Poradna duly
Jana Čurdová
@Jančoun jo tak to je jasný, že to musela poznat, že se něco děje
jj snad dám
máme s mamkou takový kamarádský vztah, takže nevím jak dlouho to vydržím já, zas si říkám, že po té kontrole by jsme jim to možná mohli dát pod ten stromeček. Tak uvidím co a jak bude a jak se s přítelem domluvíme ![]()
@Niky9191 Taky nad tím přemýšlíme dát jim to k Vánocům, ale ještě nejsme úplně rozhodnutý
Jinak s tím Silvestrem mám podobný problém, takže přemyšlím jak to vymyslet, aby to někdo neprokouknul, budeme ve společnosti lidí, u kterých bych zatím byla nerada, kdyby se to někdo dozvěděl, to by věděla hned celá vesnice. A to bych ráda ještě dlouho chtěla tajit, i když je jasné, že pak to bude jak lavina ![]()
@PPajusha Tak to máme úplně stejně, taky jsme na vesnici
Na Nový rok by to věděla celá vesnice
. Ale zase se nám nechce sedět na Silvestra doma jen kvůli tomu, aby se to nikdo nedozvěděl,když je to možná náš poslední Silvestr, který můžeme oslavit ještě ve dvou a ve společnosti
. Ikdyz si tak říkám, že jestli to na Štědrý den řekneme i švagrový, která bydlí taky v té vesnici, tak to stejně budou všichni vědět už na toho Silvestra
. Je to drbna
. No uvidíme, hlavně jsem ráda, že jdu na kontrolu už před Vánoci, do novýho roku bych to asi nevydržela ![]()
@Niky9191 Právě
Jo taky jsem akorát včera říkala příteli, že to teda nejspíš bude náš poslední Silvestr ve dvou
Taky jsem ráda, že mě objednala hned před Vánoci ![]()
@PPajusha @Niky9191 ať žijou vesnice
taky jsme na vesnici
u nás stačí zajít do obchodu a člověk ví hned všechno ![]()
@Jančoun Tak to je přesný
. A jak to zvládáš bez cigaretky?
. Já jsem z toho měla strach, ale s TicTacama po ruce to celkem jde ![]()
@Niky9191 v prvním těhotenství se mi z cigaret navalovalo, tak jsem si řekla, že je něco špatně a ejhle, dvě čárky na testu, takže to bylo maximálně jednoduchý. Teď po druhé to mám naopak. Na cigaretu mám hroznou chuť, ale snažím se. Když to na mě přijde, tak jdu malýmu rabovat zásoby oplatků a jiných dobrot, co dostal na Mikuláše ![]()
@Jančoun Taky mám hrozný chutě
. Na to sladky moc nejsem, ale musím furt něco žvejkat - bonbóny, TicTac nebo zvejky
. Jinak ti je zatím dobře? Mě se od pondělí hrozně motá hlava
. Jinak nic ![]()
@Niky9191 když není nic jinýho po ruce, tak je i to sladký lepší jak cigareta ![]()
Hlava se mi hodně motala ještě před tím, než jsem objevila čárky, teď už ne. Jinak mě celou dobu neskutečně bolí prsa a pobolívá mě vlevo v podbřišku, tak snad to nic není a je všechno ok. U prvního mi nebylo vůbec nic, kdyby mi nerostlo břicho, tak bych ani nevěděla, že jsem těhotná, za to teď je to trošku znát, občas se mi udělá špatně z nějakého pachu či vůně.
@Jančoun To jo, zlatý sladký
. Občas se mi taky udělá soufl z nějakýho smradu, ale dá se to
. Ale zase je ještě brzy, takže zvracení a podobný „slasti“ můžou ještě přijít ![]()
Já ještě chutě a nevolnosti nemám připadám si jak kdybych ani těhotná nebyla dnes mám kontrolu tak mám z toho docela strach aby vše bylo v pořádku ![]()
@Niky9191 no uvidíme co bude
ať už to bude v klidu nebo s nevolnostmi, hlavně aby bylo všechno v pořádku ![]()
@Denča666 držím palce, pak dej vědět, jak jsi dopadla
já se zas budu zítra pokoušet volat Dr . Snad se tentokrát dovolám a konečně se budu moct objednat
@Denča666 Moc moc držím palce, ať je vše v poradku
. Dej pak vědět ![]()