Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A kdyz ji mas v náručí? Zavinujes? V kočárku nebo v šátku take pláče? Kdyz ji dáš na brisko není ji lepe? Vyprdet v klubicku davaš?
Může ji i bolest bříško.
Děti už mám velké, ale když byl syn malý a plakal asi 14 hodin v kuse, tak mi dětská říkala, že jsem měla jet na dětskou kliniku. Takže pokud je to podobně „hrozné“, navštivte lékaře.
@Bubiii kdyz ji mam v ruce tak usne ale jakmile ji chci dat do postylky tak zacne plakat a jak ji mam davat vyprdet v klubicku? ![]()
@lebrunka91 malej jedl dokonce co hodinu a mel porad hlad
prislo mi, ze cca 14 dni krmim v kuse ![]()
@kate02 ptala jsem se DR a ta mi rekla ze to nedoporucuje menit UM ale take o tom premyslim jestli to nema z UM a prijde mi ze se budi i casto na jidlo
A nemá hlad? Nebo zkus čajík, sice tvrdí, že mimča pít nemusí, ale moje dítě teda žízeň má
Dělala jsem fenikl a dokonce normální (ne dětskej, ten nám ani nezabíral
) A když nekojíš, jak kadí? U nás když jsme najeli na HIPP, tak plakala a i špatně kadila, teď máme Sunar nutradefence a je klid, je spokojená
Jo a ještě taky nahřívat bříško a dávat nožičky k bříšku
U nás to zabíralo ![]()
@Terina89 ja ji delam 70-80ml a treba za hodku place tak ji udelam 10-20 a ona to doji a pak az teprve usne
![]()
Taky mě napadá, zda nemá hlad… nebo jen chce být s tebou, a když ji maš u sebe v posteli, taky plače?
@lebrunka91 hale já bych ty doktory zas tolik neposlouchala
přece nenechám mimčo trápit, když jí nevyhovuje ![]()
Ahoj maminky mam 15 denni holcicku nekojim a mala stale place. Dudlik mame ale vyplivava a nebo taha jak blazinek. Mazu ji i brisko kremem PUPIK ale stale place a spatne usina usne jen kdyz ji mam na ruce co mam delat?? je mi lito kdyz stale place nevim si sni rady