Stáhnutí barvy z vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
26.9.16 17:12

@Alicenka Zkoušela jsem na přírodních světlounce hnědých (spíš špinavá blond-moje natur barva) a…NIC…funguje to, ale chce to slunce…moře…jinak nic.
A pokud, tak na skoro černé to vždy půjde do rezata… :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.16 17:21

Citron je super ale připadá v úvahu jen když máš přirozeně blond vlasy a chceš je o chlup zesvětlit a potřebuješ u toho sedět nejlíp celej den na slunci, to pak jako bonus získáš ještě super úpal :-)
Hodinka k tomu opravdu nic nevyřeší i přírodní barva Hena se většinou nechává přes noc, přírodní barviva potřebujou daleko víc času
podobná varianta je odvar z Heřmánku, v tvém případě ale opravdu nebudou fungovat žádný přírodní „odbarvovadla“
Ale pokud máš chuť tak si to vyzkoušej na vlastní kůži :-) Heřmánek rozhodně neublíži a z citronu, pokud bude chemicky ošetřenej, se max osypeš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
26.9.16 17:24

Asi hledáš něco takového, je to šetrné a účinné, je nutné přes to dát pak nějaky přeliv jinak budeš flekata.

Rozhodne bych zašla ke kadeřnici. Z drogerkových barev je nutné kupovat mnohem svetlejší odstín, než požaduješ, vše chyta tmavě. U baev jsou zase zbytečně silné peroxidy, aby to chytlo všem.
To už si kup tadši profi barvu domů a k tomu patřičný peroxid.

tady ten odkaz:
https://www.vlasy-kosmetika.cz/…ml-2140.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.9.16 19:02

@Mystik máš ten stahovač vyzkoušený? Takže kdybych to použila tak si pak mám ještě nabarvit na světle hnedou nebo to stahne tak přirozeně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
26.9.16 19:15

Zaleží na dost vecech, mas pod tím svoje prirodní vlasy, nebo už vrstvy barev, přelivů? ja bych na to přeliv, ale opravdu přeliv pak dala, už jen, aby byly leskly, ale uvidíš, takhle na dalku dost těžko radit.
na tech strankach máš kvalitni profi barvy, když si k nim koupis adekvatní peroxid, tak vysledek mas jisty a jedno barvení te vyjde kolem stovky.
Přelivy chce taky nechávat kratší dobu pokud chceš jen natonovat, nekdy stačí i 5,10 minut, ne cela doba působení jako je na krabičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.4.18 07:06

Stahování barvy - padání vlasů

Ahoj, je tu prosím nějaká kadeřnice? Mám dotaz. Pokud jsem si nechala stahovat barvu u kadeřnice, je možné že se vlasy poškodily a až po 4 měsících padají? Nebo by padaly hned? Už nevím čím by to padaní vlasů mohlo být :-( díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.4.18 07:35

Nechávala jsem si stahovat barvu nedávno(cca v lednu )..a vlasy mi nepadají více než obvykle..ale samozřejmě to může být prací kadeřnice to neříkám, ale myslím si že kdyby něco zkazila, začaly by padat hned a ne až po takové době :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml