Stále těhotna po interupci

9
25.7.22 14:25

Stále těhotna po interupci

Ahoj,
Asi se potřebuji ze všeho vypsat. Po zjištění dvou // na tt me za tyden v zaměstnání přepadly strasne křeče. Vyhledala jsem gynekologickou pohotovost. Nevyloucili mimodelozni.Po pravidelných naberech kdy se hcg zdvojnásobilo a v deloze gestačni vacek se zloutkovym, me tedy zpátky předali do péči OG.Pak me trápilo krvácení, kdy mi lékař objevil drobný hematom pod plodovym vejcem.Na dalším utz již zmizel. Mezitím jsem se rozhodla pro přerušení těhotenství z mych zdravotních důvodů. S partnerem to bylo pro nás těžké rozhodnuti (již máme 5 letou zdravou dceru) ale nemohla jsem jinak. Takže miniinterupce byla v tomto důvodu hrazena pojišťovnou. Tyden pred tim zakrokem udelam ultrazvuk 6+4 vse ok. V den zákroku to byl pro me stres a výčitky. Nakonec za mnou přišla lékařka co mi zákrok prováděla ze v deloze vůbec nic nebylo a tehotenstvi nenalezeno.Pry se vstřebalo. Když už jsem byla uspána v narkóze provedla aspoň odběr sliznice na histologii aby věděla co se stalo.Po týdnu mi volají z nemocnice ze máj vysledky ať jdu hned na krev ze se jim tam něco nezdá. Po 3 hodinách výsledky a hcg porad vysoke a pravděpodobně těhotenství dal pokračuje. Od pulnoci nejist nepit rano na 8 h do nemocnice na utz a pak se uvidi.Je tohle možné? Ze by embrio bylo v deloze ale lekarka ho neviděla? Nebo mimodelozni? Ale na vlastni oci jsem viděla ze je v deloze.No nevím jak se k nim mam chovat v te nemocnici další zákrok pro me bude stres atd. Nevím jestli to zvládnu napodruhé…Jestli je tam kde ma byt, je to neuveritelnej bojovnik a nevim jestli to podruhe dokazu. Dekuji holky❤️ 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77396
25.7.22 14:27

@kajulka.k to spíš vypadá na mimoděložní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.7.22 14:47

A nemají podezřeni na molu? To by odpovídalo odběru sliznice. Každopádně držím palce.

• Citovat
  • Upravit
44208
25.7.22 15:08

Taky bych to tipla na molu, ale je to vzácné. Ať ti dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.7.22 08:56

Holky tak to dopadlo ze jsem stále těhotna (v deloze) již 10+0.Vse ok. Primář nevěřil, sestřička brečela. Závěr:nepovedena UPT. A my opravdu zvazime jestli si ho nenecháme. Dekuji vsem❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77396
26.7.22 09:02
@kajulka.k píše:
Holky tak to dopadlo ze jsem stále těhotna (v deloze) již 10+0.Vse ok. Primář nevěřil, sestřička brečela. Závěr:nepovedena UPT. A my opravdu zvazime jestli si ho nenecháme. Dekuji vsem❤️

tak to je teda nářez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
26.7.22 13:36

Nechte si toho prcka. Bude to velký životní bojovník :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.7.22 13:39

Ty bláho…… 8o
Teď už by tě interupce nejspíš rozsekala totálně….. :hug:
Zvládneš fyzicky těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
26.7.22 13:43

Masakr.. no a jak jsi na tom zdravotně? zvládne těhotesntví, A co plod? miminko? Nemůže být nějak poškozeno?

• Citovat
  • Upravit
42700
26.7.22 13:49

Tak to jsem ještě neslyšela 8o Zakladatelko, jestli bude vše v pořádku, nechte si ho, právo na život už si vybojoval :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77396
26.7.22 14:34

@kajulka.k vy jste se k sobě s bio tatínkem dcery vrátili? nebo je to nový přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149463
26.7.22 14:36
@kajulka.k píše:

Nevěřím na nějaký osud a karmu a podobně, ale tady bych dala tomu dítěti šanci, když tolik bojuje o život. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
26.7.22 15:13

@kajulka.k Opravdu byl zvážila tvůj zdravotní stav, zda je odnosit miminko velké riziko.. ale bude to velký bojovník, který tu chce být a chce si to své místečko vybojovat :srdce: vybral si vás!

• Citovat
  • Upravit
5394
27.7.22 02:43

Příběhu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
27.7.22 06:53

Ja ano. Sama mám kamarádku, která byla na interupci a má teď 4leteho klučinu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí