Stále nevím - Obilňák, Bohunice, Milouši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3133
11.7.12 19:00
@Petulise píše:
Všichni mi totiž ríkají že na obilnáku to je hrůza, že sestřičky neukazují jak správně kojit atd

Myslím, že pokud se nezeptáš, tak nemají důvod ukazovat. Já jsem to celkem zvládala a neptala jsem se, tak mi to taky neukázaly, ale když jsem něco chtěla, vždy ochotně poradily a že se jich tam prostřídalo. Jsou tam moc fajn. Ovšem je to taky o maminkách. Pokud jsou maminky nepříjemné, tak se tak chovají i sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
11.7.12 20:05

Já jsem tam zažila moc příjemné sestřičky, vše potřebné ukázaly, dokonce jak odstříkávat mléko…ale taky se našly ty co neměly náladu :(
Ale já se na vše ptala a odpovědi se mě dostalo :lol:
Ale je tam opravdu fofr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.7.12 21:28

@anemax Ségra dojela dneska z obilnáku, a neztěžovala si, spíše naopak.Ale díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
11.7.12 21:37
@anemax píše:
Já jsem tam zažila moc příjemné sestřičky, vše potřebné ukázaly, dokonce jak odstříkávat mléko…ale taky se našly ty co neměly náladu :(
Ale já se na vše ptala a odpovědi se mě dostalo :lol:
Ale je tam opravdu fofr.

Tak to jepravda, je tam taky miminek a miminek. Mají tam co dělat sestřičky, ale i přes to jsou ochotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lerry
20.7.12 15:07

Můžu poprosit maminky co rodily aktuálně v Brně, ve které porodnici to jak vypadá? Konkrétně porodní oddělení a pak šestinedělí? Péče o miminko si myslím, že už je snad všude stejně kvalitní, pokud je porod v termínu, takže teď řeším spíše to prostředí, aby to bylo co nejvíce „jako doma“ a čisté. :hug:
Myslela, jsem, že už mám vybrané Milouše, šestinedělí jsem neviděla, ale ten jeden záchod pro všechny na porodním, to bych asi fakt nevydýchala, hygiena mi tam taky nepřišla zrovna ideální. :poblion:
Jak vypadá porodní a klasické šestinedělí na Obilňáku a v Bohunicích? Nadstandart v plánu nemám, to spíš něco koupím za ty peníze mimčovi.

• Citovat
  • Upravit
17925
20.7.12 17:35
@Lerry píše:
Můžu poprosit maminky co rodily aktuálně v Brně, ve které porodnici to jak vypadá? Konkrétně porodní oddělení a pak šestinedělí? Péče o miminko si myslím, že už je snad všude stejně kvalitní, pokud je porod v termínu, takže teď řeším spíše to prostředí, aby to bylo co nejvíce „jako doma“ a čisté. :hug:
Myslela, jsem, že už mám vybrané Milouše, šestinedělí jsem neviděla, ale ten jeden záchod pro všechny na porodním, to bych asi fakt nevydýchala, hygiena mi tam taky nepřišla zrovna ideální. :poblion:
Jak vypadá porodní a klasické šestinedělí na Obilňáku a v Bohunicích? Nadstandart v plánu nemám, to spíš něco koupím za ty peníze mimčovi.

Tak já rodila na Obilném Trhu né letos ale před skoro 3.rokmy.
Na porodním sále to máš pokoj záchod hned na porodním boxu, porodní asistentky byli moc hodné velikánská radost :dance: a spokojenost nemohla jsem si na nic stěžovat hned bych tam rodila znovu ;).
O děti na šestinedělí taky spokojenost jen teda WC a sprchy jsou jinde na celé oddělení jsou tam tři wc ;) to se taky dá i sprchy jsou jinde než na pokoji ale těch pár dní se to dá vydržet. ;) Novorozenecké oddělení je hned na jednom chodbě a tam mužeš přijít kdykoliv a pokaždé ti jsou vstříct ;) :dance: pomužou z kojením prostě boží.
Jen teda co vám je zákaz koupání miminek přijdou ti to ukázat z panenkou jak umývat miminko :hug:.
A co ještě vím tak v Bohunicích na porodních boxech nejsou ani sprcha ani WC na boxexh musíš jít na chodbu ale za to na oddělení šestinedělí máš na některých pokojích i wc, a na některých musíš zase na chodbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
20.7.12 19:14

Také řešíme. Milosrdní u nás nepřipadají v úvahu, takže buď Bohunice nebo Obilňák. Na Bohunicích mi vadí návštěvy na pokojích, to je pro mě dost velký problém a na Obilňáku otřesné šestinedělí - celkově je mi ta nemocnice dost nesympatická. Porody vedou dobře v obou porodnicích, koneckonců doktoři tam dělají kolečka. Pojedeme asi tam, kde bude volný nadstandard jak na porodním tak na šestinedělí :lol:

• Citovat
  • Upravit
13770
20.7.12 19:22

Ahoj, já se rozhodla pro Miloše, ty hodnocení porodnic tady v Brně jsou ve směs dost podobný. Takže jsem taky nevěděla, nakonec jsem se rozhodla pro Miloše, mám je 5 min. autem od baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
20.7.12 19:25

Já rodila na Obilňáku. Je to tam sice na šestinedělí staré, ale vše bylo čisté. A na porodním boxu taky, takže jsem byla velmi spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lerry
20.7.12 19:47

Na tom obilňáku jsou tedy ty porodní boxy všechny pěkné a se záchodem a sprchou? Takže je tam dost soukromí během celého porodu?

Na šestinedělí jsou pokoje po kolika maminkách? Návštevy dovnitř nesmí? Mimča jsou na pokojích s maminkami? A ten záchod a sprchy na chodbě jsou čisté, i když je to pro celé oddělení?

Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Naima
20.7.12 19:49

@panenka87 Milouši jsou hodně sympatičtí - kamarádka tam rodila už dvakrát a nemůže si je vynachválit. Doktor mi je taky doporučoval. Jen tam jsou zřejmě takoví více pro přirozeno než Bohunice a Obilňák. Někomu to vyhovuje, někomu ne :).

• Citovat
  • Upravit
2049
20.7.12 20:12

Já taky pořád řeším, kam rodit. Ale podle mě záleží hlavně na tom, na koho narazíš. Špatný doktor nebo sestry jsou všude. Prostředí je mi celkem jedno, hlavně chci klidný a pokud možno hladký průběh porodu :oops: Někde, kde mi pomůžou a nebudou zbytečně trápit… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.7.12 20:22

Je pravda, že záleží na koho narazíš a jakou mají zrovna náladu. Já jsem rodila (v lednu 2012) u Milosrdných (mám to cca. 150 metrů od baráku) a musím říct, že to bylo úžasné. Všichni byli moc hodní, příjemní, ochotní pomoct a poradit, jídlo mi taky moc chutnalo a celkově jsem se tam cítila velice dobře :srdce: Dokonce, když jsem z tama odešla, tak jsem měla menší depku, protože se mi stýskalo. Asi jsem divná, ale fakt jsem se tam cítila jako doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
20.7.12 20:43

@Monika1988 A co něco od bolesti? Dávají? A nástřih? A mohl být manžel celou dobu s tebou? Promin, za tolik otázek…jo, a co kojení, pomůžou, vysvětlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
20.7.12 21:00
@Naima píše:
@panenka87 Milouši jsou hodně sympatičtí - kamarádka tam rodila už dvakrát a nemůže si je vynachválit. Doktor mi je taky doporučoval. Jen tam jsou zřejmě takoví více pro přirozeno než Bohunice a Obilňák. Někomu to vyhovuje, někomu ne :).

Ano, presne tak:-) tak ja budu doufat, ze nebudou nake velke komplikace. A kdyby nahodou, umrit nas jen tak nenechaji a Obilnak je kousicek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková