Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mě vytrhli všechny čtverky kvůli úzké puse a rovnatkum, takže mám na každé straně 6 zubů a stačí mě to. Osmičky mě zatím nevyrostly a doufám, že ani nevyrostpu. Stačí mě to.
Tak pokud máš na to finance, tak proč ne, neznám zubaře, který by někomu implantáty nedoporučoval,
no jedině podle toho, jaký máš stav dásní a parodontóza, pokud se vyskytuje - to by mohl být problém s „odhojením“ implantátu, čili bys ty peníze a čas a nepohodlí obětovala zbytečně
6 zubů bohaté stačí, já to mám dole na obou stranách a nahoře na jedné. Žádné problémy s tím nemám. Implantáty budou pěkná pálka, taky dost opruzeniny při dávání, hojení… nešla bych do toho jen kvůli stoličkam, pokud bych neměla problémy s jídlem třeba, v tomto s tvým zubaře souhlasím. Nicméně pokud na tom trvas, tak by tě zubař odmitnout neměl.
Já mám 6 zubů nahoře a v pohodě, nemám 4 a 8, ale mám to samozřejmě srovnané, žádné díry
Mě nikdy sedmičky ani osmičky nevyrostla a v pohodě. Na jedné straně mi tak před 40 lety vytrhli na pohotovosti i šestku (s tím, že mi dorostou sedmičky a srovná se to), najím se v pohodě a vidět to není.
@Midaku právě najim se noo ale jak nemám nahoře ani dvojky právě a nemám na jedné straně 6,7 a na druhé chybí jen 7 dole chybí 67 a na druhé 5,7 no.. 😏 nevím taky se mi do nich nechce ale chci mít krásný úsměv.. vím ze sem pro to měla dělat víc předtím.. nemám nic takového jako paradontoza nebo tak jen řekl ze si myslí ze není potřeba pokud se najim do toho jít budou se opravovat ostatní menší kazy nic vážného.. jeden zlomený zub.. a jinak kazy u krčků dva asi.. je to šílený měla sem špatnou zubařku pořádně nedělala rentgen.. nic prostě.. strašně mě to štve.. 😏
@Havlova a nahoře mate na každé straně do 6? A dole tedy na jedné do 5?
@stinga finance právě snad budou nejdřív musím opravit ty co jdou.. a pak náhrada ale jak říkám zubař říkal ze si mysli ze není potřeba pokud se najim.. jedině ze by roztahl nahoře rovnatkama a zvětšil 3 protože nemám dvojky a tím mám jednicky větší no..
@Anonymní píše:
@Havlova a nahoře mate na každé straně do 6? A dole tedy na jedné do 5?
Dole mám šestky, nahoře na jedné straně do pětky a na druhé do šestky.
@Anonymní píše:
@Midaku právě najim se noo ale jak nemám nahoře ani dvojky právě a nemám na jedné straně 6,7 a na druhé chybí jen 7 dole chybí 67 a na druhé 5,7 no.. 😏 nevím taky se mi do nich nechce ale chci mít krásný úsměv.. vím ze sem pro to měla dělat víc předtím.. nemám nic takového jako paradontoza nebo tak jen řekl ze si myslí ze není potřeba pokud se najim do toho jít budou se opravovat ostatní menší kazy nic vážného.. jeden zlomený zub.. a jinak kazy u krčků dva asi.. je to šílený měla sem špatnou zubařku pořádně nedělala rentgen.. nic prostě.. strašně mě to štve.. 😏
Tak si nech udělat jen ty dvojky, ty jdou vidět. T yzadni zuby jsou vcelku jedno, když s jídlem problém nemáš. Já na jedné straně mám 1 až 4, pak díru a pak 6 a 7. Předešlá zubsrla to neřešila a ty zadní zuby mi lehly do té díry,.. super No. A současná zubarka taky říká, že pokud nemám problém s kousáním, neřešila by to. Mám v té puse nalehavejsi věci k řešení, a kdyby se náhodou někdy stalo, že bych přišla na kontrolu a měla všechny zuby ok, mohly bychom poresit ty dva ležící. Jenže to se nikdy nestane, mám zuby hodně špatný, čistit si muzu, jak chci.
@Midaku noo ale právě když dáme rovnátka tak 50 000 no.. a jen by udělal větší ty 3.. tak nevím noo právě.. říkal že by to nechal uvidí se po opravách.. já nemám už ani 8 ty teď dole taky trhal.. nahoře nerostly.. mám menší pusu ale štve mě na každé straně ta prázdná dáseň no..
@Anonymní píše:
@Midaku noo ale právě když dáme rovnátka tak 50 000 no.. a jen by udělal větší ty 3.. tak nevím noo právě.. říkal že by to nechal uvidí se po opravách.. já nemám už ani 8 ty teď dole taky trhal.. nahoře nerostly.. mám menší pusu ale štve mě na každé straně ta prázdná dáseň no..
No já kdybych mela spočítat, kolik peněz jsem do svých zubů dala, tak bych z výsledné částky asi omdlela… to by bylo na luxusní dovolenou vlastním tryskacem. Ale když je to ptoreba, tak co no… přece si nenechám zkazit všechny zuby, ta bolest je šílená.. čím dřív se všechno řeší, tím min to bolí a tím min to stoji.
Ahoj chci se zeptat stačí zuby do 6? Chybí mi mojí vinou ale i vinou zubařky nějaké stoličky chci implantáty ale zubař řekl ze pokud se najim nemusím mít ani náhradu ani implantáty ale já bych chtěla aspoň ty 2 abych měla zuby do 6 na každé straně.. sem mladá 2 děti kojení dlouhé nevím zda to má vlil.. mrzí mě to a štve ale teď s tím nic neudělám a čas nevrátim.. je tu někdo mladý co má implantáty? Děkuji za odpovědi