Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
…dnes je to 38 dní, co jsi nám odešla do nebíčka a já mám tak prázdnou náruč a v srdíčku pouze vzpomínku na tebe, andílku náš… ![]()
Byla jsem 37+2tt a ležela jsem v nemocnici, jelikož jsem měla vysoký tlak a také trochu špatné jaterní testy…
18.7. jsem ještě naši holčičku odpoledne cítila a navečer bylo už vše jinak, změnil se mi život
„Evelínce přestalo bít srdíčko“, zatím stále čekáme na výsledky, proč se tak stalo…
Malou jsem porodila 19.7. ráno, byla to už velká holčička… Když nám ji doktorka přinesla, ležela v zavinovačce a vypadala, jako když spinká - to bylo poprvé a také naposledy, co jsem naši holčičku viděla
Připadám si strašně osamocená a bezmocná… V hlavě se honí tisíce otázek a myšlenek, zda tomu šlo zabránit a my se mohli těšit z miminka jako ostatní maminky.
Evelínko, holčičko moje, moc tě miluji a nikdy na tebe nezapomenu, jsi v mém srdíčku už navždy ![]()
Příspěvek upraven 18.10.11 v 22:21
Smutné…
![]()
Je hrozné, že se takové věci stávají a navíc, když jsi v nemocnici.
Přeji ti už jen to dobré a brzo nového mimíse.
Je mi to líto…přeju co nejdřív druhé miminko i když ta bolest asi zůstane ![]()
Co napsat-jen to čtu a mám slzy v očích.Svět je někdy tak strašně nespravedlivý. Snad jen čas ti trochu pomůže. Přeji moc síly a hlavně už všechno dobré. ![]()
![]()
Přeju ti už jen to dobré, hodně sil!!!
![]()
Tohle by se stávat nemělo
![]()
Ach jo, až mě z toho zabolelo na duši, život je někdy hrozně krutý, přeju hodně síly a štěstí s dalším miminkem ![]()
Brečim jak želva
Buď silná, ani nevím čím Tě utěšit, snad jen.. Určitě to příště vyjde
Rozbrečelo mě to
![]()
Evelínka bude Tvým andílkem strážným a věřím, že další miminko zaplní Tvé srdce láskou a nadějí v lepší zítřky. Přeji hodně sil
![]()
je mi to tak moc líto..tohle by se nemělo dít..
přeji hodně životní síly a co nejdříve v náruči nové miminko..
![]()
To je smutne,je mi z takovych veci vzdycky na nic.Preji Ti silu,hodne lasky,ted ji potrebujes a at se ti brzy narodi zdrave miminko,vim,zivot to Evelince nevrati,ale zalepi tu ranu.Taky jsem to zazila a vim o cem mluvim.
![]()
![]()
nevím co napsat,všechny slova útěchy mi připadají jako klišé.
je mi to moc líto,snad čas otupí tu bolest,až budeš svírat v náručí další miminko
přeji hodně sil
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.