Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vážně smutné, snad brzo se zadaří znovu… a tentokrát vše bude krásné až porodíš živé miminko, ale i tak tato rána bude u tebe navždy… kamarátce umřel chlapeček měl už 10 měsíců… syndrom náhleho úmrtí, nemůžou to už mít miminka v bříšku jak se na to tak koukám?
Přeji ti moc a moc síly abys to překonala i s manželem… musí to být peklo…
zane2611: je mi to líto,Evelínka Vás bude opatrovat z nebíčka… přeji hodně sil…
žanet - rána v srdíčku zůstane asi navždy, ale doufám,že bolest a beznaděj co nejdřív odejdou a příjde naděje a radost z nového miminka. Moc bych ti to přála kočko ![]()
Jsi hrozně silná a statečná ženská a Evelínka tě hlídá z nebíčka.
Ahoj,je mi to moc lito,vubec si to nedovedu predstavit,posilam ti hodne sily ![]()
nic vám Evelínku nenahradí, nikdy nezapomenete, ale přeji aby jste se brzy mohli těšit z druhého človíčka, kterému budete moci dát svou lásku a on zaplní Vaši náruč;-) Hodně síly k překonání této bolesti!!!
Zane, je vi to hrozne lito, co se ti prihodilo. zivot je tak strasne nespravedlivy a kruty.
ija prisla o svou holcicku ve 36 tydnu,na ucpani cev v pupecniku,ted jsem ve 34 tydnu, cekame zase holcicku a ten strach je tak obrovskej,ze se to neda popsat.
pokud by jsi chtela, prijd mezi nas maminky andilku do prazdne naruce,jsou tam vsechno maminky ktere prisli o miminko
preji ti hodne moc sil, bude to dlouha cesta plna bolesti,ktera nikdy nezmizi
všem maminkám děkuji za povzbuzení ![]()
je to tak strašně těžké a bolestivé, ještě že mám přítele, který mi hodně pomáhá a drží mě…
nic takového by se stávat nemělo…
moc smutné, tohle by se opravdu nemělo stávat… Přeji ti aby se brzy zadařilo nové miminko, kt. bude Evelínka opatrovat z nebíčka
![]()
Moc me to mrzi
Verim, ze Tvuj andilek je v nebicku a taky s Tebou a brzo Ti posle naplast,abys zalepila tuto velkou ranu…zivot je nekdy strasne moc kruty a clovek nevi,proc se to deje…drz se, urcite bude brzo lip, jen to potrebuje cas…moc Ti preju brzy miminko,urcite se zadari ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
to je hrozně smutné

bud statečná,čas to přebolí a příště to už bude určitě dobré.