Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@želvička28 píše:
Ahoj maminy, začínám být zoufalá - mám sedmiměsíční dceru, která je hrozně šikovná a kterou miluju, ale už jsem z ní občas na palici. Stále je nespokojená. Pořád nějak kníká - stále jsem to něčím omlouvala (že má hlad, žízeň, že je unavená, že jí něco bolí…), ale ona to dělá fakt skoro pořád. Dnes jsem jí po dvou hodinách poledního spánku, napapanou, převlečenou, prostě v pohodě dala do kočárku a cca po dvou minutách zase začala kníkat a to v kočárku klečí, nebo stojí, takže má přehled (sedět neumí, ležet či pololežet nechce). Dělá mi to doma, i venku a já už jsem z toho na prášky. V kočárku to po nějaké době přejde v řev. Není to jediný problém - je to šídlo a neustále spolu nějak bojujem. S převlékáním, přebalováním, krmením - pořád jí jen naháním, ona zdrhá a kníká, nebo se rozčiluje. Co s ní, přejde to? MÁTE NĚJAKÁ PODOBNOU ZKUŠENOST?
jakoby jsi psala o moji dceri. sice spolu jeste takhle nebojujem, ale zacina byt pekne nespokojena s cimkoliv. a to byla do ted to nespokojenejsi miminko pod sluncem. neboj, myslim, ze odted uz to bude jen a jen horsi
![]()
Ahoj maminy mám 7měsičního chlapečka a pořád brečí nic se mu nelíbí už jsem z toho zoufalá a nevím co s ním. Zatím se přetáčí jen na bříško tam vydrží chvílí a zas řve, pořádně nespí a je vzteklej nevíte nějakou radu jak na něj