Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
@stinga finance právě snad budou nejdřív musím opravit ty co jdou.. a pak náhrada ale jak říkám zubař říkal ze si mysli ze není potřeba pokud se najim.. jedině ze by roztahl nahoře rovnatkama a zvětšil 3 protože nemám dvojky a tím mám jednicky větší no..
já mám zase zkušenost, že mně zubařka hrozně tlačila do implantátu, nemám 4 dole a mezi 3 a 5 je tak 4 mm mezera - no prve jsem to odmítala - student a finance - pak mi mamka slíbila, že mi přispěje, a nakonec ten implantát nešel udělat, protože do té mezery se žádný nevejde - ale stresovala mně s tím zubařka asi 10 let minimálně ![]()
Já mám taky jen 24 zubů. Všechny čtyřky mi vytrhl zubař kvůli rovnátkům a osmičky mi museli vysekat, protože mi rostly do kořenů ostatních zubů, neměly kam vyrůst.
@Midaku to je jasný noo.. to bych musela našetřit noo.. řekl mi nějaký řešení teda řekl ze na snimatelnou náhradu sem mladá a implantáty by taky nedal.. ze pokud se najim stačí mi to co mám..
@Aduš8 já už nemám ani to.. proto se ptám no abych věděla zda nahradit do 6 nebo nechat tak jak mám..
@stinga já právě nemám nic co by šlo do nějaké mezery.. takže asi proto to říkal ten zubař ze není potřeba.. ale já chci aspoň do 6.. takže 2 implantáty no..