Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, termín bych měla mít konec července, ale kdo ví, 18.12. Jdu na další kontrolu, srdíčko naposled bilo krásně, v červenci jsem prodělala ZP, takže teď se bojím kazdyho píchnuti. Ale věřím, že bude vše v pořádku. Je mi 31,doma už máme 4 děti, manželovi jsou 2 děti, tohle by bylo třetí a zároveň poslední. Každej zasne nad tím, že tolik děti, ale kvůli penězům to není, stejně nemáme na nic nárok, ani na přídavky. Ale prostě jsem to jedno poslední ještě chtěla, tak uvidíme jak to dopadne. Trpím dost nevolnostmi. ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Jsem 6+6tt u doktora jsem byla vcera a vse je tak jak ma byt ale srdicko jeste videt nebylo, mela jsem dost pozde ovu tak proto. Dalsi kontrola 2.1. ![]()
@Barborap1 ahooj já jsem dneska 7+0 kontrolu mám též 2.1. A doufám ze už v tom lednu bude srdíčko slyšet ![]()
@Denča666 mas nejaky vytok? Ja vcera po te kontrole takovy bily hrudkovity, jsem z toho spatna, nevim co to znamena ![]()
Ahoj holky, jsem 5+1 tt podle MS, ale první kontrolu mi doktorka dala až na 10.1., tj. 9. týden. To budu trnout pěkně dlouho, jestli je vše tam, kde má být.
Podle kalkulačky mi vychází porod 16.8.2019.
Mohu poprosit o pozvánku do soukromé skupinky? Ve výčtu skupin jsem ji bohužel nenašla
Založila jsem jednu ráno a ta se mi tak taky nezobrazovala a teď čtu, že už jedna je.
Tak tu moji nechám smazat.
Děkujiiii a přeji všem těhulkám hodně zdravíčka. 😘
Ahoj holky taky bych se k vám ráda přidala. Dnes jsem 5+0, ale na kontrolu jsem bohužel objednaná až na 10.1. Nevím jak to vydržím ![]()
@Barborap1 nemám žádný výtok
já měla kontrolu ve středu a vše v pořádku ..
Tak to jsme na tom úplně stejně
Gratuluji.
Budete to říkat rodičům na Vánoce? Já teď řeším dilema. Manžel jim nechce lhát. Ale když to mám potvrzené jen čárkou na testu, tak bych radši až po potvrzení od doktorky, že se třeba nejedná o mimoděložní a tak. ![]()
@DanaU Já to ještě neřekla ani příteli
Právě na vánoce bych mu chtěla nechat pod stromečkem test. Nebo možná ještě vymyslím něco jiného. V květnu jsem o jedno mimi přišla v 6TT tak si nejsem jistá zda to rodičům oznamovat už teď. ![]()
@DanaU ja bych to nevydržela,ale js jsem treperenda
ale ja to řekla po první kontrole ale mamce partnerovi před kontrolou. ![]()
Tak jsem se chtěla přidat do soukromé skupiny, ale také mě to hodilo zpět na profil a napsalo mi to, že jsem byla ze skupiny smazána
Nevíte co s tím?
@Lorelay.cz ahoj, přijetí do skupiny jsem Ti schválila a v seznamu členů Tě taky vidím.
Ahoj děvčátka, krásné čtení, všem gratuluji a taky bych poprosila přidat do skupiny
moje poslední MS byla 30.10. A 10.12. jeste na utz byla jen bublinka. Těšíme se moc na první mimi, zkoušeli jsme od dubna, je to peckovní zprávička na vánoce. Rodičům to tajím zuby nehty do 25.12. Aby byl dáreček, ale prostě ve společnosti některých blízkých kamarádů už to stejně prasklo. No teprve 19.12. Bude odběr krve a první poradna, mělo by být už srdíčko. 2 dny jsem měla takové mírné špinění, tak jsem asi i trochu nervózní, ale spíše hnědá než červená. Jsem jak praštěná, endorfiny jedou, bolí mě prsa a začíná mi být špatně, zatím nezvracím, ale na čemkoli si pochutnám, je mi z toho záhy blbě ![]()