Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
![]()
musí to být hrozné, neumím si to ani představit, už jen pomyšlení na to mi rve srdce.
Osud je hrozně krutý!!! ![]()
Buď silná
tvůj andílek Ti určitě pošle co nejdříve nové zdravé miminko, ze kterého se budeš moci těšit, které zaplní tu prázdnou náruč a srdce ![]()
Přeji, ať druhé miminko přijde co nejdříve
![]()
jemito moc líto vím že jsou to zbytečna slova a taky vím jak to boli.Ja stratila naší Adélku v unoru 2010 do dnes nemužu zapomenout za tim jsem ještě nepřišla do jineho stavu a asi už nemám sílu to řešit ,ale tobě přeji už at´je jen lip a brzý druhe zdrave mimi
já jsem také maminkou andílka, my přišli o svou prvorozenou holčičku ve 40tt, předčasně se mi odloučila placenta. Když se mi to stalo, myslela jsem, že umřu žalem, vím jak ti teď je.. i když je to u nás už přes rok a půl, pořád se s tou ztrátou peru, přeji hodně sil, aby jste s partnerem překonali tohle strašně smutné období
a brzy aby jste čekali další miminko!!
Mě se to zatím nedaří ![]()
zuzag, asad, freed je mi moc líto, že jste prožili totéž…
my stále čekáme na výsledky, zatím je nemáme…
zuzag děkuji za info o diskuzi, určitě k Vám nakouknu… ![]()
asad, freed vám přeji, ať se Vám „bříško“ co nejdříve podaří a vy se můžete těšit z těhotenství a miminečka, které na vás čeká
![]()
zane-no nevím byl to muj třeti cisár mam od lékaře povoleny ještě jeden ale nejsem tak statečna už prostě mam strach jak z těhotenstvi tak z porodu mám doma dvě zdrave krásne dcery mám pro koho žít.Ja mněla to štěsti že jsem mohla naši Adélku vidět a držet živou zemřela tři dny poporodu,jeto těže pořád navíc mněla z každe sterši sestřičky něco pořad ji vidím jak tam spinka v tom inkubatoru byla velka 3,30kg a vedle bily takovi drobečkové malinci,nevím pořad to nějak nechápu.tobě přeji hodně štěstí a sílu
Váš komentář mě hodně zasáhl u srdíčka, je tak bolestný…Přeji vám hodně síly aby to šlo překonat a aby se zase zadařilo a vám se narodilo miminko opravdu si jej zasloužíte..Moc mě to mrzí oparvdu a je mi to nesmírně líto
![]()
@NOVAJDA20 děkuji
…miminko se nám opravdu zadařilo a nyní se těšíme z naší malé Terezky
ale na
Evelínku nezapomeneme, to ani nejde…
@zane2611 ahoj cellou tuto diskuzi brecim jak mala
… premyslim jaka slova zvolim abych Te povzbudila a Evelincen odchod do nebicka pomohla ustat.. ale ted kdyz ctu posledni prispevek mam velkou radost…
at Terezka dela jen radost
( az ted sem koukla na datum ) ![]()
@Veronikq moc děkuju
a Terezka nám radost dělá, je to naše sluníčko ![]()
Zane: gratuluju k miminku. Ja to mela presne naopak. Nejdrive jsem mela krasne zdrave mimi v roce 2011, syn Denis, ted v unoru jsem prisla o dcerku Hanu presne 2 tydny pred terminem, kdy ji prestalo byt srdicko. Zatim nevim, co se stalo, ale jsem vdecna za synka, kvuli kteremu musim jit dal a tak mnohem lepe vzladam (neznamena, ze me srdce neboli a ze na to porad nemyslim). Nedokazu si predstavit, ze by se mi to stalo s prvnim mimi a obdivuju kazdou maminku, ktera to musi prekonat.
@trpaslinka děkuji za gratulaci ![]()
je mi to moc líto, že jsi přišla o miminko
snaž se být silná, pro svého chlapečka ![]()
(kdyby jsis chtěla o tom popovídat, tak je tu uzavřená skupina Prázdná náruč- jsme tam maminky andílků )
Ahoj..chapu cim si prochazite maminky co jste prisly o miminka:(Vcera to byl mesic co jsme prisly o naseho chlapecka..:(utrhla se nam placenta a nejaka cevka v pupecniku..je to strasna bolest ale doufam ze na nas dava v nebicku pozor..
![]()
Sla jsem na normalne porod a z niceho nic bylo vsude strasne mooc krve a mela jsem akutni cisar..ani jsem malinkyho nevidela a nestacila mu rict jak moc ho miluju! mame strasnej strach z dasliho miminka ale porad doufame ze se nam to povede..mate nektera stim zkusenost? za jak dlouho jste znova otehotnely?
@elinka 2 je mi to moc líto co tě potkalo
přijmi upřímnou soustrast
pokud by jsi chtěla přijď za námi do Prazdné náruče- jsme tam maminky andílků…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Vím, jak je ti hrozně, jaké máš otázky, jakou bolest a prázdnotu v srdci! 25.6. se náš Odrášek narodil mrtvý ve 33.tt. Teprve od včerejška vím, že jedna z cév pupečníku byla ucpaná. Myslím na Tebe. Kromě diskuze tady můžeš využít i naši soukromou diskuzi na modrém koníkovi - maminky andílků! Vzájemně si tam moc pomáháme, protože nejlépe víme, co ty ostatní maminky cítí.