Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Asi se potřebuji ze všeho vypsat. Po zjištění dvou // na tt me za tyden v zaměstnání přepadly strasne křeče. Vyhledala jsem gynekologickou pohotovost. Nevyloucili mimodelozni.Po pravidelných naberech kdy se hcg zdvojnásobilo a v deloze gestačni vacek se zloutkovym, me tedy zpátky předali do péči OG.Pak me trápilo krvácení, kdy mi lékař objevil drobný hematom pod plodovym vejcem.Na dalším utz již zmizel. Mezitím jsem se rozhodla pro přerušení těhotenství z mych zdravotních důvodů. S partnerem to bylo pro nás těžké rozhodnuti (již máme 5 letou zdravou dceru) ale nemohla jsem jinak. Takže miniinterupce byla v tomto důvodu hrazena pojišťovnou. Tyden pred tim zakrokem udelam ultrazvuk 6+4 vse ok. V den zákroku to byl pro me stres a výčitky. Nakonec za mnou přišla lékařka co mi zákrok prováděla ze v deloze vůbec nic nebylo a tehotenstvi nenalezeno.Pry se vstřebalo. Když už jsem byla uspána v narkóze provedla aspoň odběr sliznice na histologii aby věděla co se stalo.Po týdnu mi volají z nemocnice ze máj vysledky ať jdu hned na krev ze se jim tam něco nezdá. Po 3 hodinách výsledky a hcg porad vysoke a pravděpodobně těhotenství dal pokračuje. Od pulnoci nejist nepit rano na 8 h do nemocnice na utz a pak se uvidi.Je tohle možné? Ze by embrio bylo v deloze ale lekarka ho neviděla? Nebo mimodelozni? Ale na vlastni oci jsem viděla ze je v deloze.No nevím jak se k nim mam chovat v te nemocnici další zákrok pro me bude stres atd. Nevím jestli to zvládnu napodruhé…Jestli je tam kde ma byt, je to neuveritelnej bojovnik a nevim jestli to podruhe dokazu. Dekuji holky❤️ 👍
A nemají podezřeni na molu? To by odpovídalo odběru sliznice. Každopádně držím palce.
Taky bych to tipla na molu, ale je to vzácné. Ať ti dobře dopadne.
Holky tak to dopadlo ze jsem stále těhotna (v deloze) již 10+0.Vse ok. Primář nevěřil, sestřička brečela. Závěr:nepovedena UPT. A my opravdu zvazime jestli si ho nenecháme. Dekuji vsem❤️
@kajulka.k píše:
Holky tak to dopadlo ze jsem stále těhotna (v deloze) již 10+0.Vse ok. Primář nevěřil, sestřička brečela. Závěr:nepovedena UPT. A my opravdu zvazime jestli si ho nenecháme. Dekuji vsem❤️
tak to je teda nářez
Ty bláho…… ![]()
Teď už by tě interupce nejspíš rozsekala totálně….. ![]()
Zvládneš fyzicky těhotenství?
Masakr.. no a jak jsi na tom zdravotně? zvládne těhotesntví, A co plod? miminko? Nemůže být nějak poškozeno?
Tak to jsem ještě neslyšela
Zakladatelko, jestli bude vše v pořádku, nechte si ho, právo na život už si vybojoval ![]()
@kajulka.k vy jste se k sobě s bio tatínkem dcery vrátili? nebo je to nový přítel?
@kajulka.k píše:
Nevěřím na nějaký osud a karmu a podobně, ale tady bych dala tomu dítěti šanci, když tolik bojuje o život. ![]()
@kajulka.k Opravdu byl zvážila tvůj zdravotní stav, zda je odnosit miminko velké riziko.. ale bude to velký bojovník, který tu chce být a chce si to své místečko vybojovat
vybral si vás!
Ja ano. Sama mám kamarádku, která byla na interupci a má teď 4leteho klučinu. ![]()