Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím nové členky a gratuluji k pozitivním testum. Prave vcera jsme se s manzelem bavili, kdy to oznamime…Ja bych chtela az po kontrole, ktera predpokladam bude az po novem roce, ale jelikoz jsou Vanoce a Silvestr, kdy se ruzne popiji, tak to taky budeme muset vyklopit driv
Jinak, teď jsem se vrátila od holicky po dvou hodinach a myslela jsem, ze hlady nedojdu domu a to u me neni zvykem ![]()
Ahojky Holky
, tak se také přidávám
jsem v 5tt
termín tedy vychází na srpen. První kontrola proběhla v pořádku a příští týden máme kontrolu srdíčka. Miminko bylo plánované a přišlo prakticky hned
jen teď vůbec nevíme, kdy to oznámit rodině ? Všude píšou za 3, měsíce po všech testech. Je to naše první miminko a proto jsme takový vykulený z toho a hrozně natěšení to vykřičet do světa ![]()
Jinak já jsem vlastně ani nic nepoznala - myslela jsem si, že jsem přetažená ze cvičení apod ![]()
Teď, už vím jak mi je cítím se slabá, mám pocity na zvracení, bolí mne prsa a citím stále horkost.
Jinak všem GRATULUJI a doufám, že projdeme tuto společnou cestu ve zdraví a pohodě ![]()
@Ivetka99 Moc gratuluji a užívej si to, poprvé je poprvé, nevíš, co od toho všeho očekávat a pak je člověk, jak Alenka v říši divů… Ale má to své kouzlo
Jinak u prvního těhu jsme to hodně brzy řekli jen rodičům, ostatním až po prvním screeningu ![]()
@Panterkaaa to věřím. Jsem i teď stále jako Alenka v říši divů a bojím se všeho co přijde, vůbec si to neuím představit ![]()
jo to je pravda, ty Vánoce a Silvestr jsou ideální situace, ale nechci zase říkat něco a pak aby byli smutní všichni-když tady čtu všechny ty příběhy, tak mám i strach. Vůbec nevím
Jinak v lednu mám narozky, tak jsem přemýšlela, že to by byla taky fajn událost, kde se sejdou všichni
ale nevím jestli to vůbec vydržim
@Ivetka99 Přesně jak píšeš, ty příběhy tady všude mě děsily celé první těhotenství
Teď jsem se zařekla, že nebudu nic takového číst, protože co se má stát se stane a stejně nic nenaděláme. Prostě budeme věřit, že to bude OK ![]()
@Jančoun děkuji moc
také gratuluji a doufám, že se tady budeme podporovat ![]()
@Panterkaaa jo to mi doktor říkal taky. Hlavně, ať nic nečtu a dělám to co jsem dělala do teď
jelikož jsem o tom 5 týdnů ani nevěděla. Ale mám spousty kamarádek co se buď snaží a nejde jim to a nebo se něco stane. Proto jsem chtěla počkat co nejdéle u prvního mimča+ jsme hodně velká rodina, tak bych ráda to oznámila všem najednou na nějaké společné akci. Jak jste těhotenství doma oznamoval s partnerem? Nějaké origiální nápady? ![]()
@Ivetka99 U nás žádná originalita. Poprvé jsem našla pozitivní tt na Vánoce stejně jako teď, takže rodičům jsme to oznámili na Štědrý den a měli to jako dárek a u ostatních jsme kupovali dětský sampano na pripiti
Teď mám v plánu mě 15cti měsíční holčičce koupit bodycko s nápisem BUDU VELKÁ SESTRA, a vypustit ji mezi ty, kterým to chci říct ![]()