Poradna duly
Jana Čurdová
@Panterkaaa krásná čárka
a jak píšeš, není důležitý, že není stejně silná jako kontrolní, ale hlavně to, že sílí ![]()
Ahoj holky, jdu se k Vám přidat
Doufám, že bude vše v pořádku a budeme se všechny jen radovat. Dělala jsem si Clearblue test v sobotu a vyšlo mi 2-3
Jsem objednaná k doktoru 21.12., snad bude vše jak má
Zatím to chceme s partnerem tajit, ale nevím jak dlouho to vydržíme, chceme počkat alespoň do té kontroly než to řekneme rodičům. A co vy? Jak moc jste pověrčivé? Před kamarády by jsme to chtěli vydržet déle, pokud to na mě tedy nebude nějak extra znát dřív a neprokouknou mě ![]()
@PPajusha mame kontrolu ve stejny den, tak trebas to bude stastna jedenadvacitka
My to nebudem nikde rikat minimalne do konce prvniho trimestru, mozna i dyl. Ne z povercivosti, ale ze zkusenosti.
@Leppäkerttu držím palce ať je vše jak má
určitě bude šťastná
Jo také se bojím, že se může stát cokoliv. Tak uvidíme, zda nás dřív někdo neprokoukne. ![]()
@PPajusha taky Ti moc drzim palce, at je vsechno v poradku! Je to super, ze Jezisek najezil do briska uz takhle pred Vanocema ![]()
Ahoj, já jsem včera našla na testu ducha. U mě je ještě brzo, do už neočekávané MS mám ještě 4 dny, tak zkusím další test třeba v pátek a už by tam snad mohla být regulérní čárka. TP by mi vychazel na 26.8. A bude to, tedy doufejme, třetí dítko.
@Leppäkerttu Děkujeme
To ano, člověk na to několik měsíců čeká a pak tomu nemůže ani uvěřit. Asi mi to pořádně dojde, až jestli uvidíme něco na ultrazvuku ![]()
@chaela Držím palce, aby tam dvě čárky byly
Já poprvé testovala den po vynechání a byla to tedy slabá čárečka, kterou jsem viděla jen já, přítel tam nic neviděl
.. po třech dnech už byla silnější a v sobotu na tom clearblue byli právě 2-3 týdny
Jiný test jsem od té doby nedělala a asi nemám v plánu pokud nepřijdou nějaký obtíže, že už to vydřím přístí týden do té kontroly
Mě podle kalkulačky vychází TP na 10.8. a bude to doufejme naše první miminko ![]()
@PPajusha ahoj a gratuluju
pověrčivá ani nejsem, ale moji rodiče už to vědí, i když to ještě nemám potvrzené od dr. Mamce to bylo jasný hned podle toho, že jsem si s ní nešla dát cigaretu, přesně stejný scénář, tak jak v předchozím těhu ![]()
@PPajusha já jsem musela testovat brzo, protože jsem dnes měla jít na vyšetření, které se v těhotenství dělat nemůže. Tak jsem to zrušila a teď si v klidu počkám na termín MS a otestuju znovu. K doktorce zavolám až po novým roce a objednám se někdy na půlku ledna. Už teď mě to čekání nebaví ![]()
@Jančoun Děkuji a také gratuluju
Já mám mamku právě teď pryč a v pátek se bude vracet po měsíci. A vzhledem k tomu, že žijeme v jednom domě si myslím, že mě taky brzo prokoukne.
@chaela Tak to chápu
Taky mě to čekání nebaví, už bych chtěla vědět jestli je vše jak má. Už jsem tu delší dobu pročítala diskuze a trochu mě děsí co se vše děje a kolik snažilek tu je a co mají za sebou. Takže držím palce nám všem ať je vše v pořádku a daří se nám. ![]()
@PPajusha děkuji
My sice bydlíme každá jinde, ale při každé návštěvě ať už její u mě nebo naopak, byla tradice jít si dát cigáro a v klidu pokecat ![]()
Pak dej vědět, jestli Tě mamča prokoukla nebo zda jsi to prozradila sama ![]()
Jestli mi kontrola 20.12. dopadne dobře, tak to dostanou oboje rodiče pod stromeček. Sice jsem také vždycky chtěla vydržet až do konce prvního trimestru, ale jelikož bude Silvestr, který slavíme s kamarády a známými, tak jim to bude podezřelý, že najednou nekouřím a nepiju..takže jim to asi dojde. A chci, aby to nejdřív věděli rodiče a ne kamarádi ????