Poradna duly
Jana Čurdová
@ewanka Ten termín se dal čekat, ono by dřív asi nebylo nic moc vidět. Alespoň už jsi objednaná, já si zítra udělám poslední test, který mám doma a v pátek se taky objednám ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Minulou středu termín MS, která nedorazila, v pátek první testování a hned dálnice. Předpokládaný TP 13.8.2019 ![]()
@ewanka @Panterkaaa děkuju holky
snad nám to všem dopadne dobře
.
@Jančoun moc gratuluju, krásná dálnice ![]()
@Niki9191 děkuju a taky gratuluju.. jak tak koukám, tak jsme o jeden den od sebe ![]()
@Jančoun Ajoo, tak snad to obě dotahneme do zdárného konce
. Už si objednaná k Dr.?
@Niky9191 věřím, že určitě ano ![]()
Dnes jsem se chtěla objednat, jenže to tam nikdo nezvedal, takže další možnost ve čtvrtek, tak snad se už dovolám ![]()
@Jančoun Snad se dovoláš a třeba tě objedná taky ještě před Vánoci a budete mit hezký dárek ![]()
@Jančoun Jojo, první, ale nerada bych to zakrikla. Snažíme se 7.mesic a bylo v tom i jedno biochemické. Takže se teď nemůžu ani nějak radovat…ty čekáš taky první? ![]()
@Niky9191 moc držím palce, ať jde vše tak, jak má ![]()
Nene, já čekám druhé. Doma už máme šestiletého raubíře ![]()
Končím s testováním a v pátek volám na gyndu, abych se objednala. Čárky sice nejsou stejně silné, ale to není tak důležité, hlavně, že sílí
Dnes je mi teda od rána blbě, tak doufám, že to moje první zlatíčko bude hodné ![]()