Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lebrunka91 A co jí zkusit fakt „unavit“ ona pak usne můžeš se věnovat klučinovi?
Prostě je nějak prostřídat
Třeba fakt chce jen tvou pozornost ![]()
@CokeLady píše:
A není to prostě jen dráždivý miminko? co pevné zavinutí a bílý šum a houpání? co jí strčit do šátku, některý děti potřebují dlouho napodobovat to, že jsou v břiše… houpání, zavinutí jako aby se nemohli hýbat a byly stísněné jako v břiše a bílý šum jako zvuky tam… v šátku tě cítí, slyší srdce, prostě chce zpátky do břicha
Taky si myslím, že by to mohlo zabrat. Já aplikovala na dvě děti a byly jak andílci
@lebrunka91 Vždyť už jedno dítko máš, chlapeček ti vůbec neplakal? Já mám teda taky 2 děti a syn (3) mi teda řval v kuse snad celé 3 měsíce a to jsem mohla dělat, co jsem chtěla. Bylo nakonec odchovaný na rukách, jen aby byl klid. A teď mám holčičku, 3,5měsíce a ta taky plakala celý měsíc a chtěla se jen chovat. A to jsem si řekla, že znovu ji vychovávat na rukách nebudu. Tak když byla nakrmena, přebalená a stejně nespokojena, tak šla prostě do postýlky. Trvalo ji to asi týden, co tam řvala, ale pak si zvykla, že ne vždy může být na prvním místě a uklidnila se
Teď už i sama v klidu krásně usíná a je prostě zlatá
Držím pěsti, ať to i u vás brzy přejde ![]()
Příspěvek upraven 20.02.14 v 16:20
@arkadie ano plakal ale ne tolik jako mala spis plakal az tak po mesici proto se ptam zde vim ze deti i placou ze jen nespi ale me prijde ze place moc takze myslite ze kdyz ji nakrmim prebalim a budu se ji nejakou dobu venovat a ak ji ulozim do postylky tak bych ji mela nechat plakat? a ze by si zvykla??
![]()
@lebrunka91 malý mi tak hodně plakával, protože měl prostě hlad, skoro od narození na UM. ![]()
Je to s těma dětma boj. ![]()
@lebrunka91 No u nás to zabralo, ale chtělo to fakt pevné nervy. Ale spousta maminek by té za to tady odsoudilo, že prostě miminko patří k mámě a mělo by se chovat. Já s tím souhlasím, ale ne vždy je to prostě možné. Zvlášť, kdysi máš ještě prcka. Ten můj si chtěl taky hrát, tak mi nic jiného nezbylo ![]()
@lebrunka91 píše:
A muzu uz malou davat na brisko?? a na jak dlouho asi??
Určitě dávej, mě doktorka řekla, že mužů dávat na bříško na chvilku hned od narození.
@arkadie dekuji moc ja bych to i vydrzela ze place ale pritel ne ten z ni je uplne hotovej a nenechaji dlouho plakat ![]()
Pořádně nakrmit, zavinout a šup do hacky ![]()
Nebo pořídit šátek popř. ergonomické nosítko. 14denní mimino bych opravdu v žádném případě nenechávala plakat jen proto, aby si zvyklo v postýlce.
Příspěvek upraven 20.02.14 v 16:31
@lebrunka91 Chce být u maminky. Takže chovat nebo zkusit šátek. UM bych neměnila, pokud kaká normálně.
@AdaAda taky si rikam ze chce pozornost a chce byt semnou ale ja ji nemohu mit stale u sebe mam maleho syna 2,5 roku a ten take vyzaduje mou pozornost a nechci ho odstrkavat