Poradna duly
Jana Čurdová
@Jančoun jakto, že nebude vidět?od kolikátého týdne je vidět?
mě doktor v úterý řekl, že mi chce udělat klidné svátky a, že by srdíčko být vidět mělo. ![]()
@Jančoun Tak to možná špatně počítám
. Radši s tím moc nepočítám,že už by mohlo byt,abych pak nebyla zklamana.
@Niky9191 v 6tt+3
v kolikátém je vidět? nebo jakou máš zkušenost?
@Niky9191 možná to počítám já špatně, jen mi tohle řekl
také raději s tím nepočítám…po všech těch diskuzích a nechám to na doktorovi
hlavně,ať máme mimi zdravé ![]()
@Ivetka99 když jsem byla poprvé těhotná,tak v 6 tt srdíčko ještě nebylo vidět, tak počítám s tím, že ho neuvidím ani teď při první kontrole. Je to individuální a někdo už ho v tom 6tt má, já s tím v tomhle týdnu zkušenost nemám, tak nevím.. u ségry už zase tlouklo o 106.. no uvidíš sama
@Jančoun aha, tak to moc děkuji za informaci. Asi bych byla jinak trochu v šoku.
Raději tedy na nic nespoléhat. No, chtěla jsem mít klidné Vánoce, tak uvidíme holky
doufám, že budeme všechny OK ![]()
@Ivetka99 já budu mít i klidnější svátky, když budu vědět, že je miminko tam, kde být má. Srdíčko už bych brala jako bonus k tomu všemu ![]()
@Ivetka99 já v prvním těhu slyšela srdíčko v 6+4, takže držím palce ![]()
@Jančoun chápu
a budu moc držet palečky, dejte hlavně vědět ![]()
@Panterkaaa tak to máme možná šanci
vidět
na čem to vždy záleží?
@Ivetka99 Tak to se ptáš moc
Spíš to má asi každá ženská jinak, možná i trochu tím, který den cyklu byla ovulace? Ale to spíš hádám. Musíš věřit, že tam
bude a když ne, tak bude příště, neboj ![]()
Ahoj holky, zdraví Vás nováček
. Tyto stránky studuji dlouho, Snažilka jsem taky dlouho (přes tři roky), a dnes se k Vám přidávám. Vezmete mě, že jo?
. Včera mi kamarádka řekla, že se prý chovám jako těhule… nedalo mi to a dnes ráno jsem vytáhla ze šuplíku test. A // tam fakt byly! Ještě tomu ani pořádně nevěřím
.
@Niky9191 Já jdu na kontrolu 21.12. a to bych měla být podle kalendáře 6 + 6 , tak jsem také zvědavá, jestli už bude vidět srdíčko ![]()