji a tobě taky velká gratulace! Teď jsem se to snažila spočítat. Myslím 3+3 nebo jak to vlastně počítá. 100% jsem otěhotněla 4. 12 . Počítám správně?
@Kathaa Děkuju
Já popravdě pořádně taky nevím, ale co jsem načetla doktoři to počítají od prvního dne poslední menstruace, tu jsem já měla 3.11. takže bych teď měla být 5+6 a počítá mi to tak aplikace co mám v mobilu. Zkus najít kalkulačku na internetu, ta by ti to měla ukázat
K doktoru se asi budeš objednávat až na leden viď?
Napadlo me, nechcete spis zalozit skupinku? A pokud ano, umite to nektera?
![]()
@PPajusha Já budu 20.12. teprve 6+1, tak se srdíčkem radši nepočítám
. On je takhle ze začátku prý znát každý den
. Co se toho srdíčka týče. Už bych měla nejradši po kontrole
. Bude to dlooooouhych 6 dní ![]()
@PPajusha to uz by srdicko byt mohlo!
Zalezi, jestli jsi fakt 6+6 nebo je to tehotenstvi mladsi, no. Ja budu pristi patek teprv 5+5, tak s tim nepocitam. @Niky9191 trebas se trefite zrovna do toho dne, kdy zacne bit
@Kathaa ja prave taky ne
Tak snad se toho nekdo ujme.
@Niky9191 A těch 6+1 počítáš teda podle té poslední menstruace? Tak uvidíme necháme se překvapit, tak dej prosím po kontrole vědět
Jo to věřím, tak bych to chtěla mít už za sebou ![]()
@Leppäkerttu No beru to podle kalendáře pro výpočet podle posledního dne ms, tak ale uvidíme jak to doopravdy je
hlavně aby tam vůbec něco vidět bylo
Skupinka je dobrý nápad, ale jsem tu taky nová, tak nevím jak se to dělá ![]()
@PPajusha . Jsem 18.12. objednaná teprve na krev. A pak prý nejdříve cca za tři týdny na UTZ. Mimčo totiž vzešlo z IVF napočtvrté… Jsem tedy 4+1 a TP srpen
.
@Kathaa obrovska gratulace, tak to to mas jako ja s pocitanim jednoduchy, kdyz se vi den transferu a stari embrya ![]()
@Jančoun
![]()
@Kathaa Jee tak to moc držím palečky ať je vše v pořádku
Já tady na krvi nebyla. Vyšel mi pozitivní test a k doktoru mě sestřička objednala podle nějakého jejich kalendáře ![]()
Holky, jestli chcete uzavřenou skupinu, tak jí nejprve musíte tuším vytvořit, následně kontaktovat admina, aby ji uzavřel.
@PPajusha Jojo, počítám to ode dne poslední ms
. Ovšem kdy byla ovulace nevím, takže může být mimi klidně mladší
.
@Leppäkerttu Kdyby už bylo vidět
, tak by to byli ty nejkrásnější Vánoce ![]()