Stále vstáváme v pět :(

311
29.6.14 06:49

Stále vstáváme v pět:(

Ahoj, poradí někdo? Našla jsem zde sice nějaké diskuse na toto téma, ale většinou maminky píší, že bylo období, kdy vstávaly kolem páté, ale změnilo se…u nás ale stále nic :,( malé je 18 měsíců, od mala nespavec, ale teď už od zimy vstáváme kolem páté, posledních 14 dní už ve 4.40 ráno..večer chodí kolem osmé, několikrát jsme zkoušeli posunout na devátou, to byla krize největší, doslova padala na pusinu a protivná, výsledek nulový, vstávala stejně jako vždy a přes den ještě víc protivná než normálně..po obědě spí tak 70-90 minut, víc ne, ale přežít s ní to dopoledne je někdy fakt síla..kdo má zkušenost? Kolikrát už v půl sedmé ráno nevím, jak jí zabavit a před námi celý den..moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2816
29.6.14 06:57

@zdendulka.k mám roční, a jsme na tom stjně… před týdnem byl nemocný a vstával i v 7,už jsem se radovala a stejně se to vrátilo a už před pátou ranní straší :roll: :zed: Zatemnila jsem i víc okno a stejně nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
29.6.14 07:02

No to se mam na co tesit;( mam 3,5mesucniho a tez vstavame takhle brzy a to jeste vstavame v noci na kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
29.6.14 07:05
@zdendulka.k píše:
Ahoj, poradí někdo? Našla jsem zde sice nějaké diskuse na toto téma, ale většinou maminky píší, že bylo období, kdy vstávaly kolem páté, ale změnilo se…u nás ale stále nic :,( malé je 18 měsíců, od mala nespavec, ale teď už od zimy vstáváme kolem páté, posledních 14 dní už ve 4.40 ráno..večer chodí kolem osmé, několikrát jsme zkoušeli posunout na devátou, to byla krize největší, doslova padala na pusinu a protivná, výsledek nulový, vstávala stejně jako vždy a přes den ještě víc protivná než normálně..po obědě spí tak 70-90 minut, víc ne, ale přežít s ní to dopoledne je někdy fakt síla..kdo má zkušenost? Kolikrát už v půl sedmé ráno nevím, jak jí zabavit a před námi celý den..moc děkuji

Jéžiš já mám to samé, dokonce stejně staré dítko..Akorát s tím rozdílem, že ona chodí spát kolem 9,vstává taky kolem té 5..ale po obědě už nespí a když už, tak půl hodky max :mrgreen: co poradit, nevím. Já si zvykla, ona se nedá unavit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
29.6.14 07:13

Rada asi jediná - smířit se, že máš ranní ptáče. Mně obě holky takhle vstávají. Starší budou 3, spi celou noc, ale 5:30 maximum. Mladší bude rok a to je hrůza od narození do 10ti měsíců se v noci vzbudila tak na 2-3 hodiny. První půl rok řvala, pak si jen poskakovala v postýlce. Finální probuzení tak v 5. Teď se budi v noci tak 2× týdně, tak super. Přes léto mi to ranní vstávání tak nevadí. V zimě je to na palici.
Jinak posouvání večerního ani rušení poledního spaní u straší nic nepomohlo. Ráno to je jak podle hodinek.

Příspěvek upraven 29.06.14 v 07:15

• Citovat
  • Upravit
6869
29.6.14 07:14

Dobré ráno :hug: jsem na tom stejně a bojím se, že na tom budu stejně i na 18ti měsících… :cert: Chodí spát mezi 18-2oh, ale i když si to dobrovolně natáhne vstává stejně. + teda ještě pláče několikrát za noc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
29.6.14 07:17

@zdendulka.k tak to jako by jsi psala o mojí malé, přesně ti napíšu takhle jsme to měli také, byla jsem ztoho hodně vysílená, a zlomilo se to až nástupem do školky, jinak nic nepomohlo, ani jiná doba ukládaní ke spánku, vynechání poledního spánku, nic :? no a ted je moje holčička krapet větší a vstáváme i když je víkend v šest, takže je to ranní ptáče. od malička má stéjnou dobu chození spát, akorát to buzení se nam vekem maličko posunulo. držím zakladatelko pěsti, musíš vydržet, já byla tak kolikrát protivná :x z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
29.6.14 07:28

@zdendulka.k Byla jsem na tom podobne a pomohlo jedine dite c nejvic vetrat. Dve hodky prochazka dopoledne, dve odpoledne. Hodne se spani zlepsilo. Spi od 20 do 7 s prestavkou o pulnoci na mliko. Je ji 16 mesicu. Kdyz prochazku dopoledne vynecham, vstava vetsinou driv a po obede spi mene /max hodinu/. Jinak kdyz ji vyvetram, po obede spi 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
29.6.14 07:31

Holky díky..kdyby aspoň byla přes den v pohodě, tak to beru že holt spát nepotřebuje, ale ona je tak protivná..už kolem té půl sedmé je vidět, že je unavená, zívá, lehá si, chce dudel..když jsem ale zkoušela ukládat, aby se dospala, akorát řvala..takže jí dám až ve 12,ale do tý doby je to fakt katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
29.6.14 07:38
@zdendulka.k píše:
Ahoj, poradí někdo? Našla jsem zde sice nějaké diskuse na toto téma, ale většinou maminky píší, že bylo období, kdy vstávaly kolem páté, ale změnilo se…u nás ale stále nic :,( malé je 18 měsíců, od mala nespavec, ale teď už od zimy vstáváme kolem páté, posledních 14 dní už ve 4.40 ráno..večer chodí kolem osmé, několikrát jsme zkoušeli posunout na devátou, to byla krize největší, doslova padala na pusinu a protivná, výsledek nulový, vstávala stejně jako vždy a přes den ještě víc protivná než normálně..po obědě spí tak 70-90 minut, víc ne, ale přežít s ní to dopoledne je někdy fakt síla..kdo má zkušenost? Kolikrát už v půl sedmé ráno nevím, jak jí zabavit a před námi celý den..moc děkuji

Trošku tě povzbudím :mavam:
Dcera od miminka spinkala.. sice večer usínala už mezi 18-19h(kromě období po očkováním, nemoci a růstu zubů),budila se okolo 4-5té h, a musela okamžitě ven z postýlky, jinak zbořila barák..
Líp začala spinkat až když měla všechny zuby, ve dvouletech, jsou jí tři..tzn, že vstává mezi 6-7h…v létě usíná okolo 21h, v zimě po 20h..Po obědě ještě spát potřebuje, ale brání se…Když spí po obědě, je s ní lepší domluva a tak večer usíná 45min..když po obědě nespí, má záchvaty vzteku a usne během dvou min.
A vstává tak i tak mezi 6-7h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
29.6.14 07:41
@zdendulka.k píše:
Holky díky..kdyby aspoň byla přes den v pohodě, tak to beru že holt spát nepotřebuje, ale ona je tak protivná..už kolem té půl sedmé je vidět, že je unavená, zívá, lehá si, chce dudel..když jsem ale zkoušela ukládat, aby se dospala, akorát řvala..takže jí dám až ve 12,ale do tý doby je to fakt katastrofa

To jsme měli taky :roll:
Já jsem s ní vždycky šla ven aby spala v kočárku…doma nechtěla, to dělala scény

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
29.6.14 07:47

Syn vstava v lete take po pate a v zime az v pul sedme. Reaguje na svetlo. U babicky spi lepe, protoze mu do oken nesviti slunicko jako nam rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
29.6.14 07:56

Taky bych byla pro maximální utahaní venku na čerstvém vzduchu, zkus to, uvidíš, ze se to zlepší :) Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.6.14 08:19

Tak ja mam proti vam asi hvezdu, vstava po sesty. I tak jsem na nervy uz. Utahani na cerstvem vzduchu nefunguje, venku je od rana do vecera, chvili se nezastavi, na ranni prodlouzeni spanku to nema vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.6.14 08:21
@zdendulka.k píše:

A kdyz ji das spat 2× denne? Ja bych ji klidne dala dopoledne znovu spat. Nase spi po obede, jak neusne nebo se nezadari, je to s nocnim spanim jeste horsi a rano vstava jeste driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí