15denní miminko stále pláče - proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lebrunka91
20.2.14 16:03

@AdaAda taky si rikam ze chce pozornost a chce byt semnou ale ja ji nemohu mit stale u sebe mam maleho syna 2,5 roku a ten take vyzaduje mou pozornost a nechci ho odstrkavat :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lebrunka91
20.2.14 16:10

@rigousek premyslim nad tim ze zmenime UM radeji si priplatim za UM nez aby mela mala boleni @CokeLady je mozne ze je podrazdena ale ted jsem ji dala na bastit zpla jsem ji kolotoc ktery jsme dnes dostali a usnula tak snad uz bude dobre uz jsem nevedela co sni

• Citovat
  • Upravit
376
20.2.14 16:10

@lebrunka91 A co jí zkusit fakt „unavit“ ona pak usne můžeš se věnovat klučinovi? :) Prostě je nějak prostřídat :) Třeba fakt chce jen tvou pozornost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
20.2.14 16:12
@CokeLady píše:
A není to prostě jen dráždivý miminko? co pevné zavinutí a bílý šum a houpání? co jí strčit do šátku, některý děti potřebují dlouho napodobovat to, že jsou v břiše… houpání, zavinutí jako aby se nemohli hýbat a byly stísněné jako v břiše a bílý šum jako zvuky tam… v šátku tě cítí, slyší srdce, prostě chce zpátky do břicha :mrgreen:

Taky si myslím, že by to mohlo zabrat. Já aplikovala na dvě děti a byly jak andílci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebrunka91
20.2.14 16:13

@Zazenitem ja ale nemam satek :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
2915
20.2.14 16:16

@lebrunka91 Vždyť už jedno dítko máš, chlapeček ti vůbec neplakal? Já mám teda taky 2 děti a syn (3) mi teda řval v kuse snad celé 3 měsíce a to jsem mohla dělat, co jsem chtěla. Bylo nakonec odchovaný na rukách, jen aby byl klid. A teď mám holčičku, 3,5měsíce a ta taky plakala celý měsíc a chtěla se jen chovat. A to jsem si řekla, že znovu ji vychovávat na rukách nebudu. Tak když byla nakrmena, přebalená a stejně nespokojena, tak šla prostě do postýlky. Trvalo ji to asi týden, co tam řvala, ale pak si zvykla, že ne vždy může být na prvním místě a uklidnila se :) Teď už i sama v klidu krásně usíná a je prostě zlatá :palec: Držím pěsti, ať to i u vás brzy přejde :hug:

Příspěvek upraven 20.02.14 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebrunka91
20.2.14 16:19

@arkadie ano plakal ale ne tolik jako mala spis plakal az tak po mesici proto se ptam zde vim ze deti i placou ze jen nespi ale me prijde ze place moc takze myslite ze kdyz ji nakrmim prebalim a budu se ji nejakou dobu venovat a ak ji ulozim do postylky tak bych ji mela nechat plakat? a ze by si zvykla?? :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lebrunka91
20.2.14 16:20

A muzu uz malou davat na brisko?? a na jak dlouho asi??

• Citovat
  • Upravit
6872
20.2.14 16:23

@lebrunka91 malý mi tak hodně plakával, protože měl prostě hlad, skoro od narození na UM. ;)
Je to s těma dětma boj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
20.2.14 16:25

@lebrunka91 No u nás to zabralo, ale chtělo to fakt pevné nervy. Ale spousta maminek by té za to tady odsoudilo, že prostě miminko patří k mámě a mělo by se chovat. Já s tím souhlasím, ale ne vždy je to prostě možné. Zvlášť, kdysi máš ještě prcka. Ten můj si chtěl taky hrát, tak mi nic jiného nezbylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
20.2.14 16:27
@lebrunka91 píše:
A muzu uz malou davat na brisko?? a na jak dlouho asi??

Určitě dávej, mě doktorka řekla, že mužů dávat na bříško na chvilku hned od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebrunka91
20.2.14 16:28

@arkadie dekuji moc ja bych to i vydrzela ze place ale pritel ne ten z ni je uplne hotovej a nenechaji dlouho plakat :(

• Citovat
  • Upravit
20840
20.2.14 16:28

Pořádně nakrmit, zavinout a šup do hacky ;)

Nebo pořídit šátek popř. ergonomické nosítko. 14denní mimino bych opravdu v žádném případě nenechávala plakat jen proto, aby si zvyklo v postýlce.

Příspěvek upraven 20.02.14 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
20.2.14 16:29

@lebrunka91 Chce být u maminky. Takže chovat nebo zkusit šátek. UM bych neměnila, pokud kaká normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebrunka91
20.2.14 16:30

@Novire no to je super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: @AliTad najednu stranu si rikam jestli ji neboli brisko z UM ale kdyz kaka hezky fakt nevim jestli zmenit UM:D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure