Srpňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
290
12.12.18 13:10

Zdravím nové členky a gratuluji k pozitivním testum. Prave vcera jsme se s manzelem bavili, kdy to oznamime…Ja bych chtela az po kontrole, ktera predpokladam bude az po novem roce, ale jelikoz jsou Vanoce a Silvestr, kdy se ruzne popiji, tak to taky budeme muset vyklopit driv :nevim: :lol: Jinak, teď jsem se vrátila od holicky po dvou hodinach a myslela jsem, ze hlady nedojdu domu a to u me neni zvykem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
12.12.18 13:13

@Denča666 Taky drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.12.18 15:33

Holky tak mám radost vše v naprostém pořádku a jsem 6+4 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.12.18 15:48

@Denča666 krásný, mám za tebe radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.12.18 16:18

@Denča666 Moc gratuluju :hug: . Bylo slyšet už i srdíčko? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
12.12.18 16:32

@Denča666 Jé, moc gratuluji, to je paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
12.12.18 19:45

Ahojky Holky :* , tak se také přidávám :dance: jsem v 5tt :potlesk: termín tedy vychází na srpen. První kontrola proběhla v pořádku a příští týden máme kontrolu srdíčka. Miminko bylo plánované a přišlo prakticky hned :D jen teď vůbec nevíme, kdy to oznámit rodině ? Všude píšou za 3, měsíce po všech testech. Je to naše první miminko a proto jsme takový vykulený z toho a hrozně natěšení to vykřičet do světa :lol:
Jinak já jsem vlastně ani nic nepoznala - myslela jsem si, že jsem přetažená ze cvičení apod :lol:
Teď, už vím jak mi je cítím se slabá, mám pocity na zvracení, bolí mne prsa a citím stále horkost.
Jinak všem GRATULUJI a doufám, že projdeme tuto společnou cestu ve zdraví a pohodě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
12.12.18 20:27

@Ivetka99 Moc gratuluji a užívej si to, poprvé je poprvé, nevíš, co od toho všeho očekávat a pak je člověk, jak Alenka v říši divů… Ale má to své kouzlo ;) Jinak u prvního těhu jsme to hodně brzy řekli jen rodičům, ostatním až po prvním screeningu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
12.12.18 20:43

@Panterkaaa to věřím. Jsem i teď stále jako Alenka v říši divů a bojím se všeho co přijde, vůbec si to neuím představit :)
jo to je pravda, ty Vánoce a Silvestr jsou ideální situace, ale nechci zase říkat něco a pak aby byli smutní všichni-když tady čtu všechny ty příběhy, tak mám i strach. Vůbec nevím :roll: Jinak v lednu mám narozky, tak jsem přemýšlela, že to by byla taky fajn událost, kde se sejdou všichni :lol: ale nevím jestli to vůbec vydržim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
12.12.18 20:44

@Denča666 MOC GRATULUJI!!! :srdce: :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.12.18 20:58

@Ivetka99 gratuluju a užívej těhulkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
12.12.18 21:02

@Ivetka99 Přesně jak píšeš, ty příběhy tady všude mě děsily celé první těhotenství :,(Teď jsem se zařekla, že nebudu nic takového číst, protože co se má stát se stane a stejně nic nenaděláme. Prostě budeme věřit, že to bude OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
12.12.18 21:04

@Jančoun děkuji moc :* také gratuluji a doufám, že se tady budeme podporovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
12.12.18 21:08

@Panterkaaa jo to mi doktor říkal taky. Hlavně, ať nic nečtu a dělám to co jsem dělala do teď :D jelikož jsem o tom 5 týdnů ani nevěděla. Ale mám spousty kamarádek co se buď snaží a nejde jim to a nebo se něco stane. Proto jsem chtěla počkat co nejdéle u prvního mimča+ jsme hodně velká rodina, tak bych ráda to oznámila všem najednou na nějaké společné akci. Jak jste těhotenství doma oznamoval s partnerem? Nějaké origiální nápady? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
12.12.18 21:15

@Ivetka99 U nás žádná originalita. Poprvé jsem našla pozitivní tt na Vánoce stejně jako teď, takže rodičům jsme to oznámili na Štědrý den a měli to jako dárek a u ostatních jsme kupovali dětský sampano na pripiti :D Teď mám v plánu mě 15cti měsíční holčičce koupit bodycko s nápisem BUDU VELKÁ SESTRA, a vypustit ji mezi ty, kterým to chci říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí