7měsíční stále kníká

665
30.8.13 22:05

Stále "hničí"

Ahoj maminy, začínám být zoufalá - mám sedmiměsíční dceru, která je hrozně šikovná a kterou miluju, ale už jsem z ní občas na palici. Stále je nespokojená. Pořád nějak kníká - stále jsem to něčím omlouvala (že má hlad, žízeň, že je unavená, že jí něco bolí…), ale ona to dělá fakt skoro pořád. Dnes jsem jí po dvou hodinách poledního spánku, napapanou, převlečenou, prostě v pohodě dala do kočárku a cca po dvou minutách zase začala kníkat a to v kočárku klečí, nebo stojí, takže má přehled (sedět neumí, ležet či pololežet nechce). Dělá mi to doma, i venku a já už jsem z toho na prášky. V kočárku to po nějaké době přejde v řev. Není to jediný problém - je to šídlo a neustále spolu nějak bojujem. S převlékáním, přebalováním, krmením - pořád jí jen naháním, ona zdrhá a kníká, nebo se rozčiluje. Co s ní, přejde to? MÁTE NĚJAKÁ PODOBNOU ZKUŠENOST?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
30.8.13 22:07

Přejde to, ale neboj, určitě se objeví něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
30.8.13 22:09

Mojí je 15 měsíců a přijde mi že je to čím dál horší :roll: :mrgreen: Kňourá pořád a pořád se chce chovat. Normálně si sama hraje a je v pohodě a najednou začne kvílet a musím ji vzít, položí si hlavu, složí ruce a tulí se. Pak jako když ji píchne a už zase musí leťet. V kočáru taky, chvíli je v klidu a pak kňučí a chce ven nebo na ruku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595

Jo, v tu dobu nastoupilo nosítko - manduca a bylo zase dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

@želvička28 to ti zdrhá v 7 měsících??? buď ráda, že jí ještě chytneš. můj syn je tak dost nespokojená bytost, pořád se něčeho dožaduje. u přebalování taky bojujeme a bohužel v 19 měsících už vyvine turbo rychlost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
30.8.13 22:10

Až jí bude o pár měsíců víc tak bude pořád na něco ukazovat a bude dělat takový to mmmmmmmmmmmmmmmmmmm, náš malej co umí to řekne, a když ne tak taky dělá mmmmmm a to do tý doby než pochopim co vlastně chce :-) až začnou pořádně mluvit přestanou :-) snad teda… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
30.8.13 22:11

To je jak náš Kuba :roll: narodil se jako pohodové, usměvavé miminko a kolem těch 7-8měsíců se to změnilo, pořad prostě kníkal, ječel, kňoural, ale ne jako když ho něco bolí, prostě jenom tak „na nervy lezoucí“ :mrgreen: řekla bych, že to bylo tim, že prostě chtěl víc, než zrovna uměl - běhat, všechno okouknout, prozkoumat a přitom ještě rozhodně nebyl tak zdatný, aby se doplácal tam kam potřebuje :roll: Když pak ovládl dokonale lezení a teď chůzi, tak se to zlepšilo - i když teda zase si začíná „vynucovat“,že bude po jeho nebo se mlátí s bráchou, takže jekot a řev je tady pořád, ale občas je to proloženo chvilkou klidu, kdy je absolutně spokojený :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jooo, mají to ty prckové těžké :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
30.8.13 22:14
@gabriela82 píše:
Přejde to, ale neboj, určitě se objeví něco jiného :mrgreen:
:twisted: :mrgreen: tak tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
30.8.13 22:14

Jo a to přebalování nesnáší dodnes :cert: já už z toho mám normálně trauma :roll: nebo večer po koupání - sušim a oblékám ho na posteli a tak 6×týdně se mu podaří zdrhnout během té vteřiny, kdy si podávám plenu :cert: obvykle honem sleze z postele, běží do pokojíčku, tam se opře o postel a počůrá koberec :cert: a můžu na to být sebepřipravenější, stejně se mu to povede :cert: :mrgreen: :mrgreen: ale třeba přes den tim ušetřim pleny, protože ho přebaluju až v případě krajní nouze, tak nemáme moc velkou spotřebu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
30.8.13 22:15

No tak maminy, já potřebuju slyšet, že bude líp - do tolika měsíců to nevydržím… Jj, zdrhá (z lehátka když papá, zkusila jsem i židličku, ale po chvíli byla na stole, při přebalování se otáčí a také zdrhá, to samé při oblékání, svlékání. Při koupání se z lehátka přetočí na břicho, div se neutopí, z břicha se postaví a věsí se na kohoutek, děs běs)Manducu máme - vozím jí s sebou s kočárkem a když už hodně „hničí“, přendám z kočárku a většinou na chvíli usne, ale v bdělém stavu tam dlouho nevydrží. Sousedka už mi říká, že jsem otrok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
30.8.13 22:16

@želvička28 v 7 měsících zdrhá? Moje dítě se tak maximálně plazí dozadu a rozhodně si nestoupá! Zkrátka asi pořád potřebuje podněty, no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
665
30.8.13 22:19
@gabriela82 píše:
Přejde to, ale neboj, určitě se objeví něco jiného :mrgreen:

Ne ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
30.8.13 22:19

Přebalování a sušení po koupání je boj i u nás, děláme to tak každej den/večer od narození a stejně jsou boje jak hrom, čim starší tim horší, chvíli nevydrží v klidu, vzteká se u toho, 30 hraček do ruky než se najde ta správná a vydrží 10s abych mu zapla plenu… jinak je teda docela pohodář, přes den si hrajem, když potřebuju tak na chvíli se dokáže sám zabavit, ale už se děsim zimy a toho oblíkání, loni byl ještě docela malej a taky se vztekal, teď to bude ještě horší, stačilo teď jak bylo pár dní chladněji a než jsem ho oblíkla jsem byla spocená až u pr… do toho pořád zdrhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
30.8.13 22:24
@adam755 píše:
@želvička28 v 7 měsících zdrhá? Moje dítě se tak maximálně plazí dozadu a rozhodně si nestoupá! Zkrátka asi pořád potřebuje podněty, no :mrgreen:

Koukám, že máte doma taky ráčka :)
Zdrhá plazením, ale od 6 měsíců už si stoupá (prakticky všude - vyručkuje po zrcadle, vytáhne se ve vaně, šplhá po nás, stojí v kočárku)… Plazím se za ní a oblékám, přebaluju, krmím za pochodu… A do toho to kníkání. JJ občas si také připadám, že mám doma deprimované dítě co by všechno chtělo, ale ještě skoro nic neumí. Nudí se se mnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
30.8.13 22:29
@pet01 píše:
Přebalování a sušení po koupání je boj i u nás, děláme to tak každej den/večer od narození a stejně jsou boje jak hrom, čim starší tim horší, chvíli nevydrží v klidu, vzteká se u toho, 30 hraček do ruky než se najde ta správná a vydrží 10s abych mu zapla plenu… jinak je teda docela pohodář, přes den si hrajem, když potřebuju tak na chvíli se dokáže sám zabavit, ale už se děsim zimy a toho oblíkání, loni byl ještě docela malej a taky se vztekal, teď to bude ještě horší, stačilo teď jak bylo pár dní chladněji a než jsem ho oblíkla jsem byla spocená až u pr… do toho pořád zdrhá…

Tak to já jsem taky zpocená až na pr… než se někam vypravíme. Jsem ráda, že nejsem sama. Každopádně zimy se taky děsím, hlavně z důvodu toho, že opravdu miluje pokrývky hlavy. Když jí dám něco na hlavu, tak to má do minuty v ruce a točí si s tím před hlavou, případně se to pokouší sežrat :zed: a když se jí to nepodaří, tak „širák odhazuje v dáli“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí