Stal se s tebe andílek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2144
25.8.11 09:00

Stal se s tebe andílek

…dnes je to 38 dní, co jsi nám odešla do nebíčka a já mám tak prázdnou náruč a v srdíčku pouze vzpomínku na tebe, andílku náš… :cry:

Byla jsem 37+2tt a ležela jsem v nemocnici, jelikož jsem měla vysoký tlak a také trochu špatné jaterní testy…

18.7. jsem ještě naši holčičku odpoledne cítila a navečer bylo už vše jinak, změnil se mi život :cry: „Evelínce přestalo bít srdíčko“, zatím stále čekáme na výsledky, proč se tak stalo…

Malou jsem porodila 19.7. ráno, byla to už velká holčička… Když nám ji doktorka přinesla, ležela v zavinovačce a vypadala, jako když spinká - to bylo poprvé a také naposledy, co jsem naši holčičku viděla :cry: Připadám si strašně osamocená a bezmocná… V hlavě se honí tisíce otázek a myšlenek, zda tomu šlo zabránit a my se mohli těšit z miminka jako ostatní maminky.

Evelínko, holčičko moje, moc tě miluji a nikdy na tebe nezapomenu, jsi v mém srdíčku už navždy :srdce:

Příspěvek upraven 18.10.11 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
25.8.11 09:05

Smutné… :hug: :hug: :cry:

Je hrozné, že se takové věci stávají a navíc, když jsi v nemocnici.
Přeji ti už jen to dobré a brzo nového mimíse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.8.11 09:06

Tohle se nemá stávat :cry:
Ať jsi silná a ať se brzy zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.8.11 09:10

Moc mě to mrzí. :cry: Posílám hodně síly a brzy nové miminko. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
25.8.11 09:12

Je mi to líto…přeju co nejdřív druhé miminko i když ta bolest asi zůstane :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
25.8.11 09:12

Co napsat-jen to čtu a mám slzy v očích.Svět je někdy tak strašně nespravedlivý. Snad jen čas ti trochu pomůže. Přeji moc síly a hlavně už všechno dobré. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
25.8.11 09:16

:cry: :cry: :cry: :hug: :hug: :hug: k k tomu říct…přeju hodně síly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
25.8.11 09:17

:cry: :cry: :cry:
Přeju ti už jen to dobré, hodně sil!!! :hug: :hug:
Tohle by se stávat nemělo :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.8.11 09:18

Ach jo, až mě z toho zabolelo na duši, život je někdy hrozně krutý, přeju hodně síly a štěstí s dalším miminkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.8.11 09:25

:hug: Brečim jak želva :cry: Buď silná, ani nevím čím Tě utěšit, snad jen.. Určitě to příště vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
25.8.11 09:30

tečou mi slzy :cry: :cry: …přeji hodně sil a brzy nové mimi na cestě :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.8.11 09:42

Rozbrečelo mě to :-( :-( :-(
Evelínka bude Tvým andílkem strážným a věřím, že další miminko zaplní Tvé srdce láskou a nadějí v lepší zítřky. Přeji hodně sil :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
25.8.11 09:44

je mi to tak moc líto..tohle by se nemělo dít.. :cry: přeji hodně životní síly a co nejdříve v náruči nové miminko.. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
25.8.11 09:46

To je smutne,je mi z takovych veci vzdycky na nic.Preji Ti silu,hodne lasky,ted ji potrebujes a at se ti brzy narodi zdrave miminko,vim,zivot to Evelince nevrati,ale zalepi tu ranu.Taky jsem to zazila a vim o cem mluvim. :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
25.8.11 09:53

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nevím co napsat,všechny slova útěchy mi připadají jako klišé.
je mi to moc líto,snad čas otupí tu bolest,až budeš svírat v náručí další miminko
přeji hodně sil :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty