Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, děkuji uživatelce Jančoun co mi poslala pozvánku ![]()
Také se přidávám. Dle MS mi to vychází na 10.8.2019, test pozitivní - dálnice jsem měla 3.12. dva dny po vynechání, radost ohromná. No, celkem jsem se divila že to vyšlo na poprvé
Naše první, řekněme že plánované (tzv. „volný průběh“
po svatbě).
Jako jsem plašan, ne že ne, ale řekla jsem si, že se budu radovat od samého začátku. První euforie za mnou, teď si lámu hlavu, jak to budu dělat ve 3.patře bez výtahu (nějaký tip?
).
Na kontrolu jdu 18.12. teď v úterý, to budu nějakých 6+2, tak jsem zvědavá.
Holky jak se vám to daří tajit? Já jsem celá unavená, naštěstí pracuju z domu a mám po sezoně a už tak 3 týdny mám takovou únavu, že vlastně nepracuju vůbec
společenským akcím se pro svůj klid vyhýbám, neboť neumím moc dobře mlžit. A navíc já, rodilý pijan že ![]()
@milovnicejidla jsem na tom stejně taky unavená a uz netajim moc jsem 7+6a před dvěma dny šílený nevolnosti a dnes zase dobrý.Jsem taky ve třetím patře a uz teď funim ![]()
@Anonymní píše:
Ahooj
Vsem mooc gratulujem;-)
Je rady nejaka buduca maminka z Prahy?;-)))))))
Já já já! ![]()
@Wendea71
aspoň nevyjdeme z kondice! (spíš ale furt myslím na to jak budu tahat ten kočár, co ani neunesu!)
Já chci s oznamováním počkat až mi dr.potvrdí optimálně srdce, ale nevím, zda bude na začátku 7.tt už vidět. Napíšu.
@milovnicejidla my jsme teda ve druhém patře a kočár teda do bytu tahat nebudu, od toho tu máme ,,kočárkárnu". Kdybych ho měla tahat věčně do bytu, tak bych asi fakt nezvládala
Ahojte, rada bych se k Vam přidala, dneska jsem 7+2…takze termin porodu cca prelom cervence a srpna ![]()
@milovnicejidla ja jsem byla na utz v 6+1 a srdicko uz tlouklo
…takovy fazolka, co se uprostred rychle zvedala ![]()
Ahoj holky ![]()
Můžu se k Vám přidat? Měla bych být 7+1tt a k Dr.jdu teprve 21.12. , TP by mel vycházet na začátek srpna ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Předpokládaný datum porodu nám 12.8.2019 a přikládám moje testování byla jsem nedočkava a bylo mi zvláštně a tak nějak jsem si to myslela k doktoru jdu zítra 17.12. Mám doma už 3,5 dceru Annu Marii.
![]()
Ahoj holky, já jsem zjistila v pátek na testu // TP mám mít 19.8.
na první ultrazvuk jdeme až 31.12. tak se těšíme ![]()
Cauky tak to jsou krásné čárky takhle o vánocích
@Janii93 @Lucka Ponocna
Ahojky mohu se pridat dle kalkulacky jsem 7*4 kontrola 18.12