Stáhnutí barvy z vlasů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4421
26.9.16 09:49
@Alicenka píše:
@juliettee jak se to stahuje? To je nějaká určená doba na požadovaný odstín nebo jak? :D

jojo přesně :) podle toho jakou budeš chtít finální barvu, protože kdybych chtěla středně hnědou je zbytečný stahovat vlasy úplně na blond…a taky záleží jak ti bude odbarvovací směs chytat. Někomu stačí půl hodiny, někdo to musí mít na hlavě třeba hodinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.9.16 09:52
@AndelaCerna píše:
@juliettee proc by to melo byt flekate? Kdyz umi nanest barvu umi nanest i odbarvovac, princip je stejny. Stejne to pak musi prebarvit to udelaji i v kadernictvi, je blbost to odbarvit a nesjednotit barvu.

však ano to já vím. po odbarvení se musí dát ještě odstín který zakladatelka bude chtít. A jinak dozadu na vlasy si nevidíš, je trochu rozdíl na středně hnědou dát tmavě hnědou až černou, tam se ten flek někde ztratí, ale při odbarvování to chytá většinou do zrzava až žluta a to už jen tak nezamaskuješ, i když to pak přebarvíš. protože z odbarvených vlasů se barva vymývá rychleji, takže z těch fleků by se jí barva mohla začít vymývat dřív a pak by to vypadalo nehezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.9.16 09:53
@AndelaCerna píše:
@juliettee proc by to melo byt flekate? kdyz to nanesete poradne tak neni duvod. To jste jen slysela ze budou fleky nebo jste to alespon jednou aplikovala na sobePříspěvek upraven 26.09.16 v 09:51

vlastní zkušenost. odbarvovač se musí fakt nanášet dost rovnoměrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.9.16 10:00

Jdi radsi ke kadernici, muze ti to stahnout Olaplexem, ten neponici vlas do hloubky jako peroxid, ale trochu si asi priplatis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.9.16 10:01

@juliettee na ten odbarvovač si moc netroufám.. Spíše bych vyzkoušela citrón, sodu, ocet.. nebo tak něco, ale ještě jsem nenarazila na nikoho kdo s tím má nějakou zkušenost..nebo ještě se zajít zeptat ke kadeřnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.9.16 10:03
@Alicenka píše:
@juliettee na ten odbarvovač si moc netroufám.. Spíše bych vyzkoušela citrón, sodu, ocet.. nebo tak něco, ale ještě jsem nenarazila na nikoho kdo s tím má nějakou zkušenost..nebo ještě se zajít zeptat ke kadeřnici

s tím opravdu zkušenost nemám a pokud to funguje, bude to možná na delší dobu než to začne působit. Bych si radši připlatila za kadeřnici a měla bych pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.9.16 10:29

Stačilo by kdyby si vlasy promelirovala. Není to taková zátěž. Barvy z drogerie kort palette je to nejhorší co si na vlasy můžes dat. Pokud to opět budeš obdarovat drogeriovou barvou bude to žluté či zrzave. Kort když na hnědou barvu tak to může i zezelenat. Tmavé barvy se vymyvaji špatně. Šla bych Le kadeřnici ať si opravdu nezničís vlasy a nezačnou se trepit bud to stáhne trifazovkou nebo promeliruje. hlavně na celou hlavu nedávat odbarvovac to je hodně velkej zaprah. :) a příště když budeš chtít nějaký odstín tak buď navštívit kadeřnici a nebo alespoň kadeřnické potřeby a kupovat barvy jen tam protože to co je na obrázku u palette nikdy není výsledek na vlasech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.9.16 10:53

Kolik za to dám cca u kadeřnice? :) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.16 13:22

Ahoj, jsem kadeřnice na mateřské s 15letou praxí a domácích kutilek :) jsem za svůj život potkala davy a spoustu z nich se mi podařilo zařadit mezi svoje stálé klientky
Paletko má bohužel tu vlastnost že i ta „přelivová šampónová“ barva nebo jak tomu říkáte chytne vždycky dost blbě a drží a drží a drží…
Po barvě v krabičce nikdy nemůžete chtít aby chytla přesně jako na obrázku, její složení není na to " dělaný"
Namíchat správný odstín je celkem dost alchymie, kadeřnice většinou nevezme jednu tubu barvy a tu tam ňejak plácne, většinou se barvící směs míchá z několika odstínů tak aby konkrétní klientce chytla přesně podle jejího přání
Jako ostřílená metadorka bych ti doporučila se do toho určitě nepouštět sama a najít si na to dobrou kadeřnici
My profíci :D máme několik variant, doby kdy se člověk musel spoléhat jen na odbavovač jsou naštěstí ty tam:)
Na stahování barvy jsou skvělé odbavovací oleje a různé krémy bez amoniaku, většinou je ale dobrý na to dát pečující přeliv bez amoniaku a peroxidu
Dobrá je taky varianta hodně jemnýho melíru, spoustu tenoučkých pramínků stáhnout o dva odstíny a potom regenerační masku,
Melír ty vlasy přirozeně zesvětlí a většinou se už nemusí dávat ten přeliv
Likvidace takový pohromy je trošku dražší protože se musí zaplatit dvojitá procedura a následná péče( odbavení+barvení+regenerace)

Záleží jakej zvolíš salon, my jsme na okresním městě a chceme aby ženský si mohly dovolit chodit každejch šest týdnů,
víc jak deset let pracujeme s italskou značkou BES a můžeme si dovolit barvit komplet za 600-800, odrosty 350-450, a náprava takový pohromy kolem 1500, ale to naštěstí neděláme moc často protože většina klientek k nám chodí pravidelně a ráááááda

Holky vyprdněte se na domácí patlání v koupeně, najděte si tu nejlepší kadeřnici ve vašem okolí která vám sedne, běžte si jednou za šest týdnů udělat radost a uvidíte že se Supr barvou a perfektním střihem nebudete mít na domácí pokusy už nikdy chuť

Jo a zkuste si jen tak cvičně spočítat na kolik vás to krabičkový kouzelní vyjde, spočítejte si ten čas, zničený oblečení, ručníky a hlavně ty nervy :)

Hodně štěstí všem zarytým experimentátorkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.9.16 13:24
@Martina-Vančice píše:
Ahoj, jsem kadeřnice na mateřské s 15letou praxí a domácích kutilek :) jsem za svůj život potkala davy a spoustu z nich se mi podařilo zařadit mezi svoje stálé klientky
Paletko má bohužel tu vlastnost že i ta „přelivová šampónová“ barva nebo jak tomu říkáte chytne vždycky dost blbě a drží a drží a drží…
Po barvě v krabičce nikdy nemůžete chtít aby chytla přesně jako na obrázku, její složení není na to " dělaný"
Namíchat správný odstín je celkem dost alchymie, kadeřnice většinou nevezme jednu tubu barvy a tu tam ňejak plácne, většinou se barvící směs míchá z několika odstínů tak aby konkrétní klientce chytla přesně podle jejího přání
Jako ostřílená metadorka bych ti doporučila se do toho určitě nepouštět sama a najít si na to dobrou kadeřnici
My profíci :D máme několik variant, doby kdy se člověk musel spoléhat jen na odbavovač jsou naštěstí ty tam:)
Na stahování barvy jsou skvělé odbavovací oleje a různé krémy bez amoniaku, většinou je ale dobrý na to dát pečující přeliv bez amoniaku a peroxidu
Dobrá je taky varianta hodně jemnýho melíru, spoustu tenoučkých pramínků stáhnout o dva odstíny a potom regenerační masku,
Melír ty vlasy přirozeně zesvětlí a většinou se už nemusí dávat ten přeliv
Likvidace takový pohromy je trošku dražší protože se musí zaplatit dvojitá procedura a následná péče( odbavení+barvení+regenerace)

Záleží jakej zvolíš salon, my jsme na okresním městě a chceme aby ženský si mohly dovolit chodit každejch šest týdnů,
víc jak deset let pracujeme s italskou značkou BES a můžeme si dovolit barvit komplet za 600-800, odrosty 350-450, a náprava takový pohromy kolem 1500, ale to naštěstí neděláme moc často protože většina klientek k nám chodí pravidelně a ráááááda

Holky vyprdněte se na domácí patlání v koupeně, najděte si tu nejlepší kadeřnici ve vašem okolí která vám sedne, běžte si jednou za šest týdnů udělat radost a uvidíte že se Supr barvou a perfektním střihem nebudete mít na domácí pokusy už nikdy chuť

Jo a zkuste si jen tak cvičně spočítat na kolik vás to krabičkový kouzelní vyjde, spočítejte si ten čas, zničený oblečení, ručníky a hlavně ty nervy :)

Hodně štěstí všem zarytým experimentátorkám
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
26.9.16 13:55

Tak já jsem stejný případ co ty…ty černé vlasy co mám na fotce je výsledek barvení Palettkou na středně hnědou. :mrgreen: :mrgreen: :roll: No…vzdala jsem to a další barvení šlo na černou. 2 roky jsem se barvila na černo…různé barvy…Palette, Syoss atd. Přestala mě bavit…ale jít ke kadeřnici? Nééé…já to musím mít HNED odbarvené…palice dubová! :zed: Takže jsem koupila odbarvovač Syoss, který ti údajně stáhne až 9 odstínů… 8) :mrgreen:
Rozčesala, napatlala…45minut… 8o 8o Ty fole…u kořínků jsem byla ALBÍN…5cm od kořínků „kuřátkově žlutá“…zbytek rezavý, sem tam černý pruh. 8o :mrgreen: Do toho přišel domů chlap…málem umřel smíchy. :mrgreen:
No nic…měla jsem v zásobě další 4 odbarvovače Syoss. 8) 8)
Po čtvrtém odbarvování jsem se modlila, aby vlasy neupadly. Mám naštěstí kvalitní vlasy…vydržely to. Ale cca 5 cm od konečků hrozně roztřepené od odbarvování. Takže nůžky…a celá hlava kuřátkově žlutá + albín :jazyk:
Následovalo barvení tím vymývacím barvícím šamponem na sv. hnědou. A u toho už zůstanu.
Celkově shrnuto: černá jde odbarvit doma, ale je to MASAKR s nejistým výsledkem. Může ti to upálit vlasy, pokud je nemáš fakt kvalitní a silné. Jedno odbarvení asi nebude stačit. :nevim: Flekaté to napoprvé bude. Palette je fakt nejhorší barva, zažerese a drží.
Už mám vlasy ok, ale asi měsíc byly i přes megadávky olejů a krémů suché a drsné. Šla bych ke kadřnici…už proto, že dozadu na vlasy nevidíš a ty černé pruhy byly právě nejvíc vzadu na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
26.9.16 14:01

@Martina-Vančice Jj…když spočítám čas strávený nákupem odbarvovačů (výlet do okresního města :mrgreen: 4 x odbarvovač Syoss)…následnou barvu (2 x mám mooooc vlasů)…oleje, krémy…čas na odbarvování a posléze zase barvení… :zed: :zed:
Už nééééé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.16 14:07
@SIMONA1234 píše:
@Martina-Vančice Jj…když spočítám čas strávený nákupem odbarvovačů (výlet do okresního města :mrgreen: 4 x odbarvovač Syoss)…následnou barvu (2 x mám mooooc vlasů)…oleje, krémy…čas na odbarvování a posléze zase barvení… :zed: :zed:
Už nééééé…

Gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.9.16 15:46

Ještě jsem si našla na netu, že citron dokáže zesvětlit vlasy..dává se lžíce citronové šťávy, 2 lžíce olivového oleje a šálek vody..hodku nechat na vlasech a pak umýt..co říkáte na to? :? Zkusit nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.9.16 16:06
@Alicenka píše:
Ještě jsem si našla na netu, že citron dokáže zesvětlit vlasy..dává se lžíce citronové šťávy, 2 lžíce olivového oleje a šálek vody..hodku nechat na vlasech a pak umýt..co říkáte na to? :? Zkusit nebo ne? :nevim:

Jako jestli čekáš že si dáš na hlavu citron a zesvetli ti to vlasy nějak výrazně tak určitě ne. Nevím proč se tolik bráníš tomu jít ke kadeřnici. Měla by jsi to bez práce a výsledek by byl lepší než tyhle pokusy. A víc jak 2 tisíce by si za to určitě nedala, si myslím. A to jsem možná i přehnala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí